>

so goddamn fucking fashion



Redan då. Älskade ljungarna. godnatt från mig till er, kommer sakna er när ni drar till mini danmark en vecka, sophia

världens ytligheter som får mig att vilja spy






[hcnub fo sgolber/bunch of reblogs]

Jag har nästan inte fått något alls gjort idag. Jag är mest sur. Vad jag är sur på eller arg på eller kanske till och med ledsen på vet jag inte. Jag kan inte sätta fingret på det. Det finns mycket jag vill skriva av mig. Men väljer att inte göra det. Utan återgår till mitt plugg. För att slippa lägga en tankes minsta minut åt skolan den här helgen. Jag ska slappa allt och ha en underbar helg. sophia

du är inte perfekt.

Global Shrinks  The new film Global Shrinks by Barbara Kruger opened this week at Mary Boone. Similar to her iconic photo collages layered with text, the film is a combination of image with text projected onto four walls of the gallery. The text appears either directly on the blank wall or scrolling along the bottom of an image. Through either dialogue or movement, each addresses relatable emotions ranging from dissatisfaction to pleasure. Some tell jokes while others simply cry. These storylines are interwoven with footage of religious ceremonies (a gathering of Hasidic Jews, Muslims praying in a Mosque, etc). The screens unexpectedly cut out in the middle of scenes forcing the viewer to change position and face a new wall practically turning in a circle to keep up with the face paced work. Until May 1st at Mary Boone Gallery, 541 West 24th Street, New York. Text and photo Juliana Balestin

/Sanna

Then she says, 'I love you'. Like three drops of blood falling onto snow.



/Sanna

fantastisk, utomordentlig, förbluffande, enastående, makalös, briljant, lysande, strålande, mirakulös, fenomenal


[sanna]

-sophia

running away

Haft en helt ok dag idag. Kom hem för en stund sedan och nu ska jag sätta mig och fila på ett par intervjufrågor jag och Fia ska besvara. Förresten... jag har ju nämt att vi haft visning på huset. Och yes, det skrivs kontrakt idag och vi flyttar ut i slutet av maj/början på juni. Spännande att se vart vi hamnar!

Nu är inte helgen/lovet långt borta. Sista skoldag imorgon och direkt efter är vi fullt uppbokade som vanligt. Plans, plans, plans. But we like! Imorgon måste jag köra en snabb shoppingrunda och sen har Fia lovat att klippa och färga mitt hår. Sen ska vi till söder. På lördag ska vi också till söder. Det klingar inte bra efter förra helgens incidenter som mestadels inträffade på söder (smygfoton). Men det ska nog bli kul, och lite annorlunda! Omväxling är aldrig fel.  


/Sanna


EGO;BOOTH NR:999

sophiasophia
sophiasophiasophia

TODAY: Så här ser jag ut. Riktigt sliten dag. Fick stressa hem från skolan t.o.m ta ledigt från sista lektion för krångel med jobbet. Men inge fara. Allt är fixat och klart nu. Nu ska jag skutta in i duschen och planera dagen. Gissa vad? PLUGG. Hoppas på en sväng till stan, men de vet man ju aldrig. sophia

I like to grab you by the hair and drag you to the devil.


softcore

MORPHINE - SHARKS


Sharks patrol these waters
Don't let your fingers dangle in the water
And don't you worry about the day
glow orange life per server
It won't save you
Swim for the shores just as fast as your able
Swim like a mother fucker swim

yeah really?! are you sure?

"Sanna du är klurig och ibland konstig!
Men du gör mig ändå glad,
så jag har kommit på en slutsats.
- Du är mer skum än mig."

Fick det här smset av en vän nyss.
Är det ok om jag tycker de va fint?


/sanna

if you think missing me is hard, you should try missing you


[me&zorro]

sophia

When we go out, we wanna look like this.



nanananananananananananana sharkATTAXS

circus



/sanna


bizarre




sophia

Hate the day between monday and wednesday, tuesday


super serious.

Godmorgon! Vackert väder och solen skiner. Idag står enbart plugg på schemat. Vet att bloggen har blivit lite enformig. Mest vackra bilder+egobilder+skriver om allt plugg. Ska försöka hinna fota lite roligt idag. Men får se. Kom gärna med förslag, ställ en fråga eller whatever. Kul. Nu ska jag fixa mig, sophia 

NOT A SMOKER.


Avslutar kvällen med den här irriterande bilde(rna)n på mig. Godnatt, sophia

skinny love



/Sanna

Metric - Sick muse

sophia
[ego;inmybathroom]
sophia

let me go there


/Sanna

can you?



Jag har inte haft en sån här dålig dag på länge men nu på kvällen känns det förvånansvärt bättre. Måndagar är aldrig en bra dag... På toppen av allt saknar jag någon. 10 dagar till. Sucks.
/Sanna

ARDNAS



[src; noidea]
Sandra klagar mycket över att hon aldrig står med eller finns med något på bloggen. Här har du alla fall ett alldeles eget inlägg som bara handlar om dig. Lite bilder fick du också. sophia

shame on me





Pluggar. Pratat i telefon. Ätit supergod middag. Tänkt på helgen. Funderat över torsdagen. Funderat på den tionde. Mycket som kommer hända nu. Hoppas de blir som vi vill. Att allt blir som vi har tänkt. Nu ska jag plugga igen.
sophia

Mike, ▼▲▼△


[reblogs]
Mikael säger:
skönt att höra. smaka på ångesten
rör runt den i munnen
och säg mig
doesnt it feel kind of good?

sophia

I feel nothing




Vart inge plugg för min del idag. Mår riktigt skit. Och det här är riktigt tråkigt. Solen kikar fram mer och mer och vad gör jag? Sitter inne och gör absolut ingenting. Måste hitta på något ikväll, åka till stan, sätta sig på flying s? sophia

someone great




Teenage lobotomy


[H&M festival collection]

Hypade garden är nästan bortblåst och syns på alla modemedvetna pinglor. Varför har inte vi några klänningar eller linnen från den kollektionen då? Just de systern min har. Kan sno av henne. Nej gillar mer den här kollektionen. Festival. Vet inte fullt ut om det är min stil. Men det är lite snygga grejer alla fall (-guldiga cykelbyxor?!). sophia

