>

DEN DÄR JÄVLA LÅTEN.

Nej vi har inte dött. Eller jo nästan nu idag. 5 dagars festande har satt sina spår. Och vad skulle den här minisemestern egentligen bli? Soliga dagar på stranden och mys i hamnen tänkte vi väl mest. Kanske till och med stänga av mobilen och släppa allt helt och hållet. Men det blev självklart inte så. Men vad kul vi har haft! Och vi har bara vart här i 3 dagar!
I fredags skulle vi har tagit det lugnt och laddat upp för bilresan på lördag morgon. Vi drog till puben en snabbis tog en varsin cider. Klockan blev lite mer än 1 och spy bar kändes lockande. Vi kom dit, det var stört bra drag fast klockan inte var så mycket vilket ledde till. 1 öl, 1 cider, 1 öl, otaligt många shots and so on. Sanna vänder sig om mot mig vid klockan 4 och vi tänker på samma sak. MAT. Vi vinglar ut tillsammans och köpte en varsin Gooh och våldgästade Salvans kök för nattkäk. Och sen åkte vi taxi hem till Carro för att försöka få lite sömn (2-3 timmar vart det).
Gårkvällen var awesome. Människor i Smögen kan festa. Vi var lite skeptiska när vi klev in i den fina lokalen. Vitmålade trägolv och en relativt liten lokal. Efter några öl och ca 1 timme förstod vi att de fanns en övervåning. Så vi klev upp dit, där Yolanda be Cool skulle spela vid klockan 1. Timmarna gick och ölen sveptes ner. (Sanna drack rose? skäms.) Men bjuds de så bjuds de.
De klev på och  den ganska så lilla klubben fylldes upp av partyglada seglare. De var som en svettig rock konsert. Och 80% av befolkningen inne på klubben var dudes. Snygga dudes.
De ena ledde till de andra och vi drack shots i champagne glas tillsammans med Johnson och Sylvester (yolanda be cool). Och sen hamnade vi uppe i båset och fick spela med de. Så otroligt sköna människor. Vid stängning fick vi med några flaskor från klubben till efterfesten på deras hotell. Där jag agerade spotify dj. I was awesome. Men deras uttjatade låt blev inte så uppskattad när jag spelade den. Vi fick även höra en ny låt de håller på att mixa och ge kommentaren. Men den lät sjukt bra kan vi ju säga. 
Jag och Sanna sov gott tillsammans medans Carro satt ute på hotelltaket med en av flaskorna och 2 göteborgare.
När vi vaknade hade grabbarna hämtat upp frukost åt oss. De hade redan försovit sig och hade bråttom till båstad efter en vild natts festande (sorry dudes..)
BILDER KOMMER. Det funkar inte att lägga upp bilder, något problem med datorn. Men de kommer. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa.



TJOHEJ from the weeestcoast.. sharks


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0