>

here we go

 tumblr]

Ha en trevlig valborgskväll! Nu kör vi igen. Puss
/Sanna

TIGA TIGER


[gooooogle]
flying s(hit, skoja), famousg, fet taxi, cafe opera, för mkt människor, hoffmaestro galet, för lite människor, pinsamma och roliga människor, johnossi spelar = mysigt, träffar goldenboy, spybar, lite människor, mycket människor, mycket dricka, mycket trevligt, muffins "krig", shortslös.
sophia

deadly

Jag har precis kommit hem efter en underbar ansiktsbehandling. Är dödstrött efter 2 och en halv timmes sömn. Planen nu är att försöka få hit Fia, sova någon timme sen dra in till stan igen och heja på Carro på hennes mösspåtagning! Berättar om kvällen igår lite senare.
/Sanna

On our way! Taxi taxi. Super woman carro o...

20100429703 (MMS)

On our way! Taxi taxi. Super woman carro och 4 töserna bak. Nu ska vi till min outfits sommar fest. Vart på flying s. Ha en härlig kväll! Hörs senare! _sharks + 3.


thunder, lightning and a hell of a party

Det åskar ute och jag kunde inte vara mer nöjd över det! För 10 minuter konstanterade jag att det skulle sitta fint med lite åska. Jag känner mig som en vädergud idag. Dock skulle vi klara oss utan regn. (Tack!)
Nej nu ska vi fortsätta göra oss klara inför sommarfesten ikväll. See you there, right?!!

 google]
/Sanna

love the pink

 jared leto]

/Sanna

29 april


[ja, denna sena morgon]
GROV försovning. inte bra inte bra, ska fixa mamma hår. hon kommer till salongen om en timme och jag har missat min buss nu precis. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Aja, sanna trycket blev skit snyggt. Ni får se senare. sophia

that's all I wanna do, that's all you wanna do


[dfrt:tumblrs] sophia

pistoler och rosor

 jag nu]
/Sanna


[src-D:witch] sophia

TT


[tumblr]
Sanna tänder på crazy chicks med strapons och clown sminkning. Jag gillar män i rosa tootoos. sophia

my baby said she wanted some action

 tumblr]
/Sanna

space


[S:A]

GODMORGON. Sitter och väntar på skjuts till skolan. Idag är de superduperplugg in i det sista. Jätte tråkigt, jag vet. Varför skriver jag ens om de i bloggen? Borde börja med att sluta säga hela sanningen. SÅ. Idag ska jag; Först komma hem och bara plugga jätte lite, sen ska jag och sanna ut på äventyr ikväll. SHARKATTACK (...)nej kanske inte. sophia

IN SILENCE


[src:someflickr]

let's all just go naked

Jobbig kväll då jag åsidosatt allt jag egentligen måste göra. Istället har jag inte gjort något vettigt alls. Jag har i alla fall helgen att se fram emot. Som förra helgen börjar också denna på torsdag och då med Min outfits sommarfest. Jobbigt med klädångest till festen, det var ett tag sedan jag hade det. Vi får se vad jag slänger på mig inför det! Någon av er läsare som också ska dit?
/Sanna
 tumblr]


impressed


Hur snygg video?
/Sanna

i think i'm losing it

 tumblr]
/Sanna

use me


[pic1,2 unkown.]
Kom hem för ett litet tag sen från centrum med sanna och systern + hennes vän rebecca. Vart bara snabbt runt och kollade. Sanna tog med sig hem den snygga långa klänningen som syster köpte här om dagen i svart. Den kommer jag sno yes. Var och hämtade allt mitt från sanna nu också, så nu ska en massa skolarbete skickas in. Woho. sophia

shop

Jag köpte med den här fina klänningen hem idag som jag spanat efter länge! Det tråkiga med den är att förmodligen alla kommer ha en lika dan i sommar, men men... Köpte även lite fina spetsunderkläder.


/Sanna


April 27, 2010


[systern tycker inte att jag ser klok ut på de här bilderna. så, därför åker de upp.] sophia

bored


[some tumblrs] sophia

Δ-CANCER


[google,causes]

Idag somnade jag i skolan mitt på skolbänken. 2 timmar låg jag där och vilade. Fy vad jag har mått dåligt idag. Inte ens kunnat pallra mig hem till sanna och hämta min stora packning efter att ha bott hos henne hela förra veckan. Har ju mer eller mindre hela mitt liv där borta. Känns skumt att komma tillbaka till skolan nu efter 3 veckor. Har levt ett helt annat liv. Men 5 veckor till nu, sen sommarlov. Så otroligt underbart. Och den här värmen. Rolig kommentar från en vän i lördags föresten. Stämmer nog riktigt väl de där han sa.
Helg- WOHO NU ÄR VI FIXADE OCH REDO, SYNS PÅ STAN.
Veckan- Fy så dåligt vi mår, ska nog ta en alvedon eller 2 och sova.
Kul att de är så de flesta ser på våran blogg. Men antar att de är sant. Why lie. Trevlig kväll på er! sophia

skin



[dfrt;tumblrs] sophia

play nice

Terry R]