Obsessed/likes






händer, trasigt, mina vänner, misfitströja. godmorgon, sophia

Night{magic


Min lampa/blixt funkade bra att fota med i kolsvart mörker. Woho. Nej håller jag på att somna. Sov så gott alla.
Sophia

manat. jag saknar dig.


i stefans glasögon]

Har haft en lugn och skön kväll. Nu ska jag strax ta igen lite sömn. Hoppas ni har en trevlig kväll. Puss
/Sanna

Pics update/craz






pic1.Stefans ryska nalletattoo.
pic2.Stefan+Sanna. 
pic3.Carro.
pic4.Sanna+Jag.
pic5.Carro+Sanna+gubbrumm.
pic6.lördagmorgonhalv7nästanhemma.

sophia

That Bitch



Kom hem för ett litet tag. Nu blir det plugga. Ska lägga upp lite bilder från fredagen också. Pratade lite med soffi inatt, som är en trogen läsare. Så hej på dig Soffi!

sophia


this day sucks


olivier zahm

/Sanna




Igår.
Maskerad - 3 människor gick fram och frågade om vi var påväg till en maskerad eller om vi hade vart på en. Jag tänkte "YES". Kul att vi ser lite cirkus ut. Jag vill klä ut mig varje dag. Men vi hade inte klätt ut oss, så vet inte hur man ska ta det då i för sig. Men de alla sa även att vi såg väldigt coola, snygga och extrema ut. Sounds good to me.
Paparazzi boxning - grabb 1 som fotade oss frågade så snällt om han fick fota oss. Självklart + att de vart en snygg bild. Fan den vill jag ha? grabb 2 som fotade oss kom undan. Sprang på tunnelbanan. grabb 3 som gick fram på tunnelbanan och frågade om han fick fota oss sa vi nej till. Han fotar endå och sanna blir ninja och vi alla hoppar på honom och han tillslut raderar bilden. De gillade våra ben igår. grabb 4 filmar oss när vi går förbi så han slog vi ner och tog kameran och raderade den. (nej vi sa bara åt honom att radera den, inge gangsta tjejer igår var vi inte!).

Mycket annat stoj+skoj+flopp. Jag var en stalker som älskade färgen blå. Men nu ska jag inte skriva mer utan äta god middag sen hoppa ner i kängorna och gå och köpa godis med carro och sedan blir det earth hour och sen vet jag inte mer än. Ha en fin kväll, sophia

that's all we ever need



Lång natt igår. Mycket drama. Somnade inte förrän klockan slog halv sju imorse. Nu är jag hemma och packar lite inför visningen imorgon. Dylan är sällskap idag och snart ska vi gå och köpa massa godis. Det blir en lugn kväll. Hörs senare.
/Sanna

SWEET.



Now we are going out n' swingin! Godkväll på er alla snyggingar.

- sharks

chill with me

Jag blev väckt klockan 8 imorse. Då va alla människor vakna och flängde runt. Jag blir ofta överväldigad av Fias energi och förmåga att vara taggad/bakis/trött/pigg och det när som helst på dygnet. Carro och la familia lämnade byggnaden och jag och Fia gick och köpte nudlar till frukost. Kändes bra att gå på stan i morgonsolsken, bakis och möjligen fortfarande lite full, när andra var på väg till jobb och skola. I just den stunden måste jag erkänna att jag faktist va riktigt taggad själv och hade inte bangat på att dra ut då.
Efter det har jag sovit några timmar medan Fia åkt hem för att byta packning. Carro har varit i skolan i någon timme men ligger nu i soffan. Vi har ätit coco pop´s. Sjukt gott. Jag tror att jag ska vila en stund till och sen skrubba bort allt guld jag har på kroppen. Och i håret. Och på mina kläder. Åh... detta guld kommer sitta kvar i månader.


[J´s bird]

/Sanna


GOLD


SHARKS

You look smashing



Jag har ett stort rejält runt blåmärke mitt på knät. Vilket leder till att när jag sätter mig ner så gör det väldigt ont. Eller när jag går. Men hur som.
Igår. Fin kväll! Många vackra tal och härliga lambo låtar med många misstag. Glittrande flickor och guldiga män. Allt var så fint! Jag fick till och med vara med på en bild på bildspelet. Så nöjd.
Kvällen startade tidigt med skumpa och drinkar hemma hos Carro. Sen bärde de av till middagen där de bjöds på god mat och dricka. Finns så mycket jag kan skriva men hinner inte mer nu.
Måste hoppa in i duschen och tvätta bort allt guld från kroppen. Jag vill ha de kvar. Kanske borde köpa en ny flaska ikväll och spraya in mig i dig? Ha en fin dag! Bilder kommer senare också.

Sophia


Underbart! Klubbar...

7adad67251333b2fbcbfbb993ff94be1.png

Underbart! Klubbar lär er utav detta. Nödvändigheter! Tjej toan! Bra bra!


Clue?

Funny Myspace Graphic Bob
Carro ska klä ut sig till en guld glittrande svampbob fyrkant!..
..
Ironi.
Nu är det skola sen fixa carros hår och sen hennes skiva. Taggtaggtagg. sophia

can't wait

Det kommer bli en awesome day och en awesome night. Har jag rätt så har S, C & J börjat tagga redan nu. Det har jag iaf. Vi bloggar outfits ikväll innan vi drar, ska försöka att inte glömma.

Nu måste jag springa till bussen! Puss
/Sanna

meet me at the railroad

Det har varit full rulle idag men jag hann med en liten powernap. Imorgon är det dags för Carros skiva, äntligen!! Temat är guld. Min outfit är inte helt bestämd än, ska köra en runda på Buttericks och AA imorgon. Hur som helst kommer det bli grymt!



