>

destroy


[sexpistolsposter]

Nu ska jag vara jätte tråkig och ful. Ska se på projekt runway.

Sophia


i'm longing



- sanna

Abbey Lee

Foto:

With doubt


[FM]

Pinsamt att erkänna. Men klockan 4 i natt slogs titanic låten på (ett mystiskt sätt) och det slutade med att vi alla stod i köket och dansade tryckare. Back in 4an igen. Härligt härligt! Blev en ganska lugn kväll hur som helst. Var med några vänner och med Carro. Sanna stannade inne för en gångs skull?! Var nog bäst det. Vila upp sig, skulle ha gärna gjort det själv! Men nej nej! Carro som hade stannat inne på fredagen ville ha lite äventyr på lördagen så fick bli en "lugn hemma fest".

Sophia


friday photos













Är ute...

66b0816ba010f3738ecde0582e204959.png

Är ute med hunden. Härligt väder! / sanna


spring looks



- sanna

friday to saturday

Jag är helt slut idag. Har tagit en dusch och sen somnat framför tvn med min godispåse i famnen. Jag lär stanna i sängen hela kvällen, tror att jag behöver det för att inte bli sjukare än nödvändigt nu.

Igår drack vi lite rödvin med Carro innan jag och Fia drog oss ner till stan och Oxid. Där blev vi serverade de godaste appletinis vi någonsin druckigt, och vi har druckigt en del i våra krogen liv. Sedan blev vi bjudna på, också de godaste någonsin, shots av bartendern. Sedan gick vi till Collage och mötte upp ett gäng andra vänner och väl där blev det en hel del champange. Planen efter det var Hell's och efterfest men Fia och jag bestämde oss för att ta en taxi hem till Carro. Det var dags. När vi hade kommit fram hann jag springa upp och hämta mina saker och sen kom MR, som tidigare va på ELLE-galan, och hämtade upp mig i en taxi.

-  sanna


Take it of


shit on you

Idag har jag ångest, vet inte varför men egentligen är det för lite allt möjligt. Jag har blivit ännu lite sjukare, såklart. Jag ska sitta inne ikväll.. Bio någon? Eller kanske bara sällskap? Usch usch usch. Jag får varken dricka alkohol eller käka socker med min urinvägsinfektion. Hell, jag trotsade alkoholen igår och idag sitter jag verkligen inte hemma utan en stor fet godispåse. Så ja, jag får väll skylla mig själv lite. Ska strax gå ner till grillen och köpa mat och sen ska jag plocka ihop min stora godispåse (och köpa lite bra lingondricka) på ica.

Update och bilder från igår kommer senare.

- sanna


I never getting the memo..

Carro, Sanna - Rött - Lasse - Flashing i kamera - USA - Framtid - Kärlek - Bröllop - Taggning - Lördagens bravader - Mehdi, Sugar - Bungy - Hands up,

OCH MYCKET MER.

saknar.. ***
Inte så mycket mer än det får ni veta.

"LETS GET TRASHY BABES"



/sharks&carro

we live for the weekend

Tjejerna gick nyss efter lite filmning här hemma idag igen. Jag är sjukt seg så jag tänke vila en liten stund och sedan börja göra mig iordning för kvällen. Det blir en hård kväll för mig med tankte på hur jag mår och vad vi ska göra. Men förhoppningsvis blir det en relativt lugn kväll imorgon. Över huvud taget inte så mycket alkohol för min del i helgen.

/ sanna

I wanna do bad things with you



GODMORGON. Kul att jag och sanna är helt synkade idag.Gissa hur jag mår? Fan.fan.fan.fan. Nu ska jag klä på mig och försöka ta reda på denna dag. Mår som sagt python men vill inte gå runt och dega i mina nattkläder och leva på godis hela dagen (jo?!).

, sophia

sickie

Jag har blivit värre sjuk. Det suger. Jag kan inte sola idag, kan inte ha på mig det jag vill och jag får egentligen inte dricka alkohol. Visserligen behöver jag inte dricka så mycket, då skadar det nog inte. Utgång blir det ändå. Vi har hela kvällen planerad (av andra) från början till slut och det är så skönt! Att för en gångs skull slippa tänka på det själv. Jag får helt enkelt se till att  bli bättre under dagen.

Nu ska jag åka till skolan för lite engelska och sen ska vi börja filma igen. Idag blir det i gymmet och sen hemma hos mig. Ska bli kul!
Hörs sen
/ Sanna


it's nasty time





- sanna


All this love


[wht, asos, f21]

sophia


det är släckt men jag tror att våren kommer snart



Jag har glidit runt i den här sköna tröjan hela dagen. Be True. Bra budskap.
Och ja, den tillhör MR.

/ sanna

don't go away

Igår kom jag hem till Carro strax efter 01. Vi låg och pratade till 02.30 sen somnade vi. Jag skulle egentligen åkt hemifrån henne vid 7 imorse men sket i det och sov vidare. Plötsligt blev klockan 9 och jag va tvungen att gå upp. Då hade jag redan börjat skolan. Jag va tvungen att åka hem till mig först för att hämta kameran och stativet (omväg) och sen till skolan. Va aningen försen (några timmar). Haha, så dagen har varit relativt skön. Shoppade lite när jag hade slutat.. Fick med mig ett par ormskinnsleggins och en midjekort stickad kofta. Ni får se allt eftersom!


Tog den här bilden igår när jag va på väg till C. De va en härlig stund. Det snöade, var helt tyst ute och ett tag såg jag inte en enda människa. Fridfullt

- sanna

This little miss Taylor Momsen

“To be honest, I don’t fucking care. I didn’t get into this to be a role model. So I’m sorry if I’m influencing your kids in a way that you don’t like, but I can’t be responsible for their actions. I don’t care.”

littlemiss

Like mexican dogs

TACK sanna. Den där sved, "är det du fia som har gjort något?" Jag hatar det".

NEJ det är inte jag, det är blogg.se som har fuckat upp det. Sucks åsne. Hade det vart jag hade allt fungerat fint och stadigt ska jag nog säga dig.

(förlåt blogg.se vi driver lite med er bara! keep up the good job! WE LOVE YOU)

Idag har jag vart på sjukan. Gick bra! Eller jag menar, varför skulle det inte. Har legat hemma nu 3 dagar, sjukling som jag är. Helt instängd och ensam.. Nej skoja. Syster är hemma här ju. Med bryten arm från snowboard accident! HAHA. Nej, inte kul.

Lyssnar på Bohemian Like You, just nu. Börjat komma in i det gamla spåret lite grann igen. Shit lyssnar verkligen på allt från Marilyn Manson - Mötley - Vampire WeekendCold war kids - osvosvosvosv - Britney Spears (?) - osvosvosvosv. Självklart lite clubkid musik måste man även lyssna på. Jag och sanna ska ju bli grymma DJs?! EH YEAH. Måste bara sätta igång med det. Jon, om du läser det här! YOU KNOW WHAT TO DO!

Tea time! Byebye



a little to late

Jag är hemma och vänder, hämtar upp all utrustning. Tänkte logga in på bloggen och säga hej. Såg att layouten är annorlunda när man loggar in. Och jag kan inte se vår statistik. Fia, är det du som har gjort något eller är det bara blogg. se? Hur som helst så suger det.
Nu måste jag springa till bussen. Sen blir det att dra en ursäkt för min idrottslärare, äta mat och sova bort de två resterande lektionerna.

Puss - sanna

cherry blossom

Jag hamnade i stan ikväll ändå. På något sätt får jag lösa mitt dilemma. Är hos MR nu som kollar fotboll medans jag nördar mig vid datorn och mobilen. Kanske åker hem och sover eller till Carro. Om jag inte kör mina puppy eyes och stannar här. Viket som blir mys, så länge jag inte åker hem och sover det vill säga.



- sanna

behind the scene















sanna

I opened up a bottle and I fell out of bed I couldn't find the floor until it hit me in the head I did a little powred off the bathroom sink

sophirehab

sophia


the Lights



[lagarconne, chloe, forever21]

Sophia

All this time, this is some

2009

Sophia

Making up for teenage crime

Tjejerna gick hemifrån mig för en stund sedan. Vi har filmat hela dagen och det har varit kul. Vi fick en liten svacka och var tvugna att få lite socker i blodet igen (äta) men sen kom inspirationen tillbaka. Jag tänkte lägga upp några behind the scenes bilder men såklart funkar det inte just nu.