Pluggade hela dagen igår till ett prov jag gjorde idag efter skolan. Klockan är drygt halv sex och jag kom precis hem. Helt död. Det blir till att ta en snabbdusch och käka lite mat sen åker jag in till stan och tar det lugnt ikväll.
/Sanna

Can I make it better with the lights turned on?


/Sanna

pink flamingo


[fredags.] sophia

i'll let you cross the line


/Sanna


28 maj. Det är mörker, smuts och pulserande värme. Omtumlande energi, erotik och rå passion med krossade hjärtan och extatisk kärlek som emotionell grund.


[BRMC] spelning på nalen. härligt. sophia

heart skipped a beat

 Jag i fredags.
Tejpade mina boobs till mitt nya lite genomskinliga linne i fredags. Haha, det såg awesome ut men dock lite vågat så jag behöll skinnjackan på så att man endast kunde ana. Love it!
/Sanna

Can you hear when I say

 tumblr]

/Sanna

5.1 23-24



Sista bilden, snubben till höger. No idea vem han är, men han fick inte vara med här inte.. Jonas(oscar) till vänster, super trevlig kille! Hejhej!
På den andra bilden, med shotten. Kan vara den vidrigaste jag har någonsin smakat. Sanna med. Klockan var halv 5 och vi hade tillräckligt med shottar och annan dricka tillsatt med alkohol i oss, men vi kände att en sista kunde nog inte skada. Den smakade, saft med smak utav 90% vodka. Jätte gott. Nu väntar plugg som har fått skjutits upp hela helgen, vart inget igår då jag kom hem till lilla huset här på prärien klockan halv 12. sophia

Makes no sense at all



[dfrt;tumblr] sophia

it's a bumpy road

Sjukt dåligt av oss med en dags blogguppehåll men vi har helt enkelt inte haft tid eller tillgång till att blogga. I fredags hängde vi på flying s och spy bar, rolig kväll! Vaknade upp i stan och mötte Fia i lördags runt tre och vi satte oss och käkade brunch. Ringde ner Nikos och hans kompis Oskar samt Fias syster så satte vi oss på en uteservering. Sen drog vi och käkade middag men Fia och hennes syrra åkte hem. Jag och killarna drack lite och fick för oss att gå vidare (fortfarande i gårdagens kläder. superfresh). Vi satte oss på Anglais 101 och delade på en flaska vin tills klockan blev 12 och vi splittrades och åkte hem. Skön och spontan kväll.
/Sanna




discipline is what we lack

  Pic 1. Betty Page
Pic 2. Olivier Z
Pic 3. Terry R

/Sanna


HORNY


{fyb} sophia

i can spell what you can't say

 tumblr]
Jag är ledig idag så tog en skön sovmorgon och har pluggat lite. Fia var hemma för lunch nyss så vi hann snacka lite skit. Om några timmar när hon får sluta ska vi åka och handla lite nödvändigheter inför ikväll.
Skönt med sol idag! Hoppas det håller i sig så att man kan köra på klackar med öppen fot ikväll. Kommer bli en awesome natt hur som.
/Sanna

what you want

 olivier zahm]

/Sanna

night

 tumblr]

Den här dagen har varit otroligt lång och jobbig. Hann med en sväng in till stan men nu är jag hemma och har precis ätit middag med mina lilla Fia. Nu sitter hon och kollar på en dålig sci-fi film och jag tar igen lite förlorad tid på datorn. Mysig kväll igår för övrigt. Sov ju som sagt i stan och beställde hem tapas. Wanna do it again.
/Sanna

Looking good



humor


sophia

help i'm alive





[skiva, vad du var i ditt förra liv..]
carro+jag, psycho, mentalsjuka, mördare, idioter, freaks. Ja nåt sånt var vi.
en annan var en ko i sitt förra liv och en annan var en
HAJ! Helt underbar. Jag var tydligen den första under kvällen som hade fattat på en gång vad hon var. Alla kan väl se att de är en tre fenad haj? Hoppas de gick bra med hennes piercing sen. Hon pratade om att hon skulle hem senare och pierca sig. Hon vart så taggad efter att ha sett carro och mina säkerhetsnålar i kinderna. Härligt att kunna inspirera!.. sophia