God natt
/Sanna

S.O.H



-sophia

Want to look inside your head n' heart✞




Skön dag idag, äntligen fått till det med min frisyr. Känner mig så stressad. Måste packa nu till imorgon, carro ring mig och berätta allt jag behöver ha med nu igen. Glömt. Locktången är nerpackad alla fall! Carro ska se ut som ett guldigt lejon. Temat på skivan är guld. Nu ska jag gå, sophia

little toys


j´s bird

/Sanna

Dreams



Vilken huge crush jag hade på Leonardo när jag var yngre. Vilken huge crush jag fortfarande har. Godmorgon! Sophia


she didn't know that it was dead inside

Äntligen är jag hemma! Det har gått bra idag med redovisning och allt vad det har varit. Högt tempo. Filminspelningen gick sjuuuuukt bra! Tack till finaste Alexandra som gjorde ett grymt jobb. Jag har en känsla av att musikvideon kommer bli precis som vi vill ha den. Nu ska jag bara ta en dusch och sen sova på en gång, det behövs med tanke på det höga tempot som resten av veckan bjuder på.
God natt
/Sanna


j´s bird

Love the long distance.



Nu har jag suttit och pilla klart på en starwars låt. Låtare kanske töntigare än vad de är. Men skulle ha med det i powerpointen. Så nu är den supergeeki och underbar. Nu är den klipp och klar så den passar in. Nej jag har inget vettigt att skriva idag på bloggen, men måste ändå skriva för att komma bort från mitt plugg och tråk. LÄS INTE. Bara annars. sophia

I just ask myself, why am I really here?




Fått lite gjort idag alla fall. Mitt rum är skinande rent, jag har blivit klar med powerpointen tills imorgon som är pinsam(t bra?). På bussen påväg hem så stannade inte bussen på min station. Skratta inte. HATAR när bussarna gör så. Man känner sig bortglömd. Och då måste man gasta till busschaffisen att stanna. Men nej, jag står där och skriker stanna jag ska av här! Men han dunkade musik längst fram och hörde inte mitt skrik. Så fick åka runt ett litet varv. Skönt. Inte så farligt var det men endå.
Vad är det för fel på vädret föresten? Ska de fortsätta såhär blir jag ju riktigt irriterad.
Lördag-vår
Söndag-snökaos
Måndag-vår
Tisdag-snö,regngråväder
~>Onsdag-vår
~>Torsdag-snö  NOOOOOOOOOOOOOO. Det får vara fint väder resten av veckan.

sophia

Radarzine



fintfintfintnkmgjnfsjakhjkdsnvjkdfja..
sophia

GOLDEN



På torsdag, då ska det firas. Carros studentskiva. SHIT, SHIT. Det är allt jag kan tänka på. Carro ska ta studenten om bara någon liten månad och på torsdag är hennes skiva. sophia

heroine is so passé


Terry R]

Of to school! Hörs kanske senare om jag har en chans att blogga. Det kommer bli en hektisk dag. Puss!
/Sanna

with strawberry glaze


jag.

Idag har jag haft fullt upp med plugg. Har fortfarande. Det är sjukt hur mycket jag har att göra egentligen. Jag får stanna uppe tills allt är gjort helt enkelt. Imorgon blir en lång dag. Först skola sen ska vi iväg till Nacka och Snygg-Alex för att filma. Det kommer bli bra och det kommer bli kul men det kommer nog ta ett tag.
Jag säger god natt nu för jag kommer inte hinna blogga mer idag. Hörs imorgon!
/Sanna

~ Gimme Sympathy


Get hot, get too close to the flame
Wild, open space
Talk like an open book
Sign me up
Got no time to take a picture
I'll remember someday all the chances we took
We're so close to something better left unknown

sophia

let's stay in bed



[S'A]

loving.
sophia

Gonna fuck up your ego


[olivier zahm]

/sanna

mornings


Paleface




Jag är helt död. Kollat en skräckfilm, trodde klockan var 1 nu, är helt lost. Klockan är ju bara lite över 10. Så sitter och funderar nu om jag ska sova eller kolla burn notice. Äsch, godnatt. sophia

Wasted



Ja som sanna skrev, vart tidig kväll för vår del. Kom hem till carro vid halv 4, började känna av den sista klunken vin som jag drack på spybar. Det snurrade och jag skickade iväg 3 sms. Ångrar 2 av 3. Vaknar upp vid klockan halv 9 och har panik för min mobil är borta, hittar den under sängen, somnar och sover gott igen. Idag har vi firat min fina syster som har fyllt 25. Nu ska jag städa mitt rum. Sen äta middag. Skön dag. HATAR SNÖN.
sophia

why do you do that?

Carro kom hit igår och sen åkte vi allihopa in till stan med bilen. Vi gick till spybar tillsammans men jag va fortfarande bakis och sjukt trött så jag åkte hem efter kanske en halvtimme inne på klubben. Nu ska jag ringa tjejerna och få en full update om igår. Varför står dom i tunnelbanan när klockan är tre på natten i inlägget under? Varför stog dom inte på högtalaren och freakade?

/Sanna

Carros. Snygg...

0-59d384ffb88f0c64edcb314566d4ddef.png

Carros. Snygg tjej va? Censur på huvudet. Men ändå. Så kan det vara när man inte kan se rakt.. Skelarn! Sanna drog. Försökte muntra upp henne men hon pooped on that.


kill you


Kvällen igår - bra men med en släng av drama. Det finns för många idioter. Gangster-Sanna va på väg fram. Haha.


scary eye




Inge smink, nästan inge kläder, platt trist hår, + lite bakis. Men fy vilket underbart humör jag är på! Galet taggad, har ju vart en sån fin dag idag. Sanna ligger lite på sne fortfarande but she will come around! Nu står hon i duschen och blir ren och fin och jag ska snart klä på mig. Intressant?
PUSSHAJ. -sophia

Förlåt mamma.

0-7b1c7752e2b83f2ffb7e26fd4214056a.png

Förlåt mamma. Stefan tvinga oss. Nej men mums, glögg + vi är russian warfare's whores


Gott hos...

0-7658dea85df51acf3811eb7e3686c2e8.png

Gott hos stefan! Mint drink.. "mmmmm"...


True..

075600eca7dc2f1334f5fa6b262dd997.png

True..


play me like a guitarr




[j´s bird]

/Sanna


Press play(=picture)



►►►►►►►►►►►►►►██████████████████


[reblogs]

Nu sitter vi här vid datorn, pratar skiva, pratar kvällen, pratar armour rings, pratar natten, pratar. Nu ska vi fortsätta, ha en fin kväll och vi hörs senare i natten,

-sharks

awesomness

Skön dag i skolan. Inga lektioner för vi hade projektarbetesdag. Alla arbeten presenterades. Kul att se vad folk hade gjort. I en sal hittade jag en massa bilder på mig i underkläder. Fina bilder, inte porr. Ni kanske minns när Ellen fotade mig några gånger för några veckor sedan? Det va iaf till hennes arbete. Bildtolkning. Mycket fint.
 