Jag vill åka in till stan ikväll. Men. Jag blev stuck med all utrustning. Tack tjejer. Den ska lämnas in imorgon och jag orkar inte bära med mig allt fram och tillbaka. Glöm det. Får komma på en lösning.. Vilket dilemma.

- Sanna

What the ?!



Helt seriöst, helt seriöst otroligt? Fasiken att det inte fanns några platser lediga för 3 unga damer på poledancing skolan.. Sucked.

Sophia

Too drunk too fuck?


nouvelle vague

dead kennadys

Weekends


Vet inte riktigt vad Carro har för sig på bilden ovan. Så hon ser ut helt enkelt. Och hur sitter jag? Planer för helgen! Vi är bjudna hem till snygg Alex på lördag på inflyttningsfest. Vad säger ni Sanna och Carro? Skulle ju bli en lugn lördag eller vad? Orkar inte hitta min mobil just nu så fick bli ett meddelande på bloggen istället.


Cruella DeVille.


Color Saturation
Nu vill jag ha sånt här hår som Alexis Mabille visade upp på sin fashion show för spring 2010.
Nej kanske inte, lite för vågat för mig.
Feg som jag är. Något för dig? Sanna - Halva håret grönt, halva håret svart. LIKE IT?!

Sophia.

255. All this love 'n' betsey, sophia

sophcandy
lasthigh
sophias

Crazy horse

Ikväll har jag fått allt jag tänkt gjort utom att plugga. Jag skrev en halv mening tills jag kom på att jag faktist har skrivit ner samma sak på ett löst papper som ligger i skolan. Imorgon bitti kommer tjejerna, C & I, hit och då är det dags för ytterligare förberedningar och sedan ska vi börja filma.

Förresten! Ni har väll inte glömt bort att ni ska komma till Oxid på fredag? Galen Häst.. Remember?! Det är klubben mina vänner driver varannan fredag och nu är det dags igen. Kom dit och föra eller stanna till 3. Snygga drinkar och billiga pojkar - allt som gör en bra kväll!
För lista skriv en kommentar med ditt namn och dina plus.

Night - Sanna

Baby, come on



{sannas standard appletini (one of my favorites also)
s&m, f21, hm, urban}
[f21, sr, felis]


Sophia

Toniee - Kick it



Den här låten är helt okej bra alltså. Hittade lite gamla musik skivor som man brände till festerna i 8an(?) osv.

Så njut!

Sophia

/put your pants on/ [take your pants off] - take 'em off - [put 'em on and take 'em off. [do it now\




- sanna


teenage crime

Jag har haft fullt upp idag. Har planerat en massa om reklamfilmen jag och några vänner från klassen ska göra. Det kommer bli så bra och det är så kul! Imorgon ska vi filma halva delen. Kanske slänger upp den här när den är färdig.

Nu ikväll ska jag plugga, städa och fixa allt inför inspelningen imorgon.


Bästa låten på länge

- sanna

Cause its the story of my life. And I wish for it to stop.



Här är min veckas glada nyhet. Han heter Jon.

Sophia


bbbbbbite me



Jag blir näst intill galen av att höra den här låten. För det första så är den galet bra och för det andra vet jag inte hur länge jag kommer klara mig utan nya avsnitt av True Blood, eftersom den påminner.
Alexander, du har inte lust att komma på hembesök och då, självklart, ta med dig dina fangs? Och då vill jag att du ska skådespela lite för mig, inget annat. Självklart inte.

/ Sanna

till you can't feel your legs



sanna

13.12

Somnade ganska sent inatt. Låg i telefon med Fia en bra stund. Det blir mycket att prata om när man spenderat en partykväll på olika håll.
Jag va på första 3-timmars lektionen idag, psykologi, men jag satt och svajade för att jag va så trött plus att jag har blivit lite sjuk. Så efter den lektionen åkte jag förbi centrum för att köpa lite grejer så att jag kan bli frisk fort och sen åkte jag hem. Och nu sitter jag här. Ska nog ta och sova en stund.



- sanna

A long time ago, we used to be friends



22.11

Jag kom precis hem. Har spenderat halva dagen med MR och sen åkte jag hem och hann inte mer än att komma innanför dörren då jag gick och köpte med mig mat hem till Katta. Liksom förra söndagen drack vi en massa te och snackade ännu mer. Alltid mysigt.
Kvällen igår va kul. Jag åkte ju som sagt till en inflyttningsfest med några killkompisar. När vi kom dit va de en tjej där som jag har träffat förut en gång men med helt andra människor, Cleo heter hon. Så det va kul! När vinet va slut åkte vi två in till stan och jag gjorde en första på Soap Bar. De va nästan för mycket folk men vi hittade en lucka att dansa i så vi hade kul. Sen bar det av mot Spy Bar och väl där träffade vi på killarna som hade förflyttat sig från festen.



- sanna


Hey i put some new shoes on


To buy or not to buy? Kanske ska ha vanliga och inte lack? Do know. Nu är jag hungrig och ska klaga tills jag får mat. Jag är trött och sliten. Gör inte om det här misstaget igen någon gång.

Men det var mysigt med tjejerna.

- Sophia

so then i say goodbye forever.


a boys only party

Bråttom, bråttom!
Kom hem från stan för ett tag sedan. Har bytt om och gjort mig iordning väldigt fort. Nu bär det av in till stan igen. Jag ska möta upp grabbarna och sen ska vi på inflyttningsfest hos Fjansson. Kommer förhoppningsvis bli grymt! Fia och Carro kanske dyker upp om dom har tråkigt på sina håll. Får se var kvällen leder till.. Jag kanske vaknar upp i Göteborg imorgon med tanke på att jag hänger på ett gäng galna killar.
Hörs under kvällen, nu måste jag springa!
Puss- sanna


stop one second

Det vart rödvin och goda ostar igår innan vi begav oss till söder. Väl på Kvarnen träffade vi massa vänner och fick billig öl. Riktigt trevligt faktist, skönt att göra något annat för en gångs skull. Jag är den enda som inte är speciellt bakis idag fast jag kan ju inte påstå att jag va nykter igår.. Jag har väll bara tur!?
Snart ska Carro dra till jobbet och dom andra ska ner till systemet. Själv ska jag nog ta en fika. Time to get ready. To Larry Tee.



- sanna


vi dricker...

2a999a6f1d39096660ff74aaf2b36def.png

vi dricker öl på ett söderhak. Vad har hänt? Sture P, vi tar igen det nästa helg. Puss sharx


No stress?

stress
stress
stress
stress
stress.

Carro står i duschen
Jag bloggar
Sanna..?

Om två timmar ska vi vara good to go! Nu fix och pill på oss själva sen vin och ost mums.

Hoppas ni får en underbar kväll!


Stop

lindsay-lohan-bazaar-3-de-859306191.jpg lindsay l image by Erikaw

Nu är jag hemma hos carro med sanna. Nu ska vi ta ett besök till solariumet runt hörnet. Men eftersom jag är så krasslig så kollar jag på i stället. Inte bra att sola när man är förkyld! Efter det blir det middags shopping. Håller på att dö av hunger just nu, VILL HA MAT. Blir väl nudlar eller nåt, näringsrikt! Nyttiga och hälsosamma damer här ska ni veta. Pusshej


Godmorgon



rip your tee, k i d

Sitter i skolan och ska snart börja planera våran reklamfilm vi ska göra. Ska bli kul!
Möter upp Fia vid 2 och sen vet ni nog resten av planerna? Sola, köpa kedjor, träffa Carro, dricka vin och käka sen dra på spelningen. Blir nog en skön kväll.. Tror jag behöver en relativt lugn helg för att komma på fötter igen. Men Fia är kapabel till att få mig galet taggad så vi får se hur kvällen slutar..
Imorgon vill jag bara sitta hemma hos någon, med någon och dela på en flaska vin. Om någon känner sig manad är det bara att höra av sig!

TTYL
sanna

Love red, anne and dior



godnatt, sophia

By naked models


[snö,blogg,kristall,jeans]

Hm, uppenbart. Dumt att skriva.

