>

we don't celebrate sundays

Vi är döda idag och vill vara ensamma. Min mobil är ännu lite mer död än oss. Skönt. Nu sitter vi och kollar på In to the Wild och har ätit för mycket godis och chips. Ni vet hur vi känner oss på söndagar... Imorgon lämnar jag stan för att sova hemma en natt. Imorgon är vi kontaktbara och förhoppningsvis villiga att vara sociala med fler än varandra. No offence.

peace - sanna

Fia & Carro says Hi

nu kör...

440fc7d4aa14b8ad2aa7aee06dd4599a.png

nu kör vi igen - sharx


And there he was,



Godmorgon! Eller ja. Nu är det middag på gång, sanna ligger utslagen i carros säng och carro + foxen sitter nere på flying s. Vi ska joina dem snart för en öl och chill kväll ser det ut som. Hoppas ni får en härlig lördag och bilder från tors+fredag kommer komma upp så fort vi är tillbaka ställda igen.

- sharks

på samma...

3193f2bf545b10960e35815e86747766.png

på samma bar som igår. Nya stammis stället. Yes. Snart ner på stan. - sharx fia sanna Carro


nightsss

Bläbläbläblä. Jag är hemma från skolan nu. Bakis som sagt. Men jag tänkte ta en liten power nap medans Fia släpar sig över, ta en dusch och sen käka lite nudlar. Sen är jag på topp igen!
De va en kul kväll igår. Jag fick många fina komplimanger om bla. min rumpa och mina leggins. Killarna kommenterade mina leggins och tjejerna rumpan. I like it

/sanna

outside my window



sophia

Choke


[hg]

Ser,känner,mår så som på bilden. Tror inte många märkte det igår för jag brukar kunna gömma det för det mesta bra. Men fyfasen vad de där shottarna kändes. Nej men okej. Det var en kul kväll, en kul torsdag. Lite ajaj för idag med mitt prov..
Sannas ormleggings gjorde succé, Ellens charmkunskaper fungerade galant och jag. Gjorde inte så mycket förutom att se söt ut (le,le,le,stå rakt). Nej skoja bara. Lärde känna en kille och tjej som var tvillingar, de var lite skumma men sköna. Hade vart och lyssnat på Miike Snow. Fan. Kom hem nyss och nu ska jag ta duscha och tagga till igen. Ska möta Sanna och dra hem till henne och sedan till Carro. Planen är än sålänge gooooood mat på caliente. mumsmums. Sen kanske dirtysouth? Det vet vi inte än, har aldrig vart på ambassadeur?

sophia

galen kväll...

-1596a4e1f74c42801205ca8dc77e7d5.png

galen kväll igår. Nu sitter jag på tåget till skolan. Bakis men på sjukt bra humör! Taggad för ikväll. Berättar mer senare. Puss - sanna


på spy...

2757719372171ece630ca8847d6a0781.png

på spy bar. Puss


EMO'S




Sanna ser lite Emo och övermake:ad men det är hett. Hon blev fotad idag och jag fick assistera, gaaah vilka underbara bilder! Ni får se så fort Ellen har fixat och donat med dem. Nu håller vi på att fixa oss, vi ska snart in till stan och möta Carro på flying Scotsman, haha standárd? Sen blir det spybaren. Gotta go now! CIAO, sophia

Crawling up the walls



XOXO?



Försover mig en halvtimme, det värsta som finns när det är sådär lite. Springer till bussen, försenad, försenad, ger upp börjar knata hem, 500 meter från buss-stationen, bussen kommer, fan. Så nu sitter jag här och fördriver tiden med inget. Ska ta nästa buss..  sophia

UTUB



/haj

Zink magazine

bound

Baccara - Yes sir, I can boogie

sophia

Humor



Zta tv, lookielookie. sophia

all the pretty ones

Nu har jag lagt ner ca 50 potentiella låtar i en spotifylista som vi kan ha i musikvideon. Lite overload. Det kommer ta sin tid att sortera ut och få det till en låt. Men det är helt klart värt det för att hitta den perfekta låten!
Klockan blev mycket ganska fort. Ikväll måste jag städa lite och packa ner grejer inför plåtningen imorgon. Det blir en del att ta med tror jag. Nät, bustier x2, stor skjorta, silkesbody, klackar, hårstyling ect.