Bilder av Ellen Duell.

Nu har jag gjort mig redo och slängt ner det jag behöver i väskan för att åka in till stan. Ska äntligen träffa Carro och möta upp Fia på vägen! Det vankas utgång. Det blir nog inte utöver det vanliga idag utan vi kör den vanliga rundan och hoppas på att träffa upp folk vi känner där. Lördag däremot ska vi göra våran debut på ett annat ställe. En kompis till oss spelar där så jag tror att det kommer bli grymt.
/Sanna

1,2,3,4,5,6


+ Fridays




sophia

Go(o)dnight-s




Your skin makes me cry,
You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so fuckin' special

sophia

miss you carrobarro


/Sanna

you know where to find me

Jag är ledig idag. Så jäkla skönt! Sitter i sängen och pluggar, kollar missade avsnitt av glamourama och äter gårdagens kladdkaka om vartannat. Jag kommer inte röra mig längre än till köket idag.
/Sanna

Forgive them, even if they are not sorry



[src,reblogs]

Godmorgon! Fått noll sömn, dödstrött, men nu är det skola. Hörs later! sophia


WOVENHAND_KICKING BIRD


sophia

ST patricks Day



Fick det här MMSet av Carro precis. Hon säger att hon sitter nere på Flying S och firar St Patricks Day. Avundsjuk? Ja, helt klart. Hade jag inte haft plugg att göra och varit 61 spänn rikare hade jag kommit springandes. Tro mig.
/Sanna

dirty old men


S & S.
Om ni sitter och läser bloggen nu är ni för roliga.
Hoppas ni har kul!

"’But I don’t want to go among mad people,’ Alice remarked. ‘Oh, you can’t help that,’ said the Cat. ‘We’re all mad here. I’m mad. You’re mad.’ ‘How do you know I’m mad?’ said Alice. ‘You must be,” said the Cat. ‘or you wouldn’t have come here.’"


sophia

boooooom i got him



Dagen har bestått av för lång sovmorgon, ett hejdå och massa plugg. Nu är plugga det sista jag vill göra men det måste bli gjort om jag ska kunna njuta av helgen som jag vill. Efteråt tänkte jag baka kladdkaka. Jag och Isabelle har haft cravings för tårta hela veckan och idag över kladdkaka. Så kladdkaka it is!

/Sanna

Ice cream


Lyssnar på Magic Wands. Tänker på helgen. Tänker på provet på måndag. Tänker på påsklovet+de veckorna efter. Så underbart, ska bo tillsammans med Carro 2 veckor. Som senast. Kommer bli fantastiskt! Fantastisk är ett fantastiskt bra ord. Och vi har kommit fram till att vi inte använder det tillräckligt mycket. Just so you know. sophia

I'm running away with you



[SKELAR?!]
Såhär ser jag ut idag. Söt liten fröken idag. Nej fy aldrig kännt mig hemskare. Både jag och jontisen kände så idag. Mötte den tösen vid bussen. Sandra och Maria också, söta som alltid. Skulle göra samma sak som jag ikväll alltså plugga. Ska sätta igång med det nu. Så idag på schemat står det, plugga [x] plugga [] plugga [] plugga []. Hörs senare! Sophia

do it

Sitter kvar i skolan och försöker göra klart ett arbete med Isabelle. Det går framåt, men det går sakta. Dylan är sällskap och stör oss lite. Det här lär ta ett tag. Hörs sen
/Sanna

tonight

Är i stan och myser. Desperate h just nu. 
Hörs nog inte mer ikväll.
/Sanna 





sunshine in a shotglas




[src,reblogsreblogsrebl]

Dagen började riktigt sämst. Haft otur hela morgonen trodde dagen skulle sluta med något olycksamt sjukhus besök. Men jag lever och andas!
Små shopping idag, nothing special at all. Därför får ni se alla dessa härliga bilder ovanför istället. _sophia


love my rings

Förra veckan köpte jag lite smycken av min vän Isabelle! Hon tillsammans med hennes familj driver smyckesmärket Arium. Dom har sjukt fina grejer. Det jag fick med mig den här gången var ett gäng ringar och ett halsband. Isabelle har designat halsbandet, den svarta ringen och den som ser ut som en vinge. Sjukt coolt! Är ni intresserade av att köpa så kan ni göra det på hemsidan eller i utvalda butiker!



Puss
/Sanna

F^n




Bra start på dagen, försover mig fem minuter (räknas de ens som försovning?) Flyger upp och fixar i ordning mig, hinner ut till bussen, ska leta upp buss kortet. Har glömt det i andra jackan. Jag tog ju med mig det igår när jag gick till maria om jag inte skulle orka gå hem.. Galen jag blir. Ska ta nästa buss nu om ett litet tag, vart några(många) ego foton på mig nu. Ha en bra dag alla glada! sophia

jump high


lph

Hej på er! Innan det här inlägget har jag inte skrivit ett enda idag. Så det är ju tur att vi är två som kan skriva. Jag har haft fullt upp med plugg och att fixa iordning här hemma. Ganska klar nu. Tänkte bara säga hej och god natt så ni vet att jag inte försvunnit. Måste få sömn nu så att jag orkar med resten av veckan (den kommer se ungefär likadan ut).

