>

fråga mer!

Camilla kommenterade:
Låter toppen! Kan ni inte berätta lite om hur ni fick chansen och hur det ser ut i framtiden för er? Lycka till tjejer! :)

Svar: Kul att du frågar och tack så mycket!
Det började givetvis med att vi båda har ett stort musikintresse och jag (Sanna) började ta tag i DJandet redan för två år sedan när jag bodde i USA. För några månader sedan snackade vi med Cristian Dinamarca, som enligt oss är en av stockholms bästa djs, som vi varit bekanta med i över ett år nu. Han bestämde sig för att lära oss lite basics och vi fick värma åt honom i ungefär 2-3 månader på Tight, Spybar onsdagar. Vi lärde oss mycket av att bara stå och spela flera timmar en dag i veckan. Vi fick mycket beröm, även av folk i branchen, och skapade många nya kontakter som ledde till att vi fick spela på Nu! för några veckor sedan. En vän som jobbar inom branschen fick upp ögonen för oss och berättade att han vill bli vår manager.  
Framtiden ser såklart ljus ut men just nu kan vi inte dela med oss av för mycket. Ni lär märka och ni kommer få reda på grejer när det händer! Kommer bli en sån sjukt rolig resa, det kan vi lova.
/Sanna

Kommentarer
Postat av: Anonym

fyfan va ni e töntiga

2011-01-04 @ 20:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0