/sanna


a little bit to much


so I feel stupid to call you



sophia 

sex and candy



Idag har vi planerat inför musikvideon som ska påbörjas snarast. Den kommer bli så grymt! Tjejerna kommer med så bra idéer. Det vi saknar nu som vi behöver ha klart innan vi ska börja filma är låten.. Vi kanske börjar från fel ände men skitsamma.. Vi vill ha någon sexig rocklåt. Ingen lugn! Kom med massa idéer!
pusspuss
/sanna

Det är 18 minus grader idag, alla fall enligt min dator. Godmorgon!



sophia

GOD;NATT



- sophia

If he only knew


Mina favorit smycken, gjort de flesta armbanden själv och resten är hm + gt + gammelfarmor + farfars gamla klocka.
- sophia


och, jag längtar till v.27


värme.



Tjejer, här kommer ni spendera vecka 27 med mig. Exakt här. Och i huset och på krogen. Västkusten. Tagga!

better



Tänderna va i toppskick! Nu ska jag slänga mig på sängen med en påse bilar och ELLE.

/sanna

Cold


Det ska bli 30 minus grader inatt. Skönt. - sophia


feed me

Svinhungrig. Ingen har köpt mat åt mig idag. Heller. Ska snart bege mig mot tandläkaren. Kom på för en timme sen att jag har tid idag, tur det! Ska på en vanlig chek-up. Så det blir att dra på sig en mössa och lite conceler och bege sig ut i kylan. Om jag får som jag vill åker jag in till stan ikväll, men oddsen är små.
Hörs sen!
/ sanna

Its red bull and vodka


[n-a-p, topshop, ysl, santa fe]

I dont wanna be
Låten kom på nyss på min gamla lista. Sanna haha LMFAO knarkarna i somras eller?
sophia

Im sick,






Hemma, wow jag är riktigt artistisk. Foto yrket någon? Nej kanske inte. Bild 1 airbrushing, har tusentals böcker som pappa har gett till mig men har inte rikitgt kommit igång med det. Gamle pappen är ju grym på det, så kanske borde testa på det snart. Bild 2,3 är från en sten bok vi har. Faktiskt en av mina favorit böcker från när jag var liten, sprang runt ute på landet och letade stenar. Hade en väldigt fin blombok också. Bild 4 fina foton på mormor bland annat.
----> nu plugg.
sophia

spring?

Idag har jag och Fia gått i ide. Jag lär ligga hemma i sängen hela dagen. In till stan kommer man ändå inte utan problem. Idag måste jag plocka fram lite grejer som vi ska använda till andra plåtningen på torsdag.



/sanna

Shiny Toy Guns - Le disko



sharks

Dead is the new Alive



[lph,dlsw,google,copnpaste]

sophia

(don't) like snow


[dlsw]


here trashy only exist in a good way

God natt hjärtan!





[little plastic horses]

/ sanna

bones


[evabodice,kabiri]

Rebecca Taylor





when i would only smoke marlboro´s


Jag av Ellen.

Det här är två av bilderna som togs när jag stod som modell för Ellen här om dagen. Fler kommer upp senare. What do you think?

- Sanna

When you have booring


sharks


[css]

Zanzi

sanna&simon

Hello Benjamin


so pretty

sophia

Hajis


Inställda tåg, försenade bussar, no show bussar. Bra morgon en sån här måndag! Måste springa till bussen nu, eller i för sig. Den lär ju vara försenad. sophia

Hårda grabbar.



jaja, systern var där igår så fick höra live i mobilen genom ett samtal.
sleep time, sophia


sundays are dead days

Hej hörrni! Som ni vet är det söndag idag och inte våran bästa dag i veckan. Förlåt för dålig update men imorgon skärper vi oss. God natt!



wildfox

/ Sanna

You're out of luck




Ha en grym kväll, det ska vi ha!
sophia

let's party

Okej.. Jag va lite upprörd. Fia är faktist helt okej. Cp bara ibland. Haha


stureplan.se

- sanna

you can't start the groove

Fialutten är från och med nu CpFia.
Bra, då har vi det utrett.

if i had a toy gun i would kill you. if you had a real gun you would fuck me.