/Sanna

dreaming away, so my sleep won't be wasted



Kom hem för en timme sen från att ha vart hemma hos maria, med emelie och sandra. Överaskade de lite med ett besök. Härligt att träffa de små idioterna. Skönt att komma ut och gå lite också. Nu är jag bara less på att jag ska vara förkyld. Kände mig frisk som en nyponkärna förra veckan! Med fint väder och värme. So this sucks.
Men nu ska jag sova. Håller på att slå ut helt och john blund sparkar sand i ögonen på mig. Så. Godnatt, sophia

Vitalic - Poison Lips


starman



pchfgmjmjmkmkmkkmkkmkkmmk..

tjohej, sophia

~ Chatroulette



Hahahahahahahah. sophia

Trouble


[s&d]

Moves you will never see





... Måste sluta göra bort mig när sannas filmkamera är framme. sophia

i could bring paradise


Olivier Zahm]

- I'll forgive and forget
Before I'm paralyzed
Do I have to keep up the pace
To keep you satisfied

Things have gotten closer to the sun
And I've done things in small doses
So don't think that I'm pushing you away
When you're the one that I've kept closest -

/Sanna

enter heaven

Huvudet känns som det ska sprängas, jag är på dåligt humör och känner mig konstig i kroppen. Vad har hänt? Jag stannade ju inne igår... Som ni förstår - ingen bra dag. Det enda bra är att jag fått äta mormors mat.


[Terrys Diary]

/Sanna

What's a girl to do


[soppisopansophia]
mys i eu/it tröjan, fotat skitsaker, lekt på ps, pluggat, kollat sj, vart ute 5 minuter i de fina vädret, haft ont i kroppen, saknar carro, tänkt på v.27, längtat till skolan imorgon (ja.) lyssnat på underbar musik, kollat på en störd/rolig/skum serie, de var min dag än så länge. sophia

P.S



Har fixat och knepat på photoshop nu. Klar med bilderna som ska skickas iväg imorgon. Sen har jag fixat med lite nya roliga bilder på bloggen, snart dags för en ny header? Lite mer vårig? Trött på vår sharkattack header kanske?

-sophia

Olivier Zahm/Sex+love




CUT COPY {lights&music} CUT COPY/Boys Noize



sophia

~METRIC


hold it
i'm about to drop off
let me tell you my last thought
drift into a deep fog lost where i forgot to
hold it
i can feel you most when i'm alone

coming home 'cause i want to
hang out with the starlet
stare up at the ceiling
preview of a screening
flashback of a feeling
sick sense of a calling
heard you fuck through the wall
i heard you fuck
when i'm bored

i send vibrations, in your direction, from the satellite mind
and if i'm bored
i send vibrations, in your direction, from the satellite mind

i'm not suicidal
i just can't get out of bed
i drift into a deep fog lost where i forgot to
hold it
i can feel you most when i'm alone
i can feel your ghost when i'm alone

coming home 'cause i want to
hang out with the starlet
stare up at the ceiling
hiding and revealing
flashback of a feeling
sick sense of a calling
heard you fuck through the wall
i heard you fuck
when i'm bored

i send vibrations, in your direction, from the satellite mind
and if i'm bored
i send vibrations, in your direction, from the satellite mind
from the satellite mind

it sounded like mine

when your voice
became vibrations
from the satellite mind

it sounded like mine

- sophia

not a new life



ph1 smoothie innan superfood
ph2 smoothie med superfood i
ph3 superfood

Det här drack jag varje morgon när jag bodde i usa och pappa tyckte att det kunde vara en bra idé för mig att börja igen så han skickade en burk. Superfood. Som ni ser så ser det väldigt nyttigt ut. Vilket det är. Och därför också inte så gott. Luktar som torrfoder och smakar som fiskmat. Hur länge tror ni jag orkar dricka det här varje morgon?

/sanna

Above



[src;reblogs]
-sophia

I think I used to have a voice, now I never make a sound.



[src:reblogs]
Vi dansade, skrattade, höll oss nyktra, fick en eller fem drinkar spillda på oss av misstag från "trevliga tjejer", tog tag i ***** som jag känner så väl, sprang väldigt mycket under natten varför ska vi inte tala om.  sophia

Crystalised



love it.

/sanna

And if you fall hard, i fall harder




hoppa jämfota till Larry



Riktigt bra kväll igår. Det är allt som behövs sägas idag. Vi återkommer med mer bilder.
/sanna

Black balloons...

1e39982f0b0c10ad2178022ecb98f92b.png

Black balloons på gubb? Ingen aning, men helium är fantastiskt!


The rules...

0-7389a17a2233170344242d7088e4dca1.png

The rules at flying s. - sharks


bye babes

flying s, marie laveau, hells, spy. eller?

awesomeness



Va och lekte på Levi´s idag inför ett kommande projekt. Ni kommer få se mer framöver so no worries.
PUSS - sharx

Inte ett...

0-529a815bf07686e6247d9dbc19c7f354.png

Inte ett moln! Idag är en underbar dag, sharks


These diamonds


Det har snöat inatt. En milimeter extra snö. Men det kommer inte dra ner mitt humör inte! Hade en underbar dröm inatt. Vaknade exakt 4:59. Var dödstrött och tänkte hur fasen har vi lyckats dra ut på torsdagar och hållt igång till klockan 5? Det är ett mysterium. Nej nu blire skola. Ha en fin dag! sophia

These sharks



Fredagen i bilder. Här har ni oss, sharksen. Sanna rödhårig, Carro blinglady, Sophia lovering. Tack frank för den fina rekvisitan vi fick till våra bilder! Vi drack inte upp den..(?)

/sharks


Dead Mans Bones - Pa Pa Power



sleep tight and hello friday! sophia

Never done it in the bathroom?




Flying S, Carro+Sanna. 2 bilder från helgen. Imorgon har vi plans så de räcker och blir över. Flying S är ett måste ofcourse. Har inte fått så mycket gjort alls idag. Inte så mycket som jag hade planerat alla fall. Skönt med vädret nu. Hoppas det är så imorgon, imorgon kväll+natt+morgon+osv. - sophia

living in Sarasota, Florida


At the local pub


Nattvandring hem från puben


Åkte till Miami över en weekend för en modelltävlings slut. Träffade USAs 20 största agenturer.


Miami


Miami


Bartender Hector och jag i Miami


Vattenpipsrestaurang i Miami


Två mysiga katter i min säng


Julafton


Jag julafton


Klippte lugg på fyllan och vaknade upp nöjd dagen efter


Nyår


Stranden


Lee


Kusinbarn och syster Dakota


Jag och kusinbarn


Private bar




Turtle beach


Turtle beach


Brände mig rejält en gång




On a jetski ride


Våran brygga från balkongen


Turtle beach


Midnight Pass rd. Vägen genom ön, utanför våran uppfart.