Nu ska jag börja packa. Imorgon blir det direkt in till stan, möta sanna som sagt först. Vi ska ta en solterapi och sen vår 40+ (nej inte någon grabb vi ska träffa som carro trodde?). Sen spelningen, jag förstår inte riktigt vad sanna talar om att det det lugnt. Dra hem tidigt? Får nog allt se hur det blir om det va..
Men sen på lördag blir det raka vägen till Sandra. Ska vara med henne och thess på kvällen, föra lite sen på hemma fest hos en gammal vän som vi har spenderat några roliga kvällar hos år 2007? 2008? Ska bli kul! Så behöver packa mycket kläder! WHAT TO WEAR? Samma fråga varje torsdag. Tjatande i guess. Kanske någon jeans skjorta och klackarna. ÄSCH.

Nu tror jag att jag ska sova, fast! Först ta en look på sannas axelsmycke igen, inte nöjd.

- Sophia

Sanna sipping on appletini, and I w


{DR.M, HM, F21, DP, CHLOE, MNHTN, ZEHA}

Sophia


Corky baby


we started talking 'bout the weather

Min modellagentur hörde av sig idag om en casting för en tysk reklamfilm. Jag såg inte mailet förren nu senare mot kvällen tyvärr så jag vet inte om jag kan få något möte, de va för idag men jag hoppas på att jag kan få träffa dom imorgon.

Jag köpte ett par sammetsleggings idag. Inget speciellt men fina och äntligen, säger jag!


[kelli lumi]

sanna

buy me a drink

Hey guys! Jag kom hem för ett litet tag sedan. Har krupit ner i min mysdress från Juicy och sitter och äter knäckemackor. Ska strax börja plugga.
Ska försöka sova tidigt ikväll och förhoppningsvis få tillbaka lite energi. Numera känns det inte som jag orkar med någonting.. Jag vill mest vara ifred men inte ensam. Orkar heller inte göra något.
Planen för helgen är att vi ska på spelning,  vänner som spelar. Därifrån lär jag åka relativt tidigt. På lördag vill jag bara sitta och dricka rödvin med någon och snacka. Med vem vet jag inte än.. ska kolla på den.

sanna

Det är...

5b89dd9528afbf055c564b772ea85c36.png

Det är ju bra att jag har kul på mattelektionen. Jag har varit jättedålig på att skriva i bloggen på senaste. Ska försöka bättra mig. De som snurrar i mitt huvud nu är vad jag ska göra i helgen. Och framförallt vad jag vill göra. Hörs mer sen.
Puss - sanna


Pudra näsan..

(via dollygumdrop)

DLFW

FÖRSOVIT MIG BIG TIME! SUCKS.
Hinner inte skriva mer! Later dudes!

pink "lemonade"


{jak&jil candysays stellamccartney graumann}

sophia

pink,summer,skin,touch



Kom till...

-4d19381fe3b8c754fef16dec6538bee.png

Kom till MR. för en stund sen. Kul att jag måste ringa både fia och Carro för att inte dö av tristess när han sitter och spelar tvspel.. Tur att det bara handlar om en kvart. Haha. Sov gott - sanna.
Ps. Fia, glöm inte att skicka numret.


You are the only man I trust.

Städar mitt rum. Börjar se golvet, så är det när man inte bor hemma riktigt. Resväskor stor framme, påsar redo att fyllas på med smink och locktänger. Snart är det helg. Vet inte riktigt hur det ser ut än. Vi var taggade på wider på fredag men han var inte taggad. I sådana fall något sista minuten grej? Vi vill ju ha något färdigt styrt sa vi ju haha. Nej men faktiskt. Tror inte det blir någon utgång (om inte så på fredag?)

Vi har lite planer för fredags dag! Slutar vid 2 någongång ,möta upp sanna. Shoppa smyckes delar. Halva nätterna sitter jag uppe. Har massa ideér och tankar som flyger runt i mitt huvud. Kläder, smycken, killar. Nu har jag kommit på ett nytt smycke som ska fixas! Show y'all later. Ska fixa sannas axelsmycke också.. handsmycket med. Sen blir det vi har längtat efter sen söndags! Tänker inte skriva det här på bloggen. Lite 40 + varning.


[assad mounser [inspo]

sophia


and i'm out


karlie kloss

- sannie

I'll be your toy


[my manfriend, josh]

one of those days - again

Efter skolan mötte jag upp min vän Simon för att hjälpa honom hitta något fint till hans lillasyster som fyller år. Det blev en hel outfit; sammetsleggins, större t-shirt med fint tryck, halsband, armband och huvudband. Mycket bra tror jag!

Allmänt så har dagen flytit på bra. Men jag känner att jag egentligen bara vill dra täcket över huvudet. Det är kanske en sån dag, eller bara dags för förändring. Jag vill bryta ett mönster och bara hålla mig undan några dagar. Eller göra något otippat. Hur som helst ska jag snart ta en dusch och sen ta mig in till MR.

sanna


Bang bang


YSL+NET-A-PORTER

sophia


Life is about kicking ass not licking it




[{fucking poser} booth]

Sophia

my heart is ugly, but it could be all yours


[anniieemal]

Godmorgon! Steg upp lite tidigare idag. Bara för att. Jag behöver minst en kvart för att verkligen vakna. Sitta och tvinga upp ögonlocken. Vad gjorde jag igår egentligen? Hemlig fest i mitt huvud med tequila kanske? Kan ju börja undra. Sliten tjej. Har tagit Sannas flumm vatten, känner mig redan piggare och fräschare! HIHI.

Eh jag vet inte.

Hörs after school cougars!

Sophia


Ending today with amlul and andy



"Think rich, look poor"

Andy Warhol

Godnatt,sophia

What to say..


[snejana, skulls looking good]

Haft en mysig kväll med kärleks slisk. Den slutade lyckligt, oväntat? Nja. Men jag hade nog fått lite panik om den hade slutat olyckligt! Nej det hade inte funkat nej!

Så som, om du gillar kärleksfilmer med lite utöver det vanliga så se huset vid sjön.

Vi är nog lite synkade jag och sanna om det här med beteende och måendet. Kan nog stämma föresten. Men snart är det helg och imorgon är det skola. Ser fram emot det så mycket! Smink, ja. Roligaste på länge! Naturvetenskap, nja. Men vem vet..

Sophia


smile

När jag kom hem idag väntade ett paket på mig. Det var från pappa som han hade skickat. Det var en fin liten filmkamera. Jag  fick välja designen själv så det blev något lite mer rent.
Det ska bli askul att använda den.. Det får bli i helgen. Ska se om jag kanske till och med kan få upp några här.


- Sanna

J'oublie;mon chagrin


[ash n eliza]
"
Nervöst, orden trillar ur munnen fast man inte vill, skratt för att dölja, tidpunkten var fel, men nu är det gjort. Något går bra, sen något går mindre bra.
 
"

Old one.new one. thoughts?

Sophia,

Film; Huset vid sjön. Cheesy love? Sounds good.

smoker joker



Jag har aldrig rökt. Nej inte ens testat. FOR real. Tycker det är ganska grymt. Det här är endast en skämt bild på en väldigt rolig roslagsban resa. Gotta do that again soon!..

Sophia

i was waiting for you, hoping for you

Dålig kväll. Ok natt. Dålig morgon. Dålig dag. Dålig kväll.. Och där är vi nu.
Ligger på sängen och lyssnar på
Hajen. Bra musik. Tidigare va jag i skolan sen hem och plugga. Har fått en del gjort vilket är skönt. Jag tänker snart ta en lång dusch och sen läsa lite psykologi innan jag lägger mig framför tvn.

För övrigt tror jag att jag och Fia har någon connection så att vi har våra dåliga dagar samtidigt. För det mesta.


Big lights will inspire you


{ringar; luisaviaroma, mrsh}
[nana black, mrsh, stella mccartney, reiss]

When the sun goes down


[melody ehsani]

Jag tänkte inte berätta hur jag mår denna morgon. I'll save you from that. Men kyla är verkligen inte min grej. Hade lagt fram allting inför idag, små pluggat på det vi skulle gå genom idag så att det inte var helt rappakalja i mina öron. Sen kom den här morgonen, det blev dag. Jag mår skit. Nu sa jag det ändå. Har ätit frukost nu, min buss går om lite mindre än en timme..