Fia är på dop/bröllop. Hon skulle varit här strax efter 3. Men inte är hon här och hennes mobil har dött. Som tur va ringde hon från systerns mobil och sa att hon blir sen och måste hem imellan och sen åka KOMMUNALT hem till mig. Jag får alltså räkna med att hon inte är här förrän om några timmar till. Fram tills nu, från och med igår, har jag bara ätit. Ätit sjukt mycket och sjukt onyttigt. Godis, chips, våfflor med massa sylt och grädde på... Listan kan göras långt. Detta känns inte bra. Dock är jag en sån där jobbig typ som aldrig går upp i vikt. Just nu känner jag mig bara konstig i kroppen av allt socker. Blä. Så medans jag väntar på Fialutten ska jag sluta äta och dricka lite nyttigt te. Jag ska måla över mitt flagande nagellack och jag kanske kommer orka ta en dusch. Jag kommer inte välja kläder förrän i sista sekund. Fia om du ser det här; KÖP MED DIG MAT! Typ en sallad?! Inte nudlar. Jag behöver näring och nyttig mat från och med nu om jag ska klara av alla söta drinkar ikväll.

- sanna

i want a toy gun


wilfox

- sanna

remember that time when you OD'ed for the second time?


Jared Leto [TerrysDiary]


- sanna

when i grow up

Kvällen är räddad. Godis+lantchips+rödvin. Tack.

beauty in a bottle


[ilovewildfox]

- sanna

det snöar ute. jag är trött. jag är hungrig. jag vill ha sällskap. jag vill ha godis och en film. mitt huvud gör ont. jag fryser. jag har tråkigt. det värsta är att jag kan göra den här listan hur lång som helst.



Jag sitter invirad i täcket. Vill ha någon att klaga till. Förlåt att ni måste bli dem som får höra, se. Vet inte riktigt varför dagen vände så.. Jag är trött och på dåligt humör. Nu känner jag att jag måste rycka upp mig eller bestämma mig för att hålla mig utanför världen idag och bara dra täcket över huvudet. Återkommer när jag bestämt mig för hur det blir! Åh, som ni längtar...

- sanna


Sanna ska visst med ut, hon vet bara inte bättre just nu. Hon har ju faktiskt inget val, drink som drink. SÄLLSKAPET fröken, du ska med.


running away with you



Hade ljussättning idag. Snacka om ont i huvudet när man får sitta en längre stund med tre superstarka lampor riktade mot sig. Not nice. Lunchrasten uteblev pga plåtningen så jag fick käka en sallad fort på lektionen. Men plåtningen va hur som helst jävligt rolig men vi hann inte allt vi skulle så nästa vecka kör vi igen. Lägger upp lite bilder så fort jag fått dom.

Fredag kväll. Just nu har jag inga planer. Jag är inte sugen på crazy utgång men det kan hända att jag drar förbi vännerna på nype och spy bar för en drink. Egentligen vill jag bara ha en film, en filt och supermycket godis och god mat. Vi får se hur det blir! Hörs om en stund.
- sanna

getting trashy †


Om en timme måste jag sitta på bussen påväg till sandra och maria för att åka hem till pernilla som vi ska fira idag. Ska bli ett rejält firande. HINNER inte det här, ha de bra! sophia

vi har...

0-4a32117d72b433b0e695de356fee8b24.png

vi har precis plåtat klart första omgången. De gick bra! Sitter just nu på rörlig bild. Ska få se allas reklamfilmer på storbild strax. Hörs sen - sanna


all you have to do


[ilovewildfox]

Nu är det min tur att säga god natt! Jag har pluggat och fixat grejer inför imorgon. Jag ska bli plåtad av Ellen då. Det ska verkligen bli skitkul! Nerpackat har jag några midjekorta toppar och en bustier samt lite andra saker.