Cause i have lost my fangs


[goooooooooogle]

För en lyckad kväll, crazy eyes, säkerhetsnålar, öl.
det enda minuset från igår var/är - kindvärk.
Nu ska jag åka till tandläkaren.. sophia


regn


Nu drar jag in till stan och myser. Hörs nog inte mer förrän imorgon! Puss
/Sanna

tree


[src<google] sophia

wanna get dirty


[src<reblogstumblr]
godmorgon, godmorgon. idag är de en stor dag. Det är Bellas skivatime! ingen aning om vad jag ska klä ut mig till ikväll + att imorgon bitti ska jag till tandläkaren och ska till salongen efter det. i will make it! hejhej, sophia

stop

Jag är trött och irriterad på mycket ikväll. För mycket i huvudet. Vill bara sova nu. Imorgon tar jag en paus och åker in till stan. That will be awesome. Nu ska jag fixa lite grejer sen ta tillbaka boken som Fia har snott och läsa lite. God natt!
/Sanna

i put my new shoes on

Skor - Vagabond: Tenerife | Yttersidan av skon

Nu har jag äntligen köpt ett par snygga skor! Dom skor jag beställde online för några veckor sedan var en flopp så dom får jag väll sälja på tradera eller något liknande. Nu är jag som tur är sjukt nöjd över mitt nya köp och längtar efter lite varmare väder. Vad tycks?
/Sanna

cherrypie



Snabbt hemma nu på lunchen. Tänkte bara säga hej. HEJ. sophia

MIND



[src<fyb]
SALONGEN HEJHEJ. sophia

BUY ME



Sanna har shoppat idag! Vi båda hatar cykelbyxan, så vad har hon om inte då köpt sig inte bara ett par men nej, TVÅ. Och hon är, som väntat, galet snygg i dom. Vi har båda sagt att vi är trötta och tror inte på spets och cykelbyxan. Men alltid kul att gå emot sig själv. Just därför ville hon testa på de. Ett grått linne från h&m som är supergenomskinligt. De syns inte på bilden, men det är de och det första Sanna sa var; 
"Ja men tänk dig det och sen bara svart tejp?" Yes you get the picture.
Svart nagellack och en söt liten sjal. Hon var så lycklig när hon kom och visade allt för mig så var ju tvungen att blogga om det. Plus att hon var söt när hon saknade mig idag. Slutade klockan 7 efter en första toppendag. Nu är jag dödstrött. Vi ska snart sova.
En sak. Såg 3 flygplan idag. Fattar inte, flyger dom igen? Panik på de. Vi tänker på alla er stackars människor som är fast i något utland och inte kan komma hem till vackra, kalla sverige. Godnatt! sophia

lame

Jag sitter och pluggar nu men börjar känna mig lite ensam och rastlös. Undrar när Fia kommer hem från salongen... Vad ska vi äta? Ska hon köpa med mat? Jag måste visa henne allt jag köpt idag ju. Hallååå? Fia?! Kom hem nu!


/Sanna

update

Jag åkte till skolan tidigt imorse, hade prov en snabbis och sedan fick jag sluta. Käkade och shoppade med Carro efter det och nu är jag hemma. Ni ska få se senare vad jag har köpt men nu ska jag vila lite och sedan sätta igång med pluggandet.
/Sanna


+


[superseriös as always.] Nu skuttar jag iväg till salongen. Good luck to me! Sophia

i'll get you laid back

Gryyyymt vad kul jag hade idag. Det va ruskigt kallt att stå ute hela dagen med kameran i handen, men det var det värt! Jag berättar mer imorgon. Nu måste jag sova för att orka upp! Puss på er!
/Sanna

 Behind the scenes on the first shoot today.

seduce me




[src;dfr] sophia

;RJ


[src;google]
Ska snart åka hem till sanna. Bor hos henne nu i veckan eftersom min praktikplats är precis vid henne. Tar 1 minut att gå dit. Skönt. SOL OCH VÄRME NU. hejhej sophia


PÅSKEN


pic1, sanna på malmen under punkgalan
pic2, spotify and beer at christian
pic3, "NUDLAR!" "neej vi måste vara lite nyttiga också.." "NUDLAR & SALLAD?!"
pic4, kitchen and the plastic spooons
pic5, k.a.t.p.s
pic6, mycket spybar
pic7, julien och hans bästis
pic8, tight på spy
pic9, carros kusin, sannas nya barn som hon ska adoptera
pic10, två glada grabbs på flying scotsman
sharks

nervs


Jag är uppe med tuppen idag! Det är alldeles för nära den tid jag gick och la mig igår. Dags att börja röra mig in mot kungsholmen där första setet är. KAFFE.

