>

GUNS, CHEAP VODKA AND BIKERS.


Sanna.

Sophia.

Sanna & vodka-

Lunch läsning.

Sangria.

Tequila.

Norskar.

Manchester dudes +  Sanna.
Sophia

SPAIN. DO YOU HAVE A WICKED SIDE?














Dag 1,2. Flygplatsen såg ut att ramla ihop, åt skit god pizza, vi landade, tog absinth som vi tände på. Jag brände mig, vi solade, drack jädrans god wicked, var nere vid havet och solade, hittade en liten jungel, badade under natten i poolen.
sophia

KEEPING UP, AND MOVING OUT.








[spymlan förra onsdagen].
Ska duscha och fixa i ordning mig. Lägga upp lite bilder från spanien som är tagna med mobilen. Elisabeth har alla awesome bilder på hennes kamera så ni får vänta lite. Jag och Sanna har fixat ny bild till en header också, känner de är dags för byte. Sorry för dålig uppdatering.
Vi har haft det underbart. UNDERBART. sophia

long gone


sharks

hola suecía

Wow, vilken bloggpaus! Inte alls vår mening men vi har varit busy busy in Spain men nu är vi hemma!
Vi har överlevt skogsbränder, fladdermöss, skumparty och några hajar. Också brittiska barn i poolen, myror och kackerlackor. Strippstången på en av klubbarna har vi fajtats med men stången vann över oss.  Vi gick därifrån med blåmärken och värkande lår. Vilken vecka...
/Sanna

sharks in spain

Framme i Spanien och allt ar underbart. Vi har hunnit ga pa marknad och ligga vid poolen. Fia har brant sig, haha. Sammanlagt har vi alla nog kopt 16 nya ringar pa marknaden, sjukt fina. Vi fotar massa varje dag men ni far se sa fort vi kommer hem for vi har lite problem med internet, just nu sitter vi pa internetcafe. Fa spanjorer har synts till tyvarr. Vi som vill uppleva spanien pa riktigt.
/Sharks

SPANIEN, SO LONG!


SHARKS.
(sanna har med sin minidator och vi har internet i huset, so don't worry)

in the heat

Nerverna inför resan börjar kicka in. Är inte färdigpackad och håller bara tummarna för att Fia inte missar att dyka upp till flygbussarna imorgonbitti. Jag kom hem från stan precis och sitter och käkar en skål nudlar innan jag ska packa det sista och sedan försöka få lite sömn. Åker till Alicante med halvtom väska för att fylla upp den under resan. Alkohol, smycken och underkläder ligger som topp tre på min shoppinglista, nödvändigtvis inte i den ordningen.
/Sanna


womans force


[thp]
/Sanna

RAWR.


[src:dontknow]
Shit vilken störd natt. Har massa namn och ansikten flygande genom huvudet som jag inte riktigt kan placera och vissa luckor som jag är glad över att jag har. Kom inte tillbaka minne. Hade sjukt kul och gjorde bort mig smått men som de brukar vara. Inte bra att gå ut själv utan Sanna. Inte bra att gå ut själv. Well well. De var awesome alla fall. Fick några fina komplimanger från Damer och Herrar under kvällen så mitt humör var och är på topp. Idag känner jag mig i för sig inte så söt och fräsch. Mötte Sanna hos Lucas inne i sturegallerian idag så gick vi och tog en matbit på Langolo och efter de har vi flängt runt på stan och småshoppat inför resan imorgon till.
SPANIEN. WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Nu ska jag måla naglarna och äta något. sophia

SHOES.


[src:LFF] sophia

BREAKFAST.


[src:fyoctopussies]
Lucas jobbar sent sent sent, såååå jag ska till affären snart. Handla mat och laga de ända jag kan. Typ. Wok. Har inget vettigt att skriva. Så hejdå. sophia

seventyfive

Igår hängde jag hemma hos Fröken Lucas (sophia) med henne och killarna. Vaknade upp där imorse och åkte sen för att säga hej till Zta och nu är jag hemma. Blir snart upphämtad och ska åka till ett hotell och träffa hela släkten och äta middag för att fira min mormors födelsedag. Det vankas övernattning. Lyxigt. Kommer hem imorgon och ska tvätta och greja en hel del inför spanien innan jag åker in till stan. Har mycket att fixa. Stress...
/Sanna

A.L


ALMOST.


sophia

GIRLS


sharks

Our definition of a party.