/Sanna

Long distance




Till Berra om de läser detta, där ovanför är kängorna jag prata om, mom's old ones. Heelsen är från catwalk, systerns of course och yes jag kommer sno de och bo i de så fort det slutar vara isruschkannor här och där i stan. sophia 

me & my read hair


/Sanna

i just love burt



Idag på posten kom ett paket från the states. Pappa skickade ett gäng produkter från märket Burt´s Bees, grymt bra grejer! All natural. Har saknat det sedan jag flyttade från usa. Ska visa er en annan grej sen som kom på posten igår, också från pappa.

/sanna

Stone cold sober


[jag+självutlösarn]

Godmorgon! Min buss går om 23 minuter. Så blir ett snabbt inlägg. Självklart vart det en egopic också.
Idag har jag lång skoldag, blir efter det snabb shopping. Behöver något till helgen.. SEN hem och pluggaplyggaplogga. blogga.
Sanna, we need to talk.
Carro, har du ramlat överbord och ligger i någon fyllecell? Jag är orolig.
- sophia

To soon.


[reblogs.]

Carro blir av med sin kryssnings oskuld ikväll. Yes ni hörde rätt. Carro är på kryssning. Sanna är och har mysigt och jag sitter i sängen, i min nystädade omgivning + en massa schoolbooks. Okej bara ett stort häfte med frågor. Natti natti på er. Och ha en underbar natt ni nattugglor som ska ut ikväll och glittra.

-sophia

Gossip - Heavy Cross



- sophia

jealousy





sophia

high

Övertrött idag. Plus hög på kaffe. Jag kan inte hålla munnen stängd och springturen till tåget va rolig. Nu är jag hemma och ska måla mina naglar med mitt fina lack jag köpte idag. Sen ska jag åka buss och läsa psykologi tills jag är framme i stan. Jag ska mysa ikväll. Och så ska jag förbi Carro och gosa i några minuter medans jag hämtar upp mina kameror. Bra kväll ja.

/Sanna


Choke me - spank me - pull my hair



- can't fucking wait til' we're there

/Sanna

My body is gone





Har fått en massa fina kristall flaskor som jag har ställt i mitt fönster. Blir som små diskokulor. Kom hem från skolan för en timme sen, nu står mtv på och jag ska städa mitt rum. Sen ikväll blir det plugga plugga, skön dag.. Men det är onsdag alla fall, det betyder 2 dagar kvar tills helg. GOODIE.
-sophia

all the time



and good night
/sanna


Inside a dream.


Jag andas misär och rostiga spikar, gammal nedtrampad taggtråd och läckande batterier. Jag föds med synd och dör med den. Jag bär all världens smärta och sorg samtidigt som jag orsakar den. Med tusen knivar hugger jag ner din fiende, jag själv. En döende söker min tröst trots att det är jag som är dräparen. Jag skall torka dina tårar, vara din bästa vän men jag kommer även att vara orsaken till dina tårar och vara den som sprider de elakaste ryktena om dig. Jag är digerdöden, pest, malaria och AIDS, men även din medicin. Den som kommer att sänka din feber och befria dig. Befria dig åter till livet eller in i det evigt svarta som vi kallar döden.

Kvinna är mitt namn, Man är mitt namn, Gud är mitt namn, Djävulen är mitt namn. Vad är ditt?
-
Min systers text.

Skickade en beskrivande text till sanna här om veckan där jag beskrev temat och inspirationen för mitt portfolio. Hon blev små chockad men ändå inte och berättade att hon tyckte jag var duktig på att skriva texter. Min syster är väldigt duktig på att skriva allt från 3 vackra rader till en hel bok med fina ord. Texten ovanför skrev hon nyss och skickade till mig för lite små feedback. Vågar inte lägga in en egen text.
,sophia


thrill

Här sitter jag med sjuk huvudvärk (migrän på g?) men kan inte låta bli att vara grymt taggad! Jag är sugen på maxfest. Jag och Fia vill maxsupa och bli maxfulla. Säkert Carro också men hon får skylla sig själv som ska till Skåne i helgen. (Vi kör en maxfest när du kommer hem också, har en på g!!! You will love.) Fredag kommer hur som helst bli den dagen då vi maxfestar.

Natten när bilden är tagen var en sån natt. Första gången vi mötte Tutt-Alex. Awesome night. Jag och Fia hade varit på Collage och druckit oss överlyckliga på skumpa, hängde med några coola killar till en annan klubb. Utanför träffade vi en brud (Alex) med sjukt vackra ögon som hängde med oss in. Då glömde vi killarna. Efter några minuter inne på stället hittade någon av oss en fet champangeflaska i ett skåp. Vi blev ännu gladare och smusslade in den där otroligt stora flaskan på toan. Vi öppnade den och när vi skulle dricka upptäckte vi att flaskan var tom och var ett utställningsexemplar. Typiskt, tänkte vi, och sprang ut från klubben fortast möjligt. Drog en runda på V där intressanta saker också hände.. Sen sa Alex hejsvejs och sprang iväg till white och jag och Fia avslutade nog kvällen på gubbrummet om jag minns rätt.



/Sanna

Ett linne



Snott systerns nya linne, älskar det. Från monki, korshalsband vänt bak från, Plain Vanilla.
Fotat massa idag, självutlösarn roligt man kan ha. Sanna och jag ska skaffa oss ett stativ och ladda in för sommaren så vi kan fixa en massa härliga ego bilder på oss.
.sophia

love it



/Sanna

i don't wanna come down

Och så släpade jag mig upp tidigt imorse för att gå till doktorn, sitta där och vänta i en evighet och få svaret att det är inget större fel på mig än vanligt. Det är ju alltid skönt med ett svar i allafall, haha.. Jag mådde plötsligt mycket bättre när jag gick därifrån. Idag ska jag försöka ta mig i kragen och plugga, det blev ju ingenting av det igår. Det är mycket roliga grejer som händer just nu som jag har i huvudet, ni kommer se framöver.



/sanna

Naturhistoriska museet,...

0-32dabac01010f1d7ce15101255381cf3.png

Naturhistoriska museet, skoj skoj! - sophia


nasty.