/Sanna

the video



/Sanna

sunrise

tumblr]
Seg idag vilket är tecknet på en bra natt. Jag vill egentligen bara sova men måste plugga ikväll och förbereda mig inför ett jobb jag ska göra imorgon. Jag fick ett erbjudande igår att filma behind the scenes på en plåtning för ett modemagazin. Det blir mitt första jobb inom media. Sjukt kul!

/Sanna

P: igår





[lastpic, shark. Han kallas så, heter så, har en tatuering med en haj. LOVE IT.] sophia

Bounce little kitty


[let's make nasty]
Originalet är bättre.

Goodmorning love!


[src;fyb]
Godmorgon alla glada! Inte vart de något snö och regn inatt. Tänkte vi på nu imorse. Klockan 5 innan vi skuttade ut från spy in i en taxi så var de riktigt vår väder ute. LOVELY. Nu ska jag tvinga ner sanna till sleven och köpa frukost åt oss. Lyckades övertala henne med att jag bjuder henne på ett nudelpaket. sophia

friday night with my ladies

Nu har jag finally anlänt till Carro jag med. Fia har ju hängt här ett tag. Jag tog ett stop på vägen och passade på att mysa. Cosy. Nu ska jag se till att vi kommer igång här hemma. Carro ska in i duschen och Fia ska laga mat. Jalla, jalla! Korka upp vinet. Nu kör vi. Håll tummarna för att solen fortsätter kika fram!
/Sanna


Lets do the disco



Leave it to us

Nu är vi färdigpackade och ska röra oss mot stan. Sannas+carros+isabelles video is awesome. Het och awesome. Kan ju meddela att jag är med, eller alla fall vissa delar av mina kropp är med. Sanna syns också med i musik videon. Its awesome. För mycket awesome nu. Jaja. Awesome.
hej, sophia

flawless

tumblr]

/Sanna

he said whats up whats up


Kan man ha roligare. Sanna pluggar psykologi och jag stör med att kolla genom gamla bilder på oss från några månader tillbaka. Sanna tycker hon har blivit fulare och slitnare, jag tycker att jag har blivit snyggare. Jag kanske gillar den drogade alkoliserade looken mer än henne helt enkelt? Nu är de mat. PANCAKES. sophia

shiny day



bild 1. skogen jag orienterade i
bild 2. jag med kartan
bild 3. mina smutsiga konverse

Idag har jag varit ute i skogen och orienterat under en timme. Själv. Samtidigt gick jag runt och pratade i telefon med Fia om helgens outfits. Mina klasskamrater som sprang förbi måste tyckt att jag va en smula oengagerad men No no, engagerad var jag! Jag sprang i träsk och lera (vilket förklarar synen av mina converse). Emellanåt blev jag riktigt arg sedan sekunden efter hade jag roligt. En shark i skogen är inte en kaxig shark. Även om jag faktist anser mig själv vara ganska duktig på orientering nu.
/Sanna

kills


[somereblogging]
Idag känner jag mig mycket bättre. Den vidriga förkylningen är nästan som bortblåst. SKÖNT. Riktigt tråkigt att första veckan på praktiken skulle gå åt till att ligga hemma och tycka synd om mig själv och känna mig som en handikappad förkyld snorunge. Men nu är de skit i de och ser fram emot nästa vecka! Nu ska jag fixa mig och börja sätta ihop ett smycke åt en vän. ciaaoooooooooooooo, sophia

The A-Bones/Gossip gossip gossip


[reblogged]
sophia

little boys

src; tumblr]

/Sanna

- i can tell you the secret!

terrys diary]

Ovanligt skönt att vara tillbaka i skolan idag. Härligt med sol också, det gör allt lite lättare. Imorse jobbade vi nästan klart med hela musikvideon. Vi kommer sitta mer på fredag och finslipa. Den blir så bra! Kan inte vänta tills jag kan visa er! Nu har jag massor av plugg som väntar...
/Sanna

1xego picture


[just how I look when I hang around at home.]
Nej kanske inte. sophia

few of my favorite things


[src; reblogs/wbte]:sophia

snakes


[Den här lilla leksaken har jag lurat många med. Så galet roligt varje gång.] sophia


Whip me, bite me, eat me, tease me by Agent Provocateur


[photo by, Olivier Zahm]