[src:pussycats] sharks.

I'm not gonna tell a thing.


[src:]
I lördags. Inne i Vita baren på Spy Bar spelade någon dude massa oldies och sköna låtar. De var bra musik. Inte sånt som brukas höra där inne. Stämningen var ganska så skön. Människor sjöng med och söp ner sig själva. Vid 3 gick vi in till Gubb. Där inne höll de igång med något helt annat. Det var som ett svettigt högstadiedisko. Musik var - awesome. Människorna stod verkligen och dansa. På bord, på soffor, överallt. Var stört bra drag.

Igår satt jag och Lucas och kollade på tv halva dagen (jag gick upp vid 5 i för sig..) eller någon timme alla fall. Sen gick han ut och tränade. Jag hängde på. Dvs. Jag slog lite på den där kudden som sitter upphängd i taket. Vi käkade god mat och BJ's till efterätt. Jag saknar Carro och Sanna..
Idag kommer tydligen Christian hit och ska grilla mat. YES.
sophia

LITTLE GIRLS CRY, BIG GIRLS SAY' FUCK.


sharks.

GET CLOSE.


[src:dfr]
Het natt. Ja. På fler än ett sätt än bara värmen. Sanna vet vad jag menar. Sophia

en het natt på stan


Jag & Fia.

Fia framför fläkten.

Fläkten som blåser kall luft in i baren och väldigt het luft bak på oss.

Jag framför fläkten.

Henrik.

Erik.

Lördag, Lucas, Langolo, Berns, Spyan, Gubb. 
/Sanna 

TREAT ME LIKE THE DOG I AM.


[src:fyb]
Dricker rött tillsammans med Lucas, Daniel, Christian, Calle, Malin & Jonas. Vi har de trevligt. Skönt med en sval kväll. Men jackan hänger på ryggen ikväll för värmen. Hoppas de inte blir en allt för svettig kväll senare. MEN. Nu blir de i med de sista och in till stan. Ciao babes.
SHARKS.

loving saturday night

Igår åt jag middag på Tranan med mamma och tog ett glas vin. Sen kom en kompis, Nikos, och hängde med oss. Mamma drog och träffade upp en vän och jag och Nikos testade på Storstad innan vi gick till Spymlan och slutligen Spy bar för att låna toan och säga hej till personalen.
Nu har jag precis mött upp Fia och handlat lite middag. Det blir grillning hos Lucas med killarna. Jag och Fia sitter hemma här nu och väntar på att dom ska dyka upp. Ikväll blir det att svänga runt på stan.
Ses i dimman.
/Sanna

I LIKE TO WATCH.


sophia

WANT.


[src:dfr] sophia

CUTE.


sharks.

WE HATE: ONSDAGAR.







Igår åkte jag, Sanna & Felicia till Orangeriet. Vart inte södra teatern med grabbarna eftersom de var trötta och slitna och skulle jobba idag. Eller nåt. Men de hindrade inte oss. Humöret tog en sväng neråt när vi gick längst gatorna ner mot vattnet. Men så fort vi klev innanför orangeriets dörrar sken de upp för oss som en vacker soluppgång. Jädrans vad cheesy. Men faktiskt. Vi hade de tipp topp mysigt och trevligt där. Satt i baren, drack drinkar, lite öl och cider (+chips).
Sen gick(!) vi från Orangeriet till stureplan och Sanna mådde inte så bra så hon fick sätta sig på tuben och åka hem. Du var saknad lilla fröken ska jag säga. Men de tar vi igen i helgen. Sista helgen innan SPANIEN.
Jag och Felicia drog snabbt till Spymlan och sen till Spy Bar. Vi hade kul & de var svettigt. Men Christian var snäll och vände på fläkten då och då mot oss och vi kunde leka Marilyn Monroe.
Sophia

MONDAY REPEATED.


Julien på strand.