Puss och god natt!
Sanna

danish boy

mathias

just another girl.


{LL\Felicias}

Haft en trevlig dag. Provet gick bra, eller så bra det kunde ha gått. Är nöjd. Träffade söta Felicia imorse som suktade mig med hennes ringar och snygga ugglor örhängen. Inget foto på dem, men hon fick de av sin lillebror i julklapp. Fuck. Antagligen försent nu då alltså? Nu ska jag försöka sova. Har stressig dag imorgon. Om jag inte kan somna märks det nog, för tönt som jag är slänger jag säkert upp ett inlägg om det senare. Men,

godnatt, sophia


who says i cant get stoned


[TerrysDiary]

- sanna

we wanted to play but we had nothing left to play for

Babes, i'm home! Skön dag måste jag säga.. Sov länge sen har jag inte gjort mer än att åka hem. Nu ska jag skicka över lite bilder till Carro och sen ska jag börja plugga. Jag är trött även fast jag inte varit speciellt produktiv idag. Va uppe sent och kollade på hockey och curling(?) haha skittråkigt men ändå lite faschinerande eftersom jag inte förstår..


[ilovewildfox.com]

- sanna


Im drunk and youre probably on pills


[s+s, 07]

I never thought you'd be a junkie because heroin is so passe






godmorgon, sophia

HOLD ON

Tråkig kväll sanna verkar ha, fy så mysigt. Jag försöker plugga med min ständiga huvudvärk + halv kollar på grey's. Måste sluta kolla på grey's. True blood.. NÄR?! Eller överhuvudtaget. Det är onsdag, mitten av veckan. Jag har haft en toppen vecka, så nu tänker jag inte klaga mer förän på söndag! Jag är ju inte en sån som klagar direkt. Fråga Sanna. Nu ska jag sova, död. DÖD? Klockan är inte ens 12. Well then, godnatt[wakie,wakie musik]



sophia

talk to you tomorrow

Dricker vin och kollar på efterlyst.

- sanna

friday photos. C. Hotellet. Oxid. Spy.


Kisses


{ell&cee, journelle, aliro, n-a-p, zappos}

sophia

strawberry. cherry blossom. in my head.

Hej! Jag är precis  hemkommen från skolan... Jag vet, sent. Jag och tjejerna va sist kvar. Men vi satt och redigerade klart våran reklamfilm och den har blivit så grymt bra! Plus att det är kul också så jag hade ingenting emot att sitta en stund. Nu ska jag hoppa in i duschen, äta middag och sen packa ner datorn och dra in till stan och Z:ta (MR.). Jag spenderar natten där (är ledig imorgon) men vi kommer höras under kvällen.. det är nämnligen fotboll på tv!



- sanna

badass little thing


[tcs]

Jag är jätte frisk och kry! Att vara utlåst i 30 minuter i den här fina värmen gör ju ingenting. Sanna btw, uppdaterade mig glatt om att hon hade läst i tidningen att en dam hade blivit utlåst och dött. Just det, SANNA. Tycker inte du att killen på bilden liknar någon vi har träffat?

sophia

Bites

I lördags natt kring halv 5 spåret, upptäcker jag när jag står själv vid baren och väntar på sanna att en tjej står och tittar, nej, glor på mig länge och sedan gör någon gest att jag ska stå still. Hon plockar upp en penna och börjar skriva på ett kvitto och kastar det sedan till mig. - Skumt tänker jag. Vänder på kvittot där hon har skrivit: Du är det snyggaste jag har sett! (och nej jag är inte lesbisk). Underbar tjej, hann inte prata så mycket mer med henne eftersom att spy stängde kort efter det. Vet inte ens vad hon heter, men skön var hon! Hoppas jag träffar på henne igen nästa gång. Ps. Jag är inte lesbisk. Men alltid härligt med komplimanger, från killar och tjejer.