Jag vet inte.. Ni får veta senare, puss. Sophia

So then again, we end this night with;


beautiful nightmare

Hey dudes. Vi har inte hörts så mycket idag, ni har mest fått se bilder. Jag har varit trött och spenderat halva dagen i skolan och andra halvan i sängen med datorn.
Nu sitter jag och kollar på Vänner men ska dra på mig min mysdress från Juicy Couture och lägga mig och läsa innan jag somnar.
Sov gott
Sanna

Just walking around, looking smashing



[LF]
Kan man köpa en leo sjal? känns sent, segt och nja. Sanna you tell me.

Heroin is so passe


[ett par gamla örhängen från a long long time ago, new favorite?]

[sannas julklapp, anledning; eftersom vi är sådana nattugglor som ser ut som discokulor på nätterna och rishögar dagen efter så tyckte hon att den här skulle vara bra för oss. "Stödjer dig när du känner dig trött och svag" som det står på baksidan. Sugen? Finns på
bodystore. wow, första smygreklamen i bloggen? borde ta betalt.]

NYSS
sophia, säger:

jag dricker din flummiga konjak grej btw
sanna, säger:
braaaa
Carolina säger:
asså det smakar faktiskt konjak hahah
sanna, säger:
haha jaa men de går ju att dricka
sophia, säger:
"ja då"

Just det, mirakel medlet har konjak i sig. Det smakar konjak.

Sophia

Snow is falling from the sky, its so.. so.. FUCK, I hate it.


[anonymous]

Små donnor utan mage och hjärna + boys utan stake och kvar med endast sig själv att stirra på. Vilken hemsk spegelbild ni måste ha.

Är ganska så stolt över mig själv idag, har fått mycket gjort. Pluggat, tagit hand om min lilla handled med varmt handbad (töntigt). Bör inte klaga på min sketna handled när min syster ligger på sjukhus och har knäckt av överarmsbenet helt av. Tänker på dig syster..

Till något mer uppiggande.
,...
,..
,.
.

Hm, återkommer senare, sophia


Do you know how lovely you are


[lagarconne,topshop,luiseviaroma]

Sophia


Passion Pit - Sleepyhead

 


you're nothing but trash








[pics; littleplastichorses]

- sanna

My favorite things









[Ringar} {h&m, gt + mom'ss n granny's]

Sophia

He grabbs my wrists


{m.u.s}

{målat insidan med nagellack på mina plast ringar så jag inte får blå ringar}

{kopp}

{blåbärs te, sanna fick mig addicted till de för 2 år sedan}


få fredagsfoton












Det här är tyvärr alla bilder från helgen jag har. Alla från i fredags.
Spy bar och Zinken. Trasig lampa. Vin. Fylla.

Sanna

When you're with me darling

{sass&bide}

Syster skulle, jag skulle, du skulle.


Feeling so down today, I can almost touch hell


[VV]

TÖ YES!
Min handled värker fortfarande. Jag ska aldrig mer gå på is! Har en sådan där lite stöd strumpa på nu så det värmer och är skönt. I natt kunde jag inte sova.
- Ja, nej, ja nej, jo men usch. Fast? Nej.

Mycket som går genom mitt huvud just nu. Allt jag vill är sova i ide och slippa den här kylan och se solen igen. Fyllas av sommar känslor och bli full är lycka.

"Vad vill du blir när du blir stor?"
"Lycklig?" - Hanna.


Sån söt tjej det där.
Nu börjar det bli jobbigt att skriva med vänsterhand på datorn. Hörs senare! Kanske borde lägga upp lite bilder även frå helgen. Har.. 1?

I put a spell on you

Trött, ont i huvudet, skakig, handleden värker, fötterna är kalla, stressen ökar, plugget sätter sig inte.
Nog med klaga.
Nu ser jag fram emot nästa helg, den ska slå denna helg och helgen innan det. Ja det måste det. Det ska det.
Ska shoppa lite imorgon, behöver den glada pillburks kuren.



Godnatt

everyday

Jag kom hem från en kompis för ett tag sedan. En gammal kompis. Vi drack te och snackade sen käkade vi skräpmat, rökte och snackade lite till. Sjukt mysigt att ta igen lite för de va länge sen vi gjorde det.
Nu ska jag skynda mig att plugga lite och sen ska jag dyka ner i sängen för imorgon är det upp tidigt igen som gäller.
Tänkte lägga upp dom typ tre bilderna som jag tog i helgen men just nu funkar det inte så jag gör det en annan dag!

good night, sleep tight - sanna


Won't you be the one to stay


[jak&jil]

Godmorgon, god eftermiddag, godnatt!

Igår; trevlig middag hos jonas&per, med sanna, alex, carro & robin. Sen; Spy bar,var där tidigt gick tidigt. Ingen var riktigt sugen. Allt gick upp och ner. Vi köpte en varsin värma på natt mat på 5 minuter i mikron och drog hem till carro med varsin chips påse i handen. Käkade maten, somnade, vaknade 6. Varför åt vi inte chips? Äcklas av chipsen, sover. Vaknar 10 skulle sola. Men sov, vaknade 11. Åkte hem, åt inge frukost. Mådde dåligt på tåget, möttes upp och fick skjuts hem. Åt min favorit rätt, syster fyllde 20 år <3 
Snubblade på isen och nu ömmar det i handleden. Tror den är stuken? Skönt. Högra handleden, lite sår och svullnad. AJ.

Plugga nu, pusshej

That's not it

Nu är vi alla upp piffade och redo för kvällen! Sanna sitter och smuttar på sin vitamin well reload (hennes bakis kur). Gårdagen vart helt klart hel grym. Eller ah, normal. Inget över det ovanliga. Den var grym. Ikväll blir det som sagt middag hos en viss Jonas. Sen efter det blir det ner till stan igen och hells we think! Förhoppningsvist något mer ställe.. Time will tell.. Haha, puss från sharksen och carro! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Friday night lights

Hello!
Jag kom precis hem till Carro. Kvällen igår var bra! Helt okej kul på oxid och efter drog vi och dansade på Spy bar och hängde lite med Salvan. Carro och Hanna drog hem till en kompis efter ett tag och vid 4 delade jag och Fia på en taxi.
På vägen hit nyss köpte jag med mig tre nudelpaket, lite bilar och en Vitamin Reload. Så nu ska vi käka upp våra nudlar och kolla lite SATC sen är det bara att börja  fixa sig för kvällen igen.
Hörs om ett tag.

Sanna

sitter med...

0-26d6029f5c87ccba1de943e7337ea2ae.png

Kolla varifrån!

sitter med ett gäng vänner på söder och dricker vin ur koppar. För dålig blogging idag, inte okej. Ska snart ner på stan och till Oxid där våra vänner har klubb. Kom dit! Hörs senare. Puss - sharx


I get lost in the light so high don't wanna come down


MYMYMY


[omg! shoes.]

[strumpbyxorna, ringarna]

[Prty wth thm.]


free champange is the best champange

Haha, kul inlägg Fia fick in om ångest. Ja så kan det vara ibland men eftersom jag har lovat inga mer tråkiga inlägg förren måndag så ska jag inte spy ångest över bloggen. I swear.

Imorgon är det fredag och jäklar vad skönt det ska bli! Dock kommer jag inte få vila upp mig efter veckan utan istället blir det utgång x2. Fre, lör det vill säga. Imorgon blir det lite speciellt.. Förhoppningsvis blir vi ett litet större tjejgäng än vanligt som tänker crasha Erics lägenhet, glömma lite fler jackor och sen dra med honom ner på stan. Det är nämligen två vänner till oss som har öppnat "nytt" på ett ställe. Det är som ett förkrök med massa folk på en bar som dom håller i. Det ska bli kul och det lär vara många bekanta ansikten där. Efter det kan vi göra vad fan vi vill och det kommer förmodligen vara att dra till Hells, V eller Spy. Känner vi oss lite galna kanske vi letar upp ett nytt ställe att crasha.
Just nu ser lördagen ut som så att Carro stannar inne och jag och Fia drar ner på stan med Alexandra och är lika galna som alltid, om inte ännu mer. Vi har också en del folk vi måste träffa upp ute. Förmodligen drar vi alla till ett ställe och kikar in i 10 minuter och hinner prata lite med alla och sen drar vi vidare.
Sounds like a plan!

Nu ska jag promota(?) mina vänners ställe. Förresten Pascal, jag kostar!




- Sanna

Why did you

leave us alone at spotify?