I.want. sophia

SAY



[src:thriller,spiderbaby,spiderbaby]
sophia

lack of inspiration

Jag var nere på salongen idag och fick en hudkonsultation. Bokade in en ansiktsbehandling samtidigt. Ska bli skönt. Förkylningen är bättre idag men inte helt bra, dock blir det att återgå till rutinerna imorgon. Nu ska jag kolla klart på desperate. Sleep tight!
/Sanna

sharxs





OHOHOHOH SHARXS. sharxs nanananannananaaaa sharx ATTACK.
tråkigt.. nu är de the mentalist,  puss.
sophia

blanc today



/Sanna

that bloody bookshelf





Hade tråkigt. Är sjuk, men nu har jag blivit riktigt trött på att ligga still och vänta på att bli frisk. Så skuttade runt och fotade saker här hemma. Amatör som jag är, men de är ju roligt.
sophia


my reading


Det här är vad jag läser just nu. Fick låna den av Carro här om dagen och jag kan inte slita mig. Har suttit hela förmiddagen och läst. Läs, läs, läs!
/Sanna


Lovely days


[pic: sophia]

Vilken hemsk och underbar dröm jag hade inatt. Början & slutet, underbart.
Det är ett fantastiskt väder idag alla fina! Och de känns som en bra dag, även om jag är en sjuk gris fortfarande. sophia

ångest, förnedring, lycka


[some tumblr]
Jag har gått genom min dator nu, kom och tänka på att jag faktiskt haft en och samma i 2 år nästan. Så har riktig gammal shit kvar på denna. Som sms och bilder från min gamla mobil. Hade något skumt program som automatiskt drog över alla bilder och sms hela tiden. HEMSKT. Hemskt. Hur i helsike kunde jag skriva sånna sms? Alla människor jag tappat kontakten med. Alla skumma killar jag har träffat i tiden.
Så nu tog jag bort allting. Även väldigt många bilder. SKÖNT. Nu mår jag lite bättre och kan sova. Just de btw, är fortfarande galet förkyld. Godnatt sophia

i watch you


Lägenhetskontrakt påskrivet. Tillträde i mitten av maj så vi har lite tid till renovering. Skönt! Kollar just nu på Petra Mede show, totalt värdelöst program. Ska ta en kopp te sen sova. Nighty!
/Sanna

2x


{cum. clubwear/älskar,älskar,älskar dessa skor. lite mindre lera och grus ute så kommer de på}

{skor från catwalk/systerns egentligen. men.. inte länge till}

sophia

nasty gal


LIKELIKELIKELKELSDFDFSASKLJLFDÖSOLEHELÖEESLA.

sharks.

i wanna do this, with you.


/Sanna


Marloes Horst by Sol Sanchez




Ljusa stayups nåt som måste köpas nu till de värmare vädret. Allting ser helrätt ut och känner jag oss rätt så hade vi toppat allt med ett par leriga grova kängor. sophia

superhero


[jag+major-serious+rosa toppar]
sophia

When it feels.


[my cat zorro]

Mår inte bra idag heller. Mådde inte bra igår heller. OCH det är fint väder ute. Mindre klaga, mer göra. Har inte på mig mobilen, känner mig smått handikappad men det är skönt. Plugg, here we go! sophia

trying to make some sense of it all



Not feeling any better today och har hostat hela natten så jag kommer ligga hemma idag. Jag ska äta, plugga och ta några hundpromenader i solen. Have a nice day folks!
/Sanna

strength

Har kollat på massa lägenheter idag. Förkylningen håller i sig så det blir en lugn kväll med film. Ha en bra kväll! /Sanna

Weekends



[:fy]
sophia

Got to pose with red lips


[jag har röda läppar idag]

Försökte gömma mina blodsprängda ögon och bleka hy med röda läppar. Smart tänkt, nja. Såg ut som en undernärd vampyr, hett. Nej jag mår inge bra idag. Inte för jag är bakis eller så. Men förkylningen ger sig inte. Och sanna mår skit också. Så jag slipper må dåligt själv alla fall. Carro står på tur säger jag ju bara!
Imorgon startar praktiken igång. Och jag är låter som en björn med en geting i halsen.
Nu blir de ut i solen i bikini och sola!.. Ut i solen med filt och mysa!.. Sätta på tv:n och kolla DH repris. YES.
sophia

it's a silent happy birthday


[iloveballoons]
sophia

Vi är...