[gågle]
sophia

sing me



- sanna

on our head today. always



-sanna


The dead man's hand again


[Mariacarla Boscono]

all of these horny teenagers ✞


different sounds,



Idag har det vart en lugn[musik] och skön[musik] dag. Fick sluta tidigare. Så vid klockan 2 var jag påväg hem. Inte mycket mer har hänt idag. Ska sätta mig och plugga lite nu. Godis[musik]-kalas[musik]-kul. Nu måste jag [musik],

[denna också]

sophia[japp,musik]

ego,poser,nörd,tönt



[tcs]

Godmorgon, sophia

Loving the PS. - I made this




sophia


I can't remember

Testade rita idag. På riktigt, inte något halvsketen nerlagd tid på ett skolarbete. Utan testade rita, la ner i för sig max 10 minuter. Kan inte fatta att när jag var yngre kunde jag sitta en hel dag och rita, rita allt möjligt. Vill försöka börja igen. Just nu känns det som om att allt är skola-helg-skola-helg. Inge fel på det, men mellan att plugga och festa vill jag ha något mer. Får se om jag vågar lägga upp någon bild som jag har ritat. Är riktigt rostig, så vart bara något slags självpoträtt och någon anna kreation. Med blyerts endast, vågade mig inte på med färger. Är ju knappast grym.
Inte min bild nedanför, utan någon Hayden Butler [googlade]. Älskade att rita händer alla fall, riktigt orginellt va?
sophia


legs



älskar primark klänningen. sophia

i'm full of nothing. still empty. fix it.


jag i fredags

Jag vill inte vara vaken idag. Alla jäkla måsten som hör till vardagen.. Det suger. Just nu sitter jag och sveper en kopp kaffe för att jag ska orka hålla mig vaken under tiden jag pluggar. Absolut deadline imorgon och jag segar. När det blir klart kommer de bli grymt men det är en bit kvar dit.

- sanna

spring


ann demeulemeester, net-a-porter, f21

sophia

picture it


[carro lagar maten i fredags]

I lördags, vi var först på zanzibar. Kom ner sent, vid klockan halv 1. Vad sa vi först, 11? Vi är lite sega. Kvällen avslutades på spybar. Blivit mycket spybar, favorit placet just nu, i know!
Nu ska jag slänga ihop lunch. Onödigt inlägg, jaja
sophia

can't take it anymore


[dlsw]

crack a smile, got so much to say

sophias


mjfdskhjhahkasdjsahads,
godnatt, sophia

LACE;UP

laceup
[DSLW]

sophia

do her good tonight



tack carro! dom här gör nytta ikväll, puss.

Snart ska jag duscha av mig helgen och förbereda för en ny vecka. Efter det ska jag slänga mig på sängen med mina chokladhjärtan och en kopp te och möjligtvis ha med telefonen. Sen ska jag sova. Fick som vanligt inte för mycket sömn denna söndagsmorgon.

- sanna

you know it




we all wanna learn how to live without getting burned


gammal.

bilder från helgen kommer upp när jag är hemma.
glad alla hjärtans dag på er.

/ sanna


update

Igår;
- Hotellet
- Oxid
- Hotellbaren på Anglais
- V
- Nype
- Spybar

Ikväll;
- Zanzibar
- Oklart
- Oklart
- Osv...

Happy Valentines Night.
Let the hunt begin

vi sov...

63420bad7d65ac823ad4f11843aefa10.png

vi sov till kvart i två och efter det har vi varit på sleven och sen ätit och kollat på film. Nu ligger vi i sängen och äter chips igen. Känner oss som fräscha brudar. Snart ska vi göra oss klara för kvällen. - sharx


kolla vilken...

0-2818dcb31f50e6ece0582a204d6d6581.png

kolla vilken fin penna jag och fia fick, varsin, från Carro och london. Alla kommer ta del av den ikväll. Sharks on heels. Puss


i'm dead when you see this!!!