Super coolt tyckte jag och sanna när vi satt i taxin och kollade på miniskärmarna.

Orangeriet. Bäst. Gott.

Härliga underbara drinkar. Fick en av Dave som hette High Heels Martini. Lovely.

Sanna & Daniel.

Julien & Chris.

Sanna & Daniel.

F12. En trappa. Trappa. Kul.

Rädda.

Rädd.

Julien & Sanna.

Gott.

Snygga tattoos.

Waking up in Vaxholm. Mådde Pina Colada som vanligt på en helt vanlig tisdags morgon.
sharks

HEARTBEAT.


[systern.] sophia

i can make an exception

Ikväll blir det drinkar på Södra Teatern, som i fredags, men idag med annat sällskap. Det kommer bli trevligt och natten är öppen för förslag så vem vet hur det slutar. Förmodligen åtminstonde en sväng och ett hej inne på spyan. Ha en trevlig kväll friends!
/Sanna

MONDAY:LOOPEN, STRAND, ORANGERIET, F12, LAB.

Blev inte riktigt som tänkt igår. Mådde inte bra imorse. Mår inte bra nu heller för den delen. Menmen. Vi var med Dave, Julien och Daniel. Det var kul. Slutade med en efterfest i vaxholm. Efterfest kanske de inte kallas när man däckar på en gång man kommer dit? Well well. Orkar inte lägga upp några bilder nu. Blir imorgon, nu ska jag duscha och antagligen bege mig in till stan igen.
sophia

fuck you, wonderwoman


THP
/Sanna

OFF WITH THE HEADS COWBOYS.













Marcus fyllde lagligt att dricka i USA. Sanna solade och jag kom dit lite senare och de dracks öl och cider vid vattnet. Sen blev de åka båt hem till Marcus för ombyte och fix. Sen stan, soppatorsk i vaxholm men de löste sig. Sen Josefinas och efter de splittrades vi, vissa gick till f12 och sen åkte ut med båt och badade. Medans jag och Sanna missade totalt badningen vilket var lite tråkigt men vi gick till Spy Bar. Var inte där så länge. Och påvägen dit när vi gick från djurgårn gav vi en kille en kurs i flörtning. Underhållande. De var vår lördag. Sophia

WANNA DO.


Sannas nya klo ring.

I fredags var vi som sagt på södra teatern.

Träffade Ralf, kanadensaren.

Johnson var fascinerad över våra händer fyllda med smycken så han ville fota. Måste komma ihåg att maila den till honom. Bartenders och vakter gav även kommentaren om hur läskiga och farliga vi ser ut. "YEAH".

FÖTTER.

Snygga.

Tidigare under kvällen spelade 2 dudes på dessa. Coolt.

Sanna uppe på scen.

Killen med is ögon. Om du läser det här. Nej vi är inte 34 och 32 år. Och har inte plastik opererat oss. Men vi kunde inte låta bli att dra ett litet(stort) skämt.

Utsikten.

Boys,boys,boys,boys.

Berns. Alla var halvnakna. WIIE.

Tjejer i handukar studsade runt på högtalarna och killen som var halvnäck och helt inoljad var het. Men tyvärr ingen bild på honom.

ybc.

Undra hur ren den var efter nattens festande.

Soluppgång.

GETING STICK.
Japp. Jag blev stucken av en geting i fredags. NOT FUNNY. Det är fortfarande svullet och svider som fan. De här var lite bilder från i fredags alla fall. Gårdagens bilder kommer imorgon. Ska se Scarface nu. Så inge mer blogg som stör nu. Nattinatti. sophia

awesome day yesterday.


/Sanna

WORKOUT#2


sharks


NEON WORKOUT


Freaking awesome.
Igår.
Södra teatern med Canada och Yolanda boys. Sen Berns Acid Spa. Sen heta varma Spy Bar. Sen Donken med rysk dude. Sen sova på söder.
Bilder kommer imorgon. Ska möta vänner och fira en herr Marcus. TJOHEJ. Sophia


they're gonna eat me alive


kanyewest.
/Sanna

på jakt efter ruset


j´s bird.
/SANNA


LICKY#2


SHARKS

friday nights lick.