0-1cb791675af32c2cd2860d5e6f10afdc.png

Vi är på flying scotsman. Öl och fotboll med svettiga grabbar. Gillas! Later dudes _shark


we don't have to name it just so the world will understand it



/Sanna


love glitter




[weheartit]

Taggade,sjuka,dansa,ligga(sova),öl,vatten+alvedon. Sanna och jag är friska idag. Sanna och jag är sjuka idag.
Äsch. Nu ska jag duscha och sen börja fixa mig för att möta upp sanna. Sen blir de matfest hos carro och sen utgång. puss hej sophia

afterparty

 Olivier Zahm]

Vaknade upp helt förkyld idag. Utan feber. Det är halsen och näsan som krånglar men just nu gör jag mitt bästa för att bli så frisk som möjligt till ikväll. Planen från början var ten 2 ten (alltså en tolvtimmarsfest) och att vi skulle slå klackarna i taket alla 12 timmar. Nu blir det förmodligen inte så, hur som helst inte alla timmar. Vi får hålla tummarna för att jag snart börjar må bättre! Tips?!
/Sanna

TDR



[stillpics;tdr]

godnatt, sophia

captain spaulding, my dream man.


[google]

som susanna nyss skrev till mig, fan vilken sketen tv kväll de är. skulle ha tänkt på att hyra film. internet mitt är kass och kan inte ladda ner kolla serier på nätet. skönt att de inte ha vart fint väder idag alla fall. då hade jag mått riktigt dåligt över att sitta inne.. back to the tv. woooh, have a great night alla party discobollar! sophia


just a little more


[tumblr]

/Sanna

ps. dead


[jag,ego,moi,poser,osv]
Ikväll är jag hemma och myser. Helt seriöst, första fredagen på månader som jag bara ska vara hemma själv i think? Själv. Helt själv.. Bara helt alldeles ensam. Med mig själv som sällskap. Helt själv.
Fasen, lite taggad är jag endå. Fast inte skulle de vara så att jag tar tag i det själv men skulle någon ringa och vilja få med mig ut på något äventyr så kanske den skulle lyckas.

Nu är de sista dagen för lovet och vi drar över till en vanlig helg. En slutsats av lovet 
_ Jag har festat 6 dagar, varav 2 härliga hemma fester, jag har gråtit en gång, jag har shoppat en favorit kjol som jag kommer eat,sleep,have sex in. Hmm, what else. En massa, men nu orkar jag inte skriva mer.
sophia

please, shut up


Har en dålig dag och har inte lust att prata med många. Dagen kommer bestå av plugg och att ta igen matbristen från igår.

/Sanna

spread a little love



[Böcker och andra skumma fina saker hemma.]

Nu måste jag ta tag i mig själv och göra något med dagen. Möta upp sanna för en snabb shopping tur till exempel. Planera helgen. Har inte sån stor koll än. Dags att äta frukost.. sophia

Nightwalkers


[google]

Klockan är halv 1. Jag har vänt på dygnen totalt denna vecka. Så nu blir de Rob Zombie. House of a 1000 corpses och The devils reject. Natti natti på resten och på er som är ute i magin och kvällens glitter, hoppas ni mår riktigt skit imorgon och är bakis. Pusshej, sophia

yeah tragedy



[ftpl]
sophia

disgusting

Jag kom hem för en halvtimme sedan och nu sitter jag och äter två paket äckliga nudlar. Jag va sugen på en fet pizza men grillen va stängd när jag kom hem. Jag har inte ätit någonting på hela dagen så därför ingen energi i kroppen. Men jag kanske inte ska klaga för jag har fått mysa hela dagen OCH jag har fått en jättemysig tröja (bilden nedan). Men ikväll ska jag isolera mig hemma med lite godis som jag iallafall hann köpa. Hoppas ni har en bra kväll!
/Sanna


+ 1000 punks



[reblogs]sophia

Filthy




[eat me]

sophia

Beating like a hammer



[jag/idag]
Ungerfär såhär såg jag ut igår natt. För er som kanske kan undra. Men stayupsen var på. Bortsätt från att de har vart ett fantastiskt väder idag har dagen inte vart så mycket mer speciell. Fast natten och morgonen var i för sig det. Hade riktigt kul igår, det gick mycket upp och ner under början av kvällen. Men jag tror både jag och sanna hade kul till slut!

Pratade precis med carro som börjar tröttna på lantlivet nere på deras hotell i mini danmark. Kan bara säga "HAHA".

Nu ska jag hitta på något kul. Typ, kolla serier på datorn. Yes. sophia

I know what i am

Efterkaka hos Salvan. Han får hjälp att packa och Fia sveper vodka. Hörs imorgon, vi stannar kvar här några timmar till. SHARX

IT'S A...

