>

late night headache


img src; fyeah booze.]
Ikväll blir en bra kväll! Sebbe som fyllt år ska firas och sen hoppas vi på att smaka av nya drinklistan i vita på spybar. Kanske hells också? Who knows. Late night it is tho.
Pratade med Matt (från yolanda) igår. Han och andra delen av duon, Andy, mellanlandade i stockholm igår för att åka vidare till spelning i oslo. Han var väldigt faschinerad av "all" snö. Jag antar att aussies inte är så vana. Men han gillade det. Now you know..
/Sanna

Kommentarer
Postat av: Johanna Hammar

Varför skyltar ni så mycket i bloggen med att ni känner yolanda be cool? det är inte coolt (att skryta)! dom är visserligen skit duktiga och bra, menar inte det. men ni visar verkligen att ni är statusstressade när ni nämner just "yolanda" "yolanda be cool" etc. killarna har ju namn, använd dom!

2010-11-13 @ 18:04:13
Postat av: Sanna

Killarna har artistnamn och sen sina riktiga namn, som vi också använder. Varför vi skriver "Yolanda" är för att våra läsare ska förstå vilka vi pratar om. Det blir inte lika intressant att läsa om någon man inte vet vem det är, såklart.

Men vi tackar för konstruktiv kritik! Våran mening är ju absolut inte att skryta.

Kul att du läser!

2010-11-13 @ 19:14:46
URL: http://sharksonheels.blogg.se/
Postat av: Sophia

Vi nämner deras namn som ni kan se här i texten. De är lite anonyma av sig så i början så visste vi inte om vi fick ha med deras namn eller inte. Men nu har vi pratat med de och det var ingen fara eller så. Men man kan ju aldrig vara säker. Det är verkligen inte menat på något sätt som skryt. Tråkigt att du tycker det... Eftersom att man kanske inte vet vilka vi menar när vi säger Matt & Andy så blev det nu ett (yolanda) också. Eftersom de skulle till spelning och kommit från australien precis. Som var hela handlingen med att hon ens skrev med de.

2010-11-13 @ 19:16:01
URL: http://sharksonheels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0