[src:difr] Hemma från jobbet. Ska hoppa in i duschen, fixa mig för ikväll. Möta upp Sanna. In till söder och starta kvällen. Kommer träffa 2 sköna dudes kanske och sen får vi se vart vi hamnar. Laterlaters. sophia

WE ARE YOUNG AND WE ARE SINGLE.



[src: dono.] sophia

en onsdag.


Vi vaknade vid 5 och gick upp halv 6. Åkte ner till havet en sista gång och njöt utav utsikten. Sen mötte vi upp 2 dudes vi mött under natten. Jag kände ena hemifrån. Hur random som helst. Men de slutade med att vi bilade hem tillsammans med de här 2 nästan helt främlingarna till stockholm. Vi har många gemensamma vänner så de var inte som att vi liftade med 2 heeelt randoms. Men nästan. Nästan. Typ.
Jaja, trevliga pojks! sharks

en tisdag.


Sista kvällen på Bohus malmön. sharks

en måndag.


I smögen fanns en liten affär med säkert, minst 500 ringar. Sanna köpte en awesome fiskring.

So true. So bad.

Sophia. Inne på vårt hotell rum vi fick, efter efterfesten i söndags.

Carro's rose.

"Men Carro vart försvann du och tog vägen inatt?"- sharks,
"Jag satte mig här ute på taket med 2 dudes och drack rose" - carro.

Utanför hotellet på morgonen. Pigga och glada töser. Sanna & Carro.

Vi vilade i bilen eftersom Carro inte fick köra än. Sophia tog bakluckan.

Sophia i bakluckan.

Carrolutten.

Carro satt i framsättet helt bakställt och somnade. Folk kollade in lite skumt på oss i bilen där vi stod mitt i stan parkerade.

Sanna satt också längst fram. (De fick de bästa platserna medans Sophia som är längst fick trycka ihop sig längst bak.)

NAKEN.

Vi sov på ett berg också. Carro alla fall.

De var en kyrkogård nedanför. Sophia.

Sanna.
SHARKS

en lördag.


Bilder från i lördags när vi kom fram till Bohus malmön.
sharks

en söndag i smögen. med YBC


sharks

säg att du kommer bli lite mer som


i fredags. av mig.
/Sanna

where do we go?


src unknown.
/sanna


SKIN


[J&J] jobba. tjohejdå, sophia

J&S


sharks


FAT KID.






God tjockis och underbar mat som vi har ätit nu när vi har varit borta. Sannas mamma har gjort underbara nyttiga sallader och när vi har vart ute på äventyr har de blivit donken och världens godaste muffins. Avundsjuka? sophia

IT WAS A FRIDAY AND WE WERE "SOBER"


Flying Scotsman, gonna miss it.

Godaste cidern.

Carros snygga Marc Jacobs. Bunny snopp.

Carro.

Sophia.

Sanna.

Tom i vita.

Godaste skumbanan-socker-söta-slisk-shoten ever.

Eriks nasty ärr.

ERIK.

Han spottade på sig. mums.

Zta & Sanna.

Salvan skärde halsen av Sanna.

Och hon åt upp det.

Nasty.

Underbart äcklig soffa mitt ute på gatan. Sanna vilade klockan 7 på morgonen på vägen hem.
Sharks

vi är hemma nu!


bild på carro & fia. av salvan.
/SHARKS


kitty loves pain


/sharks

DEN DÄR JÄVLA LÅTEN.