Jävlar vilken skit jag har fått ta ikväll.. Camel toe hit och teflonpanna dit..! För mycket öl, rödvin, mousserande, skumpa och mojito. Redan. Klockan är kvart i 9. Vi var fulla innan klockan hade slagit 6. Men som sagt var, vi stupar inte. Middagen är avklarad och ni vill träffa oss på Oxid.

Nu måste jag och Carro återförenas med Fia och Lulle.

PUSS

- sharks C&S

please, just stay there.

Sanna är kåt på en teflon panna, carro tänker på lulles 19års dag, lulle är 21 år nu(dvs gammal), middagen var grym, jag är osocial och kände mig tvungen att blogga. kommer jag få sån där "blogg sjukdom" snart?

pinsamt.

BANG BANG, hejhej syns i dimman eller nåt


c'mon lets get nasty, TAKE YOUR CLOTHES OF FUCKER.

Alice's tea party by amy mortimer*.
[amy mortimer]

Runk orgie, skumpa, VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV, the song (fortfarande pinsamt), och för er hemma så är denna grym, carro flashar sina röda strumphållare, sanna har cameltoe, <-- på ett bra sätt? nej nu skojade bara sweety, jag ska inte säga något. jag flashar min bustier och blingade ben. vill ni se bilder på allt detta?

hörs senare, ha en fin kväll, sophia

I WANNA DO BAD THINGS WITH YOU

Jag och tjejerna har precis suttit och redigerat på våran reklamfilm. Den blir så bra! Sitter nu och väntar i skolan på att Carro och Fia kommer med bilen för att plocka mig. Dom är och handlar inför ikväll, sen ska vi in till stan. Det gäller att vara snabb nu i eftermiddag. Kvällen börjar tidigt och vi har bra planer.

- Getting ready fast as f-ck
- Fördrink hos C
- Fancy middag á la Carro
- Förkrök
- Förkrök på Oxid. (Kom dit!!!)
- (Nypan och socialisera?)
- Dansa tills vi stupar på Spybar! (Vi stupar aldrig)




- sanna

drown ourself in martinis


[googeligoogliegoogle]

mhjahjajajajajakakakakloofisi.

hejdå,sophia

looking back


old one, sophia+susanna

Johannes mit Fotoapparat



godnatt, sophia

† wanna make me whole again


[src;google]

Jag har pluggat halva dagen, sovit och tagit igen gårdagens sömn, kollat på vampire diaries och gett det en chans eftersom att Carro kollar på det så why not. Okej var den, lite för mycket prat. Men kommer nog kolla på det igen om jag känner mig själv rätt.

THUMBS UP, för provet imorgon! Känner mig inte hundra. Så måste nog slita mig nu och plugga, så att Sandras fina mail som hon skickade iväg till mig inte var till förjävels!

sophia

fikapaus



- sanna

Just making it right


[jag,jag,jag,jag]

Hade tråkigt. Nu måste jag plugga igen,
sophia


Alexander McQueen



Den brittiske modeskaparen Alexander McQueen har hittats död. Den 40-årige formgivaren hittades död i sin bostad i Green Park, centrala London.

- Sharks


Fucked up



Kind of pinsam låt, men kan inte sluta nynna på den.
sophia

i'm a fool

Det är så mycket som gått fel idag! När jag väntade på bussen hem pratade jag i telefon med Fia. Framför mig står ett fjortisgäng på tre killar och två tjejer. Alla killarna har lika dana Adidasskor och båda tjejerna har svarta Uggs-liknanade skor på sig. Och jag finner detta ganska intressant. Så jag kollar på tjejen som sitter brevid mig på bänken för att se om hon kanske tillhör gänget men konstanterar fort att hon ser lite för gammal ut och har inte likadana skor som de andra tjejerna. Så jag börjar berätta i telefonen om det här gänget jag ser och om att jag borde joina och köpa ett par likadana skor osv osv. Och vi skrattar lite. Byter samtalsämne och efter en liten stund reser tjejen, som under hela tiden suttit brevid mig, på sig och går fram till fjortisgänget. Hennes gäng. Hennes vänner. Jag kände mig så dum att jag va tvungen att gå därifrån. Hon hade självklart hört hela samtalet. 