Nu är jag riktigt trött på att vara halvsjuk eller förkyld hela jädrans tiden. Tack äntligen för lite sol! Men jag håller mig nog till i min vinterjacka ett tag till, ska bli frisk. sophia

stuck.on.repeat / littleboots+fakeblood / littleboots


strawberry



Sitter och dricker smoothie till Svenska Hollywoodfruar. Dags att bli nyttig? Nej, egentligen inte.

God natt
/Sanna

the light ripper



Nice cover's▲


bild1, nasty beer, drick den inte
bild2, onsdagen under lovet påväg hem klockan 4, hittade en najs affär som sålde härliga skivor och "roliga spel".
bild3, bilden gör inte rättvisa men sanna som rödtott och håller i en bloody shark drink.
bild4, idag, berra med sin silver skedring.
-sophia

rip your tee k-i-d



ph 1 jag och mami
ph 2 jag


Mamma hittade massa gamla foton från när jag va liten nu när vi håller på att packa. Jag kan ju inte sticka under stolen med att jag va en cool unge. Fashion redan då.

/Sanna

P to the E, to the N, to the I, to the S - suck it


[ilovewildfox]

Jag är sjuk. Det va inte så oväntat.. Det är ju måndag idag. Får jag ingen tid hos doktorn idag så släpar jag mig ner imorgon. Jag vill inte va sjuk nu, det funkar inte med mina planer.

/Sanna

07:34


Då gick jag upp idag. Inte försovit mig, utan snarare gått upp tidigare eftersom jag inte behöver ta mig ut till bussen förän klockan 9.
Riktigt vår väder idag..
Nu är jag så irriterad. Eller mer ledsen, fast också arg. Inte pågrund utav vädret, inte pågrund utav att det är skolan eller att lovet är slut. Dumma drömmar. Det är svårt att förklara. Så jag gör nog inte det. - sophia

Godnatt/sophia



did

Music & Lyrics
Te, bullar och vindruvor
Nu är jag hög på socker om kommer inte kunna sova

Puss
/Sanna

sweet lust





[C://User/Sharks/Pictures/Blogg+Joshua Scott+Yee Wong]

sophia

my purpose was to hurt you - i failed


ilovewildfox

/Sanna

No pictures



En sån vill vi ha, rosa, med ett klistermärke på med en haj. perfekt

ouch.


Sanna och jag har pratat mycket om piercings på senaste. Vi båda vill göra något. Inget som är uttjatat eller bara nasty som sanna tycker att de flesta är. Hittade den här bilden, Sanna? What do you say? Jag fastnade lite för det. Grymt ont säkert.
Har fått en massa gjort idag (stryk, alla fall tillräckligt). Nu blir det paus och ta igen från veckans missade avsnitt utav Cougartown som ska visas nu på 5an. Har man något bättre för sig? Nej. sophia

MUSIK?

Mirror's image
sharks
the horrors musik

PHoTO's






[bird's]

sophia

hur kom den hit?

Jag håller på att rensa ut alla mina grejer här hemma. I veckan kommer dom och fotar huset och sen blir det visning. Hur som helst! Jag kollade igenom alla gamla tidningar för att slänga dom. Bland mina cosmo, veckorevyn och ELLE-tidningar hittade jag en Moore. Någon gammal vän/pojkvän som vet hur den hamnade här? Spännande.. It's a keeper.



/Sanna

Antsy Pants - Vampire


[wildfox]

frankie can dance too






/Sanna

✞But then again, I don't remember you dead kid



[src,google,nia,]

Godmorgon!
Känner mig idiotiskt duktig idag. Läst ut min sketna bok som var.. Inte rolig. Idag är det plugga,plugga,plugga. Har inte mycket roligt att berätta om gårdagen. Var hemma, var riktigt nära på att möta upp en vän och dra ut. Men slö som jag var och seg så nej. Vart filmen deadline fattade nada, slutade skumt. Se den inte. - Sophia


so passé

I'm home! Sitter och kollar på tv och dricker te. Idag är det skönt att vara ensam. Har ingen större lust att vara social. Den här lördagen är som mina söndagar brukar vara. Bakis och trötta.
Kameran glömde jag hos C så bilderna från veckan/helgen kommer dröja lite. Har några mobilbilder som jag kan lägga upp lite senare. Hoppas ni har en kul kväll!

/Sanna


Blev lite...

381afd9859bcb9a496b808f746cb752b.png

Blev lite andra planer ikväll. Christoffer och jocke hälsar inte. De vill inte ge en hälsning för de hatar bloggar..


you're so random

Jag va på Fashion Networks kontor igår och hämtade upp ett par skor. Skitfina streetskor. Jag lägger upp en bild så fort jag kommer hem. Ni kommer få många bilder. Kvällen igår va sjuk.. Vi ska inte prata högt om den. Vi hängde nere på Flying S och Spy Bar hur som helst. Kul!

/Sanna

FRUKOST. +...

56ecdd11cac233514802b3414ebb4932.png

FRUKOST. + chips självklart..


FRANKIE SAYS...

1a00a87cc1708b6e87674b177788937b.png

FRANKIE SAYS RELAX!?


Farliga milks,...

2bf1612e128bc8dd48311f206032b09e.png

Farliga milks, och farligt goda. Sharks favorit drink. Och vi har även döpt den till sharks. Sugen?



coco pops

Hellooooo you guys!
Vi har vaknat och ätit. Coco pops och macka. Mums! Fia står i duschen och jag ska slänga mig i soffan där Carro håller hus. Brudarna är för upptagna för mig några timmar ikväll. Typ mellan 6 och 8. Så jag tänkte försöka hitta mig en middagsdejt (i stan!!) för att hålla mig själv lite busy. Jag är low on cash så jag tänker mig något billigt nudelställe eller någon hot rich guy som kan bjuda. Hör av dig! 
Haha...

/Sanna 

Give me


Donken + smoothies + chips + chips + svartvinbärsaft + dextrosol + skittles + wok = SCSJ's kväll. Min mage skriker redan nej. Mysigt har vi och nu sätts det på en film. Ha en mysig kväll alla.

- sharks

Ligga?