2009-07-30 - HAJEN från Intiman / Storsjöyran
[rockfoto]


Yes its me

Carolina säger:
fan mimmi (sophia), jag har seriöst riktigt rå panik ångest

5 sekunder senare på msn.

sanna, säger:
ååh ångest



... Bra dag idag tjejer? Sophia


that boy is a monster


{Bite me, love me, marry me}


This part right here

Dålig morgon, hinner inte skriva så mycket mer.

Mer bloggare efter skolan, Sophia

2am

Jag har sovit 4 timmar inatt. Do not mess with me today.


- Sanna


Boys that smoke & girls with trashy legs

sophias

[Godnatt, Sophia]

sleepless

Drack min sista kopp kaffe för idag klockan 22. För en halvtimme sedan. Känner nu att det kanske inte var så smart. Det kommer bara inte gå att plugga idag så jag borde lika gärna sova och göra klart det fort imorgon. Jag undrar hur långt tid det tar för koffeinet att sluta verka.. Lär märka det inatt. Ångest?
Jag kunde lika gärna gått ut idag istället för att spendera hela kvällen på att försöka plugga..
Jag fick dock ett tips på vad jag kunde göra.. Gymma! Det lät som en riktigt bra tips för att få hjärnan att komma igång. Tyvärr är det inte riktigt min grej det där med träning..

Förlåt för tråkigt inlägg! Sista tråkiga för den här veckan, lovar.

Natti - Sanna

Just say I do


[sanna]

inspiration, var är du?

Okej hörrni.. Det här går åt helvete! Det går inte alls att plugga. Överskriften har varit skriven nu i några timmar utan att något under har fyllts på. Kaffet är drucket och Fias pluggmusik är på. Har ni fler tips på hur jag kan komma igång? Just nu tar jag emot alla tips jag kan få. Har en liten kris här som ni förstår. Det ska vara klart imorgon och dum som jag är börjar jag i sista sekund, idag.
Haha nu kommer jag säkert få tips om att jag borde börja i tid nästa gång men så långt har jag fattat!

HJÄLP?! - Sanna

All this time, sitting with my thoughts. This is;



In a dream

Inatt låg jag vaken till 4 och spelade pinsamma dator spel och kollade gamla bilder. Så det där sista inlägget från inatt när jag sa godnatt. Jag sov inte.

Hur som helst, som ramlade jag in på en blogg senare någon gång och såg en bild på Erin Wasson. Och tänkte;



Är de inte lite lika? Lite alla fall? Eller var det jag som bara fick för mig något skumt inatt. Tycker ju även nu att de är lite lika. I helgen ska vi styla dig Erin Wasson i håret i think.

Sophia

LOVE&HATE

Imorgon smäller det, då är det dagen före fredag!

Små shopping idag snabbt, ett halsband + ett nytt galet snyggt ljust nagelack.

SLRUC;


{clickit}

Nu kände jag mig som en jätte satsig duktig bloggare. Så nu lämnar jag över dagen till dig sanna.
Det här vart nästan pinsamt.
Hoppas att ni som har frågat förstår lite bättre nu!

Sophia


today

Jag har haft en helt okej dag. När jag vaknade imorse hade grannens hund kommit över så jag mös lite med honom och min lilla vovve till frukost. Annars har jag varit i skolan. Vi har börjat med två nya kurser; filmkunskap och rörlig bild. Mycket kul! Idag har jag unnat mig en påse godis samt en ny topp som ni nog får se sen! 
Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och sen börja skriva på min svenskainlämning som ska vara klar imorgon(!).. Önska mig lycka till!  

- Sannie

you make those good girls go bad?


[snyggt hos mark, TCS]

Godmorgon alla sleepwalkers!
Jag har försovit mig. Bra där, verkligen bra utav mig. kommer bara komma några minuter försent nu. Så det är ingen större fara hoppas jag. Kanske inte så roligt första veckan (nya tag och allt det där)

Har fått många frågor om hur vi får till lockarna. Så vad sägs om att jag fotar senare och lägger upp lite bilder på hur det går till?

Nu måste jag fortsätta göra mig klar inför skolan. Sophia

favorit i repris


[Kelli Lumi]

and off to school - sanna

I can't.


[daisylowe]

sömn nu, min mobil säger att jag har 7 timmar och 53 minuter tills jag ska gå upp. så godnatt alla uglor.

Sophia

Hot lips cover by Name the pet



- sanna

bounce little kitty

Grymt bra dag! Har varit otroligt glad även fast klockan ringde en timme för sent imorse och jag var tvungen att stressa iväg och även fast det var skola. De flesta sms Fia har mottagit av mig idag har bestått av väldigt glada smileys. Bra dag.


[wildfoxx]

- Sanna


Perez Hilton says;




some photoupdate in the blogbooth


pojks,män,grabbar,boys osv.

Sanna med vännen Mattis

Niklas&Hagge

SCV; en glad som alltid Zta & Sanna & en liten halv Carro

läckra naglar

[Mobilnördar, jätte sociala (själv håller jag i min mobil och fotar. HELT annan sak)]
Var tvungen att testa göra oldie style foton. Så ni vet, stör er inte.


Så, någon som vill anställa mig och min mobil som mingelfotograf? Just send me a mail!
...

Sophia

hoping,wishing,waiting, but not breathing


{marcjacobs skinnjacka. å. reiss, isosselliani, ann demeulemeester}

Sophia

Just suit up.

Jag är ju en idiot.

Hela vintern har jag tjaffsat om att enbart driva runt i min skinnjacka. Vissa dagar har även pälsvästen fått åka på. Den här vintern har jag vart sjuk efter varje helg, då man som mest springer runt på stan när det är som kallast. Idag vaknade jag och kunde knappt stå rakt se rakt andas normalt. och allt sådant jobbigt. Vad är grejen med att jag måste ha SKINNJACKA? Okej, jag hatar dunjackor. Vissa är fina i det andra inte. Jag är andra. Men nu. Förlåt, jag tänker köra på det. Mår dålig som ett övermoget äpple idag och jag vet att mina vänner i skolan alltid blir lika roade när jag har på mig dunjacka. So here it goes Sandra!

Okej, dont mind this text. Pinsamt att jag sitter och beklagar över min egna idioti?

WHAT THE?! ☠¤#%@£$!!
jag har feber. kul.

vill ni göra en liten tjej glad, så skickar ni över den här pälsjackan från Boy by Band of Outsiders till mig..
sophia

Wants & thoughts


[Mycket tankar idag, gjort mycket och haft en faktiskt fin dag i skolan]
{net-a-porter,alkemie,vivre,topshop}
Sophia

dirty is the new clean

Som ni ser har vi fått upp lite nyårsbilder! Det kommer komma upp fler allt eftersom.
Nu har jag satt mig för att kolla på en dokumentärfilm om andra världskriget, Världens undergång, tror jag den heter. Mycket intressant! Ska ta insomningspillerna strax också och så ska jag sova om en timme.

Fick den här mmset av Carro för 5 sekunder sedan;
"Mina damer och herrar. Efter en KAMP är mitt rum äntligen fläckfritt. FATTAR NI?! Whiiii"




Det verkar som att hon är väldigt glad. Tyvärr tror jag inte att det kommer vara länge. Fia, vad tror du? Efter helgen är luftmadrassen framme och det ligger chipspåsar, vindunkar och nudelpaket över hela golvet. Samt hela Carros garderob. Hehe, nejdå.. Vi ska försöka att plocka upp efter oss. Duktigt jobbat tjejen!

- Sanna

And so we leave it behind, just to see it like practise



And there it was..

Sophia

thirsty for more

Vi har bloggat på otroligt dåligt idag. Min inspiration ligger på minus vilket resulterar i bloggtorka. Sen är det ju måndag också så det säger sig själv..
Hade första klassen i psykologi idag. Vi snuddade bara ämnet och höll mest på med planering. Men den ser ruskigt bra ut och jag tror de kommer bli kul! Sen marknadsföring. Inte lika roligt men fick sluta två timmar tidigare än tänkt vilket va plus. Kom dock hem med illamående och huvudvärk. Är det alltid något fel med mig?! Hur som helst lär jag få en god natts sömn inatt eftersom jag nu är slutkörd efter första skoldagen på 3 veckor.

Jag vill se mer true blood nu. Cravings. Vill ha nytt och mer.
Bite me.


[wildfox]


- Sanna

make nasty for the fun of it and sometimes for the money



- sanna


why can't you see, and why do I still care?