En annan sak är att jag har skickat sms till fel personer idag. Jag har ångrat några sms och några har helt enkelt blivit fel. Jättefel. Men man ska inte ta allt så hårt! Just laugh it off.  



- sanna

ROTTERDAM

Own Design Necklace, Zara Trf Dress Worn As Bustier, Zara Pants, New Look Shoes



H&M Blue Suede Jacket, Sonia Rykiel Pour H&M Sheer Top, H&M Bustier, River Island Skirt


[Ilanka.V]

-sophia

Where?

"I'm still mad at you. And I don't know if I trust you. I wanna trust you but I don't know if I do so I'm just gonna try. I'm gonna try and trust you. Because I believe we can be extraordinary together rather than ordinary apart. And I want to be..."

"extraordinary".

- Meredith Grey, Grey's Anatomy





NO: Let's


[hair, the leather, the everything]
I need a new clothes rack but my rooms to damn small cant fit anything anywhere =/
[everything again.]

sophia

you don't know how much shit i had to put up with from black midgets

The best scene from the movie In Bruges. Watch it!

- sanna

W,U,H:OR;D,L. I'll go there

[My goodlooking friend, sanna]

Dåligt bloggat av mig idag, totallt. Sorry för det. Hade en jobbig kväll/natt. Har vart så trött hela dagen. Tar igen det imorgon!

Sophia

source:[THP]

bellinverted

Needs a change


[graumann, cavalli, ysl, fashionology]

sophia

your man just left, i'm the plummer tonight.

Idag har jag legat i sängen och pluggat. Mår mycket bättre idag och pluggandet flyter definitivt på bättre än igår. Tog precis en dusch och nu ska jag kolla ett avsnitt av glamourama sen blir det middag och mer plugg.

Hörs sen - sanna

she's a secret



Häftig video va!? Vem tror ni tjejen i videon är? Det är fortfarande hemligt så jag vet inte heller. Några gissningar?

- Sanna

femme fatale


breathe out so i can breathe you in



- sanna

JOSH


keep me company

Jag är ledig idag också. Men helt ledig kan jag inte påstå att jag är. Har en massa plugg att göra men idag går det bara inte.. Har ju sådana dagar ibland då inspirationen står på noll. Jag fick nyss för mig att göra lite varm oboy med kaffe i samt marshmallows och lite grädde. Trodde att det kanske skulle sätta fart på något. Men nej.. De blev inte ens så gott.

Skitdag.

Nu längtar jag till vår och helg. Jag behöver lite hopp om värme och inspiration. Och för helgen är alla planer klara. Alla hjärtansdag kan dock utebli. Tack. Snart ska vi köra roadtrip till skåne! Hur kul!! Bara vi tjejer i några dagar.



- sanna


waiting is all you can do. sometimes




[src; ilovewildfox]

- sanna


Be there

Jag citerar min vän Pascal;

"På fredag är det dags för ännu en omgång av min och Nikos succé "Galen Häst" på Oxid. Inför den här veckan har vi till och med satt ihop en slogan:

Galen Häst

Som en hemmafest - fast man slipper städa efter sig

Är fruktansvärt nöjd, speglar våra ambitioner väldigt väl. Så kom förbi oss på Birger Jarlsgatan 33 nu på fredag!"

- Öppettider är 21-03

/ sanna


Tegan & Sara - Where does the good go



Sophia

Lost love



[dlsw]

Godmorgon godmorgon, min dag.
Försovning [x] - inte bra.
Skola.
Missa bussen? []
Komma hem tillslut []
Plugga, göra klart 2 smycken []
Ruttna framför Grey's []

sophia

TO; CT

Hittade halsbandet nu. Här har du länken till det; 

Cross Charm Necklace




Hoppas det var det du menade!

sophia

sjukstugan

Nu är jag tillbaka i sängen. Ligger och kollar på 2 ½ Men med en påse bilar, strepsils och nässpray. Drömkväll. Have a good night - sanna 

some of our saturday night











- sanna

Elizabeth Taylor



death can dance


[christopherkane,n-a-p, missselfridge, endless]
sophia

 


monday bloody monday



Jag är fortfarande sjuk. Vilket egentligen är uppenbart. Höll mig relativt nykter i lördags hur som helst.. Drack tre drinkar och en öl under hela kvällen. Jag har legat i sängen hela dagen med datorn och telefonen i högsta hugg. För en stund sedan lyckades jag ta mig upp för en dusch och snart ska jag åka och möta upp mamma för en lägenhetsvisning. Ska försöka hinna med en sväng förbi apoteket också.