Nej vi har inte dött. Eller jo nästan nu idag. 5 dagars festande har satt sina spår. Och vad skulle den här minisemestern egentligen bli? Soliga dagar på stranden och mys i hamnen tänkte vi väl mest. Kanske till och med stänga av mobilen och släppa allt helt och hållet. Men det blev självklart inte så. Men vad kul vi har haft! Och vi har bara vart här i 3 dagar!
I fredags skulle vi har tagit det lugnt och laddat upp för bilresan på lördag morgon. Vi drog till puben en snabbis tog en varsin cider. Klockan blev lite mer än 1 och spy bar kändes lockande. Vi kom dit, det var stört bra drag fast klockan inte var så mycket vilket ledde till. 1 öl, 1 cider, 1 öl, otaligt många shots and so on. Sanna vänder sig om mot mig vid klockan 4 och vi tänker på samma sak. MAT. Vi vinglar ut tillsammans och köpte en varsin Gooh och våldgästade Salvans kök för nattkäk. Och sen åkte vi taxi hem till Carro för att försöka få lite sömn (2-3 timmar vart det).
Gårkvällen var awesome. Människor i Smögen kan festa. Vi var lite skeptiska när vi klev in i den fina lokalen. Vitmålade trägolv och en relativt liten lokal. Efter några öl och ca 1 timme förstod vi att de fanns en övervåning. Så vi klev upp dit, där Yolanda be Cool skulle spela vid klockan 1. Timmarna gick och ölen sveptes ner. (Sanna drack rose? skäms.) Men bjuds de så bjuds de.
De klev på och  den ganska så lilla klubben fylldes upp av partyglada seglare. De var som en svettig rock konsert. Och 80% av befolkningen inne på klubben var dudes. Snygga dudes.
De ena ledde till de andra och vi drack shots i champagne glas tillsammans med Johnson och Sylvester (yolanda be cool). Och sen hamnade vi uppe i båset och fick spela med de. Så otroligt sköna människor. Vid stängning fick vi med några flaskor från klubben till efterfesten på deras hotell. Där jag agerade spotify dj. I was awesome. Men deras uttjatade låt blev inte så uppskattad när jag spelade den. Vi fick även höra en ny låt de håller på att mixa och ge kommentaren. Men den lät sjukt bra kan vi ju säga. 
Jag och Sanna sov gott tillsammans medans Carro satt ute på hotelltaket med en av flaskorna och 2 göteborgare.
När vi vaknade hade grabbarna hämtat upp frukost åt oss. De hade redan försovit sig och hade bråttom till båstad efter en vild natts festande (sorry dudes..)
BILDER KOMMER. Det funkar inte att lägga upp bilder, något problem med datorn. Men de kommer. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa.



TJOHEJ from the weeestcoast.. sharks


och jag vill ha meeeeeer


jag, av salvan här om dagen. på humlegården.
/Sanna

I love my ladies.


[igår på hejdå festen]
sharks

TOO MUCH PHOTOS#2


[Igår natt & idag]
Vi åkte till Flying S efter att ha vart på värmdö. Sen blev de spymlan och sist spy bar. Hade en awesome natt kan man lätt säga. Idag tog jag och Carro igen lite sömn och sen mötte jag Sanna och Sebbe nere på langolo. En dude i chicken outfit struttade förbi utanför och vinkade glatt. Skummaste händelsen inatt var när vi gick förbi langolo och en kille stod och runkade framför langolo. Härligt. Vad är en utgång utan lite offentlig blottning. Nu ska jag snart möta Sanna och Carro för att ta något att dricka på Flying S. Sophia

TOO MUCH PHOTOS#1


[Igår kväll]
Bilderna är från Brees och Jennifers hejdå party. Då de lämnar snart landet för att på i England 1 år och Bree åka hem igen till USA. Det var mysigt. Tack tjejer för en trevlig middag och kväll. Sophia

yesterdays


p1. Min bästis. p2. Mossa. p3. Systeryster. p4. MUS. p5. Födelsedagsbarnet Felicia. p6. Bio med Carro+Jennifer+Bree.
Sophia

beautiful fields

Det är så skönt att vara hemma igen även om jag haft det hur bra som helst i Skåne. Carro plockade mig på arlanda igår och så hämtade vi fia innan vi åkte in till stan. Tjejerna drog åt ett håll (drink & bio) och jag åkte hem till Zta. Vid midnatt åkte vi ner till f12 terrassen och salongen, sen en snabbis på utes innan vi tillslut gick till spybar. Det blev en lugn utgång och vi åkte hem efter bara några timmar. Ikväll blir första utgång med tjejerna på ett tag och sista utgång innan vi bilar ner mot västkusten.
 

all pics by me. skåne.  
/Sanna


BODIES


[src:dfr] Godmorgon. Det är torsdag idag. Bra dag. Hejdå. sophia

RSS 2.0