Jag gick och la mig 11. Satt vid datorn till 12. Släckte. Vaken till 2. Halvt sov, fick sms. Kunde inte sova. Somnade 4. Gick upp för en timme sen -> duscha, frukost (riktiga på länge)

Tråkig dag det kommer bli..

Är bombförkyld.

Haj.


Just like the ones before.

{reiss,netaporter,michalnegrin}


And i will look after you.

Igår var det roligaste på en vecka! Eller kanske till och med 2 veckor. Sena utgångar 1-5 blir nästan alltid de bästa? Har lite foton från igår, har inte bästa coolaste kamera mobilen. But i like it!

Sanna fyllde ut de flesta luckorna från igår och jag hade riktig tur som vanligt och lockar fram det bästa i de mest roligaste människorna. Hur lyckas jag?

Sammanfattning; SC -> V, Carro + lakritsshot = full, skumpa överallt på mig, boob jobs, 43 000, snubbla i V trappan (ja sanna jag gjorde det men ingen såg!..?) hells, rött, skumma grabben, filip (bra gjort där). Jag kallar mig från och med nu master of pinsamma raggningsrepliker.

bilder;

Wider körde runway med tjejers kvarglömda kläder hos honom. här visas sannas päls från nordstrom.




Testade att fota med lilla kameran fram på mobilen. vart ju bra sådär.. S&S på första, S&C på resten.


Snygg-alex, dålig bild som inte gör rättvisa.

Så det var allt. Har lite bilder nu från början av året. Lägger upp de en annan gång.

HAJ, sophia


those days are just flat

Nu ligger jag, nyduschad, i en nybäddad säng. Har precis tagit insomningspillerna och druckit en kopp te. Borde sova gott! Imorgon börjar vardagen igen och det är upp tidigt som gäller.

Natti - Sanna


there once was a girl who always went a little too far. and one night she went out to the middle of the dancefloor and she; uh uh uh

Drömkväll igår! Det började med charader och vin hemma hos Widerkungsholmen, därefter tog vi en taxi ner till stureplan. Vi skulle in på Spy bar tillsammans men det slutade med att killarna drog in dit och jag, Fia och Carro mötte upp Alexandra och hennes vänner och gick till Sture V. När det stängde gick vi till Hells kitchen och träffade på massa bekanta ansikten. Mycket trevligt! Runt halv 5 imorse åkte jag och MR. hem för att sova. Det slutade med att vi inte somnade förrens klockan 8 och idag är jag död. (Vad hände med att vända tillbaka dygnet?) Min mobil dog inatt och jag har inte fått tag på Fia för en update om vad som hände sen. Är mycket nyfiken!

Bild; Stureplan.se

Carro, Fia och jag. Hur fina är inte mina tjejer!?

- Sanna


You make me go bad

Charity-Ball-vintage-1.jpg image by MarshallStaxx
[vintage]

Nu sitter jag hemma hos sanna. Hon har precis fixat sig klar nu snart, och jag ska byta om lite snabbt. Är nog inte nöjd med det jag har på mig.. Men alexandra slog en pling nyss, hon ska med ut WOHOOO. Blir först föra hos wider och sen ner till sture, hells eller spy vet jag inte än. MEN, hur som helst. Jag måste tagga till. Sanna får snart fnatt på mig.

Have a good night darls. Pusshaj 

ego:photo:booth





{haha,hah,ha}

damn you woman!


[give me a powder print dress]

Sophia

hipster girl

Jahapp.. Jag somnade sent inatt också trots sömnpiller. Tog två. Blev dåsig ett tag men kunde inte somna. Vid 2 inatt tog jag en till och efter ungefär en halvtimme somnade jag.
Idag blir det inget "vända tillbaka dygnet", inte. Ikväll blir det utgång.
Nu ska jag städa upp lite innan Fia kommer och sen ska jag hoppa in i duschen.


Jag och Fia förra helgen (?)

- Sanna

Must be strangely exciting

Igår stryker vi.

Maria grattis!

Men idag så jävlar! Jag är verkligen inte skuret ur samma grus och korn som vissa. (heter det så?)

Jag ser verkligen fram emot ikväll, vi har sagt att det blir en lång förning och sen en sen utgång till spy eller hells. Förhoppningsvist hinner vi med båda! På måndag börjar skolan, så nu ska vi smälla till det ordenligt.


[wildfox] looks of tomorrow in the summer. right S?

Haj, sophia

my boyfriend is a vampire


[wildfox by me]


- sanna

this one is for you

Efter en halvtimme på pillsen börjar man bli dåsig.. Snart ska jag däcka. Hörs imorgon

Ps. Det är kexets födelsedag idag. Såhär efter 12. Grattis.
C fyller också år! Stora 18! Grattis plutt <3

can't sleep when the sun goes down



Jag har just smällt i mig en mozzarellapizza. Dricker ett glas rödvin till. Inte en ideal fredagskväll men någon gång måste man bryta ett mönster. Om så bara för en dag. Imorgon kör vi igen. Under kvällen ska jag dricka upp mitt vin, sätta i mig allt mitt godis och slö kolla på tv. Sen ska jag somna ganska tidigt med hjälp av mina pills. Ska bli skönt.

Förresten så har jag upptäckt ett nytt märke. Wildfox. Är jag efter? Jag bara älskar deras modeller och deras bilder. Bästa fotografen och arrangören. No doubt! Vill ha alla kläder och vill vara en av modellerna. Skulle va så sjuuuukt najs om jag någonsin kunde få jobba för dom. Wonderful!

- Sanna

Larry Tee - I Love You


Well then. that was some good shit

{Hm earings}
[net-a-porter, stellamccartney, endless, mimiholliday, corsetkodoos.]


Sophia

how to get to be happiness

Ingen skola för mig idag. Jag låg och stirrade i taket och räknade får i flera flera timmar. Jag gick ändå upp relativt tidigt idag för att vara trött ikväll. Har fått några piller nu så jag ska kunna sova ikväll iaf.
Idag ska jag verkligen försöka orka lägga upp USAbilderna.. Har gått riktigt segt med det och jag som lovade. Men först ska jag käka nudlar!! Mmh, that's our true blood.



- Sanna

can't do this anymore


Alexander McQueen. Balmain. Missselfridge.com. Jades24.com. MrsH.se

Shark . Sanna


139. Those are a few of my favorite things


[my sis lovely sofa]

Godmorgon! Dags för frunch för alla oss nattugglor. Om 5 timmar är det upp n go go till Maria som fyllde IGÅR?! Sisten ut/första ut. Grattis föresten vännen! De ska ut senare efter middagen. Men jag och Sanna har båda sagt att vi inte ska in till stan på bravader ikväll. Skolan börjar nästa vecka och vi har lite saker att ta tag i innan det. Så som att vända tillbaka dygnen?

Igår fick jag se en liten eldshow med Martin. Systerns boy. Han slukade eld och tände eld på armarna = efter luktade det skumt nog brända popcorn överallt. creepy.

Ciao haj! FRUNCH TIME. Sophia 

yes baby, yes

"You're drunk!"
"You're sexy!"


Låter nästan som en konversation mellan mig och sanna. Fast nu var den faktiskt tagen ifrån Family guy movie. Har precis kollat klart på den med lillsis. Skön film. Innan det var det Surfer dude. Blir ju helt galen på såna filmer. Så sweet att det är helt sjukt. Hmm får inte se såna filmer mer. Back to Factory girl & Nikita. Mer min grej att inspereras av och inte slafsa runt på en strand i bikini och surfa hela dagarna. Lockande. Men vi ska ju till aussie eller något surf vänligt land och testa på det. Måste träffa på lite sharks! Sanna och jag ska ju simma med hajar. Det har vi sagt.

Läste på första sidan när jag klickade in på blogg.se någon rubrik från preppy till trashy. Hmm. Kan stämma in rätt bra. Vill väl inte säga att jag ser trashy ut, men boy vilken skillnad från sommaren 2008 till vinter 2010?! Kan lägga upp några roliga bilder någon dag så fort jag hittar sladden till min trådlösa hårddisk. Där finns det härliga bilder kan jag ju avslöja. På sanna as well..