0-7a6a052d912ea14b73a352e71baf1a9d.png

IT'S A HAPPY PINK END! Ha en underbar kväll foxs, _sharks


We got a pink surprise




Sanna var depp och inte sugen för en timme sen. Men nu så. Vi båda gillar att copycata trender, inte alla trender med de lite galnare och trashigare. Nu har vi gjort något annorlunda. Någon som kan se? Nu ska vi pimpla upp vårt röda och sedan ta våra burns och kaffe och gå till bussen. Laddpepp bussen! pusshejsynspåstan, sharks

couldn't get you off


Alternativen för kvällen var antingen att sitta hemma och snacka skit eller gå ut och skaka rumpa. Det är inte ett otippat val att vi går ut. Planen är att möta upp en gammal jobbarkompis till mig och för ovanlighetens skull gå till Rose och kaaaaanske möjligtvis Solidaritet. Hur som helst lär vi nog sluta upp på Spybar.
/Sanna

Levi's




Vi har stylat en outfit åt Minoutfit.se. In och kolla!

/SHARX

Press the pic if you are on Spotify


π ~3.14
sophia

out the window



Det är en bra dag idag. Mina beställda skor har kommit, någon sitter på ett plan till Sverige, Fia kommer och hänger ikväll, vi ska köpa hårfärg idag.

Jag sitter och lyssnar på Dinamarcas sköna microtape och käkar frukost. Ska börja göra mig klar strax och åka och shoppa lite nödvändigt med Fia sen måste jag åka någonstans och hämta upp paketet med mina skor. Finally, klackar. Ikväll kommer Fia, som sagt, över. Möjligt att vi går ut men inga planer vilket passar utmärkt idag.
/Sanna

HELLO little gorgeous thing


[jag står och posar helt normalt vid ett berg.]

Det känns som en toppen dag idag. Har blivit lite mer bilder nu på bloggen på oss själva, eftersom vi fick en kommentar om de för ett tag sen om att lägga upp lite mer. Så TADA.
Nu ska jag skutta in i duschen, sen dra mig hem till Sushi (sussi/sanna). Vet inte vad vi hittar på ikväll, allt från hemma kväll med chips+en rejäl dos med öl(vi beter oss ibland som slaffsiga grabbs, i know) eller utgång+skavsår(imorgon efter allt dansande).
Får se damer och herrar. Hoppas ni får en underbar dag, och att solen kikar fram mer snart..
-sophia

make my day



Jag älskar att ni börjar lämna mer och mer kommentarer. Det är alltid kul att vakna till fina komplimanger om bloggen. Det verkar som att de flesta av er gillar vad ni ser/läser. Kul! Säg till om ni vill läsa mer eller mindre av någonting eller om ni har några synpunkter. Glöm inte att vi är två brudar som skriver bara! (Sophia & Susanna).

PUSS
/Sanna

-




[reblogs]
helixset:  13 things you think when you’re drunk

sophia

asdfghjklö;ä





Sanna, vi flyr landet. Rånar en bank och flyr bort till de heta Bondi beach lifeguard grabbarna. Fejkar att vi inte kan simma och får åka med de på sina surfbrädor. Sound kinda great? Nu ska jag sova, intressant och social jag känner mig. Nattnatti. sophia

TONIGHTS SAVIOR


sophia

leave

Otroligt lugn dag. Skönt. Köpte thai till middag och nu ligger jag framför tvn och växlar mellan 112 på tv4+ och Dating in the dark på femman. Kvällen kommer inte bli så mycket mer händelserik än såhär vilket passar mig perfekt idag.
/Sanna

Feels like i look today



Nu blir de promenad eller nåt, ta vara på värmen, inte sitta inne med tankar och bakis huvud. ha en fin eftermiddag, sophia

Kul ett...

0-45d2998dd9fc21f7a8a56aa5a3123711.png

Kul ett tag på berns, men inte våran crowd riktigt idag. Så drar hem tidigt nu och tar igen en massa sömn.. _sharks


Wants; cause we want the same.



READY TO GO.Men först middag som sannas mamma står och lagar. Till de blir de rött och någon burn drink. Behöver energi. Kaffe? De blir senare.Kan man beställa de ute tro? Ha en awesome kväll alla, från oss två till era alla. ENRIKTIGTGODMÅNDAG. sophia

start getting ready



/Sanna

Never enough



[yatbftts]

bleeding in Shark infested waters



[jag+ezombie]

Jag har blåmärken över hela kroppen. Tycker om att ha blåmärken. Det är lite fint och man ser lite cool ut. Men de här gör ont. Ska inte klaga, har mig själv att skylla på. Och sannas självmordstrappa.. Nu är de skutt in i duschen och fixa mig för kvällen. Ska till sanna om någon timme. sophia


happy easter


Terry R]

/sanna

Härligheter hemma...

