>

something for porno.

Sanna och Carro står och lockar håret och sminkar sig. Så jag passar på att blogga. Vi ha nu vaknat upp ur vår bakiskoma och börjar känna oss som människor igen. Redo för vad kvällen har att erbjuda!
Gårkvällen vart inte riktigt som tänkt vilket alltid är kul. Jag mötte upp Sanna och vi åkte direkt in till stan, men inte flying s! Vi mötte upp Carro och hennes päron på Ljunggrens. De bjöd på whiskey, appletini. TACK. Carros pappa är en trogen läsare. Vi hängde där ganska så länge och vid 11 åkte vi bort till Marie Laveau drack öl och snackade skit och lyssnade på Cristians fina spelande. Efter de åkte vi till Pure.. Stannade en kvart kanske. Dåligt drag och bara trä. Så vi skuttade bara till andra sidan till spybar där vi hängde och pratade sex. Dansade gjorde vi också. Sanna lämnade oss vid 3 för att åka hem till Zta. Jag och carro höll ut en halvtimme till då vi kände att alkoholen som först hade gett oss värme och gjort oss glada började nu tynga ner våra knän och ge dubbelsyn. Så vart tidigt hem.
Nu ska vi snart skutta på 40 och möta upp Christian och Lucas för parkhäng och MAAAAT. Håller på att dö. Bilder blir det imorgon när jag är hemma och kan lägga över. HÅLL UT.
pusshejj. sophia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0