Kanske borde testa sova nu, syster sitter brevid och dreglar och snarkar. Skämt åsido. SLUTA INTE LÄSA BLOGGEN SYSTER. Skojade bara. Så kvällens skämt draget. Nu kan jag sova gott. Natti natti. Sophia. 


no thank you, africadiet

Efter godiset har jag nu blivit hungrig. Skumt. Tror att någons matvanor håller på att smitta av sig. Igår delade jag och MR på middag nr 2 vid 1 på natten..
Jag har tagit en varmdusch och ska nu försöka sova. Lättare sagt än gjort. Imorgon börjar skolan men får se om jag är i skick för att ta mig dit. Annars sitter jag hemma och skriver lite på en uppsats.

Puss på er och sov gott - Sanna


Can you get enough of me?



Whats on your mind?


google translate

Use google translate, to the right, to see everything in english!

sugar lips

Hello my friends. Nu är jag hemma igen! Igår somnade jag och MR väldigt sent.. eller ja, han somnade väll tidigt. Typ sådär 8 imorse. Själv sov jag riktigt gott samtidigt som jag gnisslade tänder. Charmigt, eller hur? Så vi gick inte upp förren kanske 4-tiden idag. Skönt! Men jag måste vänja mig vid normala tider igen.. Kommer aldrig orka med vardagen annars. Nu är jag hemma och har käkat middag iaf. Godis har jag köpt med mig också. Ikväll blir en lugn kväll.. Ska läsa lite bloggar och kolla på The City och fokusera på att bli trött.

- sanna

Come on now lets dance and stop drinkin


[LL]

Godmorgon!
Precis ätit frunch, hmm inte så bra. Gick upp riktigt sent idag. Måste lägga ner det, fast det är ju faktiskt lov. Men hur ska jag orka vända tillbaka dygnen när plugget startar igen? Idag har jag en riktig slapp dag. Systers pojkvän ska komma hit och ha en eld show för oss. Han kan sånt där med sluka eld och kasta och ha sig. Ska bli intressant! Sen ska jag fixa Sannas axelsmycke från nyår & även göra ett axel smycke till min lillsis. Om jag orkar fotar jag och lägger in. Men nu tillbaks till Glee,

Sophia

Im a vampire and ive lost my fangs

{juliesmith, wildfox, salvage, ae}

Sophia


on your disco stick

Hmm paradise hotel toga party? Såg precis på tv en reklam om paradise hotel. Jag har bojkottat det efter att ha sett första avsnittet. Skulle jag kolla nästa hade jag säkert blivit pinsamt besatt och det skulle jag inte vilja!

Jaja, trevlig kväll igår! Inte som de vanliga men jag har kul hur som helst. Helt död idag, vaknade upp utav att jag låg på massa oliver. En sönder gitarr som Albin hade satt sig på för han "kände för det och har råd med det". Så ett stort hål på den fina nya gitarren. Mattis lagade frukost till mig och carro, fick pannkakor i hjärtformer. Sweeeeet.

Idag bangade jag på att dra ut en "söndag". Men fredag och lördag, då jävlar!


[itstrue]

hello mr ladybug



Nu drar jag ut i de -20 graderna.. Ha en bra kväll!

- Sanna

lipstick fingers








Kvällen igår började med massa killkompisar och vin ute i Åkersberga. Som ni vet brukar vi ju hålla oss ganska bra till stan men ibland saknar man alla vänner norr om stan. Så vid 12-tiden drog jag, Fia och Carro till Täbys lokala krog.. Tegel! Det var en första för Carro och ett halvår sedan för mig och Fia. De va mycket folk och fullt med vänner. Väl inne gick vi åt varsitt håll och träffade lite andra vänner. Jag träffade på min gamla bästa kompis.. Vi har inte pratat på länge så de va kul!
Jag hookade upp med Simon, en kompis, och när stället stängde gick vi hem till honom. Jag bor för långt bort.. Vi satt och snackade i två timmar (hällde i mig vatten) och sen somnade vi. 
baaaaaaaaaakis. hello.

Nu ska jag gå ner och skrika FEED ME och sen hoppa in i duschen för att sedan ta mig till MR.

- Sanna

Damn det...

6dbf049143f40cea3d3630a3021c49d7.png

Kolla varifrån!

Damn det är kallt ute! Sitter på bussen på väg till middag. Har kängor, blommiga leggins och min gråa päls. Jag hoppas jag överlever.


you are my noughtinnes

Naglar fixade, håret fixat (lockar tonight), kläder lite casual. Sanna ser galet het ut ikväll. ITS A PROMISE, fotar oss ikväll. Så ni kan få njuta av hennes skönhet imorgon.

Måste fixa det sista och ringa Carro. Pusshaj


[altamiranyc] {S&Ssummerlooks}

Phia

MQ



Tröjan jag köpte igår. Enkel. Men jag gillar den.

- Sanna

M;I&F:I


{thedress,Asos}

One of those please, tur att man har en syster som kan sy.

Soph

getting low low on the ground

Nu har jag vaknat, gått en promenad och lagat till en god lunch som jag åt. Sitter och lyssnar på Larry Tee. Klart man blir taggad! Snart ska jag ta en lång lång dusch och komma igång ännu mer. Sen ikväll är det party igen som gäller.

I'm up now, after a walk and some lunch. Larry Tee is playing on my Spotify. How can i not wanna party now?! Soon i'm gonna have a long shower to get going even more. Tonight we're gonna party again.


[Me] Picture by; Stureplan.se

- Sanna

Ytligheter,Festligheter,Fullhet,Het

Godmorgon från en pigg och glad Phia! Gick upp senare än tänkt. Sanna försov sig och kunde inte väcka mig. Så typiskt. Men! Jag har nog allt en för härlig mobil. För det första, nu inatt vid klockan 4 eller vad det var så satte jag på alarm till klockan 11. Då står det på skärmen efteråt, du har 7 timmar och 4 minuter kvar. Jag gillar det inte. VILL INTE VETA. Behöver lång sömn, minst 8 alla fall. För det är väl normalt?

En annan sak som är lite sött, det är när man drar ut ladaren från mobilen så kommer det upp som en liten notis; Glöm inte att dra ut laddaren ur vägen så du sparar energi! Haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen, måla naglarna shock blåa och sen slå en pling till suss. Systerns pojkvän försökte visa lite tricks med zipper tändarn, så ska testa mig på det också. Skit coolt ju..


[MjauMjauMjauMjau]

sophia

11.11

Inatt sov jag något sjukt dåligt. Hade ställt klockan på 10 så gick upp och åt frukost och släppte ut hunden. Nu ska jag sova en timme till och sen (kanske) börja min dag. Måste ha alvedon..


I couldn't sleep last night. I set the alarm at 10am so I had some brekfast and took my dog out. Now i'm gonna sleep another hour and then (maybe) start my day. I need some aspirin..


- Susannna

I want to taste you on the tip of my tongue


[YouKnowWhoTheyAre]

Måste sova.. Lång dag imorgon, mycket att göra. DÖD. Måste lägga ner med att sitta uppe halva nätterna av ingen anledning. Suss, call me imorgon bitti. VÄCK mig.

Sophia

you gotta spend some time, love

Idag är jag trött. La över lite bilder från stora datorn till den här mini som jag endast använder nu för tiden. Meningen var att jag skulle lägga in några här på bloggen men jag orkade inte längre än att flytta dom hit. Men imorgon ska ni få ett inlägg om usa med bilder. Och så ska jag gå och köpa batterier (och godis) så att jag kan få igång min systemkamera igen. Och då. Då ska ni få lite mer roliga bilder hoppas jag. Och så får jag inte glömma att visa er tröjan som jag fyndade idag! Mycket löften.. Jag som hade tänkt plugga.. Too bad!

(Jag kommer testa på att skriva lite inlägg på engelska också. Endast för att mina amerikanska vänner också vill kunna läsa bloggen. Så nu vet ni det!)


I'm tired today. My plan was to transfer some old pics from my big computer to my laptop and then put them up here on the blog. But i didn't get much further than to transfer them to the laptop. I'm running out of energy. So tomorrow, my friends, you will get some pics from when i was living in USA. And i'm gonna show you the shirt i bought on sale today!
For now you guys just get one picture;



This summer

- Susanna

Cause there's a possibility

F21,TS,HM,JilSander,Zappos,BBS

 


Just let me go, so I can go back.


This is my kind of romance, with chandeliers in my ears.

[Theory. net-a-porter - Maurie & Eve. bunnyhug - Stella McCartney. - Givenchy. - Zappos. - Vivre.]