0-62d61b14e3bf97056059c1550a785cb3.png

Härligheter hemma hos fröken back. _Sophia


what is living?





/Sanna

ego;woods



Pappa är grym på airbrushing. Han ska göra världens snyggaste tryck till mig och sanna, sharks. Han som har sprayat på jackan ovanför. Jag ska också lära mig. sophia

gravity

Bäddsoffa + projektor + massa vänner + red light = would be awesome today.

PAY ME Terry R]

/ Sharx

häxmun, porr & 30+.


[fyb]

nu är de nudlar. _________________________________________sharks

let's get wasted



SHARX WITH MEAT.

let's fuck up

Lady Amanda Harlech and Eric Pfrunder at the Mercer Hotel, New York. Photo Olivier Zahm
olivier zahm]

/SHARXXX

badass



[sanna,googl,fyb]

Nu har vi ätit påskmiddag hemma hos mig, sanna var med. Riktigt mysigt och nu rullar vi fram och kommer inte behöva äta på två dagar. Förutom de obligatoriska nattnudlarna såklart. Tre saker som både jag och sanna uppmärksammade på påskbordet idag var, en jätteskinka, en kaviartub och bacon.. Ja.

IGÅR. Kvällen var topptopp. Först var vi på scandic malmen och lyssnade på lite old punk band. Riktigt trashigt och svettigt. De gillades! Kitchen and the plastic spoons var ett band som spelade och pappsen känner de i bandet så självklart hade vi bunkrat upp med 50 stycken plastskedar som i slutet av spelningen låg på scenen utspritt. Efter punkgalajet drog vi till gärdet och mötte upp Alexander och Kim. Tog några öl och diskuterade hur bleka de var. Efter de lyckades vi få med de till spybar fast de var väldigt skeptiska till början. Men med sin charm och magi så vann spybar över dem och jag tror de hade riktigt kul! Såg de alla fall ut som när de stod och shakade på högtalaren..med oss.

Senare under kvällen vart de gubb och sanna och salvan körde plock och pill på mina stay ups. Inte så duktiga på de där, men de lär sig! Och imorse vaknade vi upp hemma hos en stilig man med randig "catsuit"/"sparkdräkt". Bra sugen på att lägga upp bilden.. Får se hur de blir med de.

Nu bär de av hem till sanna på lammfest! sophia

Det var...

0-1bbd26cb03c7d10810f604c97ff8ccf1.png

Det var grymt drag på punkgalan. Skäms, rävjunk och kitchen and the plasticspoons! BRA! _sharks


beautiful people

BRÅTTOM! Äntligen redhead. Tänkte slänga in en bild men hinner inte ta någon bra. Nu drar vi på punkgala! Ha en bra kväll så hörs vi med bilder under kvällen!
/SHARX


Spy bar


"Do you ever wonder why
This music gets you high?
It takes you on a ride
Feel it when your body
Starts to rock
Baby you can't stop
And the music's all you got
Come on now
This must be POP"

OMG;SHOES



HM, sonia rykiel. Vilka godisar. Varför fanns de kvar ens? De stod där längst bak i affären helt bortglömda och gömda. Men med ett litet ljus som strålade på de, fångade sannas blick. Kärlek. En röd pris lapp gav henne och hennes plånbok värme, de var gjort. De skulle bli de 2. Nu står de här inne i sannas rum och glänser med sin skönhet. Lite avundsjuk på sannas nyfunna kärlek, men åt andra sidan så köpte min syster ett par här om dagen..
Nu ska vi färga sannas rått bruna hår till rött igen. Hörs senare, sophia

sometimes

Good morning! Det blev en tidig hemgång igår efter att vi kollat på spelningen, druckit för många öl innan middag och sen efter middag blev det lite mer öl hemma hos en vän vid rådmansgatan. De va skönt att komma hem till sängen även om jag och fia har  fått trängas inatt. För ikväll blir det all in och imorgon blir det också en del röj. Och på måndag. Planer, planer, planer.
Nu ska vi upp och förmodligen käka lite nudlar sen blir det fram med saxar och massa röd hårfärg!



/Sanna

Vår vän...

4c2bc8f42d9104829f499a65de06d29a.png

Vår vän spelar på malmen lilla hotell baren. Helt underbart. Ni går miste om något ni som inte är här! _sharks


April april?...

0-3a4569a1fdf545e9b980dc6d2773c82b.png

April april? Jag gissar på något sånt i dagens metro. Men man vet ju aldrig. Äntligen har solen tittat fram föresten! Ser äntligen lite hopp för den här dagen. - sophia on the train


videos that make me feel good today


HELG.


- sharks

RSS 2.0