[src.google+ff]

Har äntligen fått en normal nattsömn. Dagen vet jag inte än hur den ser ut, bio? Hyra film? Utgång? Hemmafest? Viktigaste, Carro + Sanna. Idag ska vi skämma bort oss tycker jag. Så röstar för något som inte innehåller headbanga och shotrace. - sophia

Sannas nya...

0-302547024296fc27e4878a9541061024.png

Sannas nya röda hår. SMOKING!


Girls night out


[sanna,carro,sophia]
Nu är vi påklädda och redo. Syns på Flying S(cotsman)!

- sharks

You give me fever


[blahblah]

Sanna kommer vara som en helt ny människa ikväll. Ska bli så galet kul att se hur det blev! Undrar om hon är påväg hit nu? Borde slå en pling. Carro ligger i soffan nu och tar igen lite sömn från i natt, jag funderar på att joina henne. Känner att mitt huvud exploderar snart och att mina ben inte klarar stå upp. Not good. - sophia

the dreams you belive in

Jag mötte upp två trötta brudar i centrum för några timmar sedan. Fia och Carro. Skönt att dom kan vara taggade ändå. Nu är dom hemma hos Carro och förhoppningsvis vilar upp sig. Jag kom nyss hem med två paket hårfärg. Ska tvinga mamma att färga mig nu. Ni får se vad det blev sen. Det blir middag och vin med mamma ikväll sen ska jag börja röra mig in mot stan för utgång. Som sagt, jag vill inte missa Tight.


img src ilovewildfox]

/Sanna

These days

Jag är så trött. Varför är vi uppe klockan 9? Varför ligger vi inte och sover, vart inte en sån sen kväll i för sig. Har inga kommentarer om igår förutom dessa, inte facebook klockan 2 på natten (bara om man ligger hemma själv och har tråkigt) och inte ha mobilen till hands (så länge det är du själv som har mobilen är det okej, men när andra har tagit den för skojs skull och skickar sms så NO,NO)

Nu får det gärna bli mörkt igen och kväll. Jag vill dansa. - sophia

Fjorton år...

0-778bd0ccb191d1fd46b7eb58281c79d6.png

Fjorton år igen. Hemma fest när den är som bäst! Thess som är vår tredje vapendragare ikväll kör hårt. Sanna är inte glömd. Vi tar en shot åt dig vännen! Ha en bra kväll alla!


tv

- Desperate houswifes
- Cougartown x2

awesome night

/Sanna

Treat me like you mother

sophia


Cougar's

Jag och Sanna har pratat mycket om det här med cougars, (=vi om 20 år?) och så ikväll är det även premiär på cougarstown som jag och Carro kommer missa. Fasen. Hittade alla fall dessa bilder på ilovemi med Joseph Gordon-Levitt och Claudia Schiffer..


ganska så underbara, sophia

Peek-a-boooooo



Andra gången idag jag lägger upp en bild på BARA MIG. Ehm. Snart ska jag få äran att fota min vän sanna. Har no what so ever riktigt intresse i fota, eller gick media i för sig ett år. Men böt ju linje av en anledning. Tycker om att fota vackra saker däremot. Som Susanna ♥
Här är det systern som fick fota mig i mina favorit smycken. Hälften är smyckerna är mina egna som jag har gjort själv och resten är allt från gina tricot till h&m. Farfar och gammel farmor's smycken även.
sophia


feeling like sh*t


src ilovewildfox]

Not feeling good. Är avundsjuk på tjejerna som ska parta lite ikväll. Dom säger att det kommer bli lugnt men jag tror inte ens att dom tror på det. Det kommer spåra. Kul för dom! Jag hoppas bara att Fia inte är för bakis för att komma och färga mitt hår imorgon. När jag är frisk. Då ska vi ut. Tight. Vill inte missa.

/Sanna

WILD little THING


[almost famous]
Kommer ihåg när jag första gången såg den, vhs. Tyckte den var skum, härlig, skum och fin. 
Nu ska jag börja fixa mig, ska hem till john ikväll med några. Har noll koll på hur kvällen kommer se ut + att vi är alla galet förkylda. Sanna ska stanna hemma och tagga till imorgon! Ser fram emot det! Blir nog en lugn kväll. Får se..
sophia

I'm all dressed up and I'm ready to play. Seven six five four and I'm all over you. Counting three two one and I'm having fun,


[sharkphia]
Städar överallt här hemma. Borde göra mer som sanna gör. Min hals är helt trasig, lika trasig som mina kängor som jag fick nåla ihop med säkerhetsnålar i lördags. Vänstra kängan har pajat totalt. Jaja ändå dags för ett par nya mer våriga. Vill ha ett par lägre och som inte är fodrade. Ett par Dr. kanske? Funderar på ett par mörkgröna, men är nog enklast med ett par svarta. Fan jag gillar verkligen mina, men de är självklart helt slutsålda.
sophia

hemmamys

Jag vaknade upp imorse och mådde inte bra. Det gör jag inte nu heller. Kroppen värker i feber och jag är tjock i halsen. Idag ska jag ligga i sängen och dricka blåbärste och knapra ipren. Imorgon är jag frisk.

/Sanna


monsters







[vrthing;google]

Godmorgon! Gått upp någorlunda tidigt idag. Klockan 10 till och med. Har en massa att ta tag i idag. Men inget som är kul att skriva om på bloggen.. Ha en fin dag! sophia


[mariam]

godnatt..,sophia

Whip it



kollar film, skön måndag. men fy så uttråkad jag är.
sophia

someday


[src ilovewildfox]

En kompis kom över för att hålla mig sällskap ikväll. Vi gjorde varma mackor och har precis ätit chokladpudding. Han ska snart åka och då ska jag gå över till några vänner som sitter och krökar. Jag är sällskapssjuk idag, det trodde jag inte. Hörs sen, puss

/Sanna

almost famous


Silly boys










bild 1,2,3,4:spybar i torsdags
bild 5,6,7,8: flying s + white i fredags
bild 9,10: flying s i lördags
bild 11: i söndags, sanna 13 år med godis och MER.

sophia


hold on to me if you wanna fly


Me by Ellen

En bild från fotograferingen i torsdags. Längtar efter att få se dom andra bilderna! Lägger upp allt eftersom. Kolla in Ellens blogg också, där kommer det nog upp fler.

/ Sanna

RSS 2.0