Sophia


And today, there's; NOT much on my: mind.

Kom hem för ett tag sen. Vart inte avatar, skulle bli så sent och vi hade inte bokat biljetter. OCH vi vill se den i 3D. Så blir på torsdag efter allt detta trettondags grejen är över. Ut imorgon och onsdag! What to wear, what to wear..


{google, clicked & saved}

lick it like a creditcard

Snart drar jag på mig skinnjackan och pälsvästen och drar in till centrum jag med. Kanske blir det bio eller bara mys. Jag har penga-ångest.. Har gjort av med för mycket pengar på senaste. Tyvärr vet jag att jag kommer spendera idag också. Sitter och intalar mig själv att man faktist bara lever en gång så varför inte spendera när jag kan. I mitten av månaden är jag pank igen.

Hoppas ni får en mysig dag! puss. sanna


Kelli Lumi

UP UP N GO GO

Oprah n whitney, frukost, face, msn, trött. Så har min morgon än så länge sett ut.

Nu ska jag duscha och börja fixa mig för att trffa sanna. Borde nog leta upp en vinter jacka idag om jag hinner..


Sophia

to live fast and die young


[Poser på julafton]

Imorgon ska jag till tandläkarn. Men jag funderar på att ringa på morgonen och säga att jag är i skåne eller danmark eller något långt bort. Blir andra gången jag skjuter upp det då.. Inte bra. Men jag ska träffa sanna senare under dagen varesig jag går till tandläkarn eller ej. Vi ska se avatar som det har vart en sådan hets om (jag har velat sett den hur länge som helst). Nu ska jag kolla tv med systern, haft en mysig kväll!

Nhajt Nhajt! Sophia

make me babies

Jag glider runt hemma i leggins, en tröja, min gråa pälsväst och en mysig liten halsduk + rosa sockar. Fryser lite. Lockarna i håret är kvar från igår. Jag gillar det. Har precis gjort iordning en kopp te och ska se sista avsnittet av True Blood säsong 2. Sen vet jag inte vad jag gör i väntan på nästa säsong. Jag får väll helt enkelt se om 1 & 2..

Idag känner jag mig lite tom. Eller så är jag bara bakis och seg. Jag vet inte vad det är. Nyårsdagen var det båda delarna. Tom, tom och bakis. Jag har en del saker att komma under fund med. Då jag inte bara kan tänka på mitt eget bästa utan ta beslut för andra. It sucks.

Ha en bra kväll dudes.
puss. sanna

Just thinking about winter, so lets put the red light on.




"We look ugly, but in a good way"

In a good way. You look stunning in a bad way but you look trashy in a good way.

Sharks.

curly sue


Sanna på Collage VV


Fia på hells

- shaaarkss

Me & my wang


{Alexander Wang. Lagarconne. MRSH, Balmain. Forever 21}

Sharksophi

Lets:


[morrisonhotelgallery]

Idag är det mys med familjen! Inte med Sanna & Carro då utan jag menar den andra familjen. Ska köpa med mig hem lite mys och pys saker. Har inte träffat dem nu sen efter jul! Okej det kanske inte är så länge.

Jaja, om igår. Hm. Hm. Hm. Lärde känne en trevlig tjej vid namn Sarah! Alltid lika kul att träffa på sköna tjejer. Vi träffade MR.M (aka sugardaddy som sanna glatt kallar honom.. haha).

Var ju då då på collage först, där bilden kommer ifrån. Sanna satte sig i en hylla och flashade sina paljettshorts och satte nästan eld på sig själv med värme ljus. Jag och Carro fick en papparazi efter oss som vi döljde oss för med våra händer. TUR att vi hade snygga naglar där carro..

Sen bärde det av till hells. Där vi blev bemött av en ovanligt trevlig vakt. Som alltid brukar vara lite grinig på oss. "Vet inte varför."

Sanna träffade MR. Jag träffade N? Skum grabb. Ska bli kul att träffa honom igen och påminna honom om allt. Carro satt och hade deeptalk i toa loungen med Dala. Haha. Jag tog en sväng upp till heavens och lärde känna 3 trevliga skumma rockers. Gick halva vägen till kungsholmen i enbart en kavaj för jag lånade ut jackan jag hade haft på mig till carro som hade glömt sin hos Erik som vi hade vart hos innan. Sen vart det taxi och vid klockan 4 låg vi hemma i sängen.

Nu väntar jag på att sanna ska komma över hit. Hon ska få äta lite frukost sen bär det av hemmåt!

CIAO, Sophia

puss hoppas...

0-28db71af9223c23786d9848804dd127c.png

Kolla varifrån!

puss hoppas ni har en bra kväll. Är med sugardaddy. Ska snart vidare. Puss sharks


Going in for the kill

Idag har jag och Fia endast stått framför spegeln. Gör fortfarande halvt. Carro är på jobbet och tjänar pengar till oss medans vi har tagit över lägenheten. Framförallt hennes rum.
Snart ska jag och Fia gå ner och handla mat som vi tar med oss hem till Fjansson här på kungsholmen där vi ska börja föra. Senare möter förhoppningsvis Carro upp oss och vi drar alla ner till Collage. Eller ja, vi börjar kvällen där och hoppas på att möta våran sugar daddy. Sen bär det vidare till Hells eller Spy bar för att träffa lite andra vänner.

- Sanna


You just want the attention

Och nu till vad vi egentligen gjorde på nyår!
- Vi började med middag här hemma hos Carro. Riktigt god. Det var jag, Carro, Sophia, Jennifer och Elin. Men J & E skulle vidare snart därefter så då vart de vi tre kvar. SCS. Som det ska vara. Vi drack rödvin och pratade om året som kommer. Som nu är här. Vi skrev brev till oss själva som vi ska läsa nästa nyår. Tillslut blev det dags att åka och fira 12. Vi drog till en fest vid skogskyrkogården. In och öppna skumpan, fira 12, spela våran grymma musik och sen rulla vidare. Vi kom, vi såg, vi gick. Drog in till stureplan igen men väl framme tappade vi bort varandra. Jag tror att vi alla försvann varsin gång. Det slutar med att Fia hittade en vän och tog en taxi hem med Carros mobil. Och Carro gick in på en klubb och letade efter Fia men tog tillslut en taxi hem utan pengar. Själv gick jag till Kåken och träffade MR. Salvan, Julieen & co. var där. Trevligt men det vart endast en snabbvisit. Sen hem och sova. En skön kväll!

Bilder kommer later.

Puss - Sannie

I know you wanna be one of them.

Tillbaks till verkligheten. Nyår - over, Jul - over. NU vanliga galna härliga utgångar med mina bästa.

2. Januari. Helt otroligt, jag är lite besviken när det gäller nyår när det kommer till 12 slaget. När det var 3 minuter kvar sprang jag och sanna till toan, fixade håret och piffade till oss snabbt. När vi kommer ut har vi precis missat det exakta slaget. Men det gjorde kanske inte så mycket, däremot så kände jag inte av hela känslan. Att det var ett nytt år, jag njöt inte av fyrverkerierna, jag njöt inte av skumpan, jag hade inget champagne regn med SC.

Nog sagt om det, jag har en väldigt trevlig nyår hur som helst! Tyckte bara att jag skulle ha haft lite mer koll på 12 slaget där. Men sånt ska man inte grubbla över! Det kommer flera, vi har redan börjat prata lite om plans för detta år.. Och sommaren! Nu blir det närmare och närmare. Sanna har redan inköpt nya plagg till sommar garderoben. Dags att starta själv?

Bilder från nyår ska komma upp, hitta inte sladdjäveln till kameran. 


[THECS]

Sophia


I wanna lick you up

Nyår, den finaste dagen. Brev till oss, 2011.
Nu måste vi komma ihåg våra löften och försöka tänka på dem.


sharks


2010

Vi lever! Men det är knappt. Det blev en snurrig kväll igår men den vart bra. Jag tror att min, Fias och Carros kartläggning över natten skiljer sig en del. Mer om nyårsnatten senare!

Snart ska vi börja göra oss iordning lite igen för att åka och träffa några vänner. Vi får se om det blir drinkar eller film. Sånt löser sig.
Bilder kommer senare!

Puss och kram. - Sanna


puss bloggen.

0-2bfae7f45903998c29666c793fb5d69c.png

Kolla varifrån!

puss bloggen. Gott nytt år


RSS 2.0