/ sanna

Everyone has three lives; a public life, a private life, and a secret life


[wira]

loving


vi var på spybar och innan det snabbt på l'angolo så carro kunde hälsa på sin vän som spelade, sen till zanzi och var med några vänner som håller i det på lördagarna. THANKS BOYS.
 
vaknade upp med det här skrivet på armen i söndags morgon. tack zta! han verkade tycka att jag behövde gå runt med det skrivet på armen klockan 4 på spybar. sweet..

vi har pratat om hur mycket vi avgudar filmen torkel i knipa. så vad annars om att inte kolla på det på bakis söndagen.

carro matade mig och sanna med sånna här i smaken vanilj.. helt okej. HUR GODA SOM HELST. farligt, farligt. TESTA.

fröken carro har nya snygga skor. love her DOCS

hoppas ni har haft en fin helg, sophia

goodiebag

Jag sov otroligt dåligt inatt. Och somnade sent. Tidigt? Idag är jag så trött att jag skulle kunna somna sittandes. Det har dock varit en väldigt bra dag och jag har varit på bra humör hela tiden. Härligt att gå utanför dörren när det är sol.

Inatt fick jag rota igenom MR:s goodiebag från ELLE-galan och ta det jag ville ha. Hur snällt?! Plockade med mig en kuvertväska "By HM exclusively for ELLE", en mascara och en ansiktskräm.



- sanna


andra drinken...

5b7330fdb0545789e0429286144e8d6e.png

andra drinken ikväll.. Sucker. Jag skulle ju va nykter


Nights out


sneakpeak



Sitter just nu och väntar på att Carro ska komma och hämta. Hon plockar Fia först sen svänger hon förbi och hämtar mig. Vi ska hem till C and get ready for tonight. Det kan bli en bra kväll. Jag kommer hålla mig relativt nykter pga förkylning och antibiotika. Men det betyder inte att kvällen kommer bli lugn. Vi har en potentiell efterfest där vi lär dansa på borden. Efterfrågan va inte om några tråkiga tjejer.
Talk to you later - Sanna


LET'S DO THIS



carro kommer hit, YES. bil, sköönt.

LMFAO, Laughing my fucking ass of


[alexandermcqueen+generalpants]

sophia

just like that


[abbey lee kershaw]

- sanna

pop some pills and i'm ready to go

Jag vaknar upp ungefär lika sjuk som igår. Funderar lite på mina möjligheter ikväll. Överväger - bli omhändertagen eller gå ut? Kollar igenom bilderna från igår på stureplan.se. Alla var ute. Drar slutsatsen att jag ska ut ikväll. No matter what. Det lutar åt en tripp till apoteket först.
 - sanna


"the ugly truth"


helt okej film, förutsägbar, snygga killar, svin, pusspusss, kärlek slut.

men den var hyrvärd. se den om ni älskar bad boys turn into loving the control freaking girl? nej men det var en ganska underhållande film! nog snackat om det, nu ska jag upp och packa inför imorgon. carro hämtar mig, eh yes!
- nightynighty, sophia

Right now,


Sammanfattning för min kväll.. Mår lite bättre nu alla fall! Sanna, Carro, saknar dem små shitarna. Ha en fin kväll allihopa. sophia

“A lot of people are afraid of heights. Not me, I’m afraid of widths. “ - That's just sick.





Sophia

Not feeling,looking,speaking so well.

sjuk
Jag önskar att jag hade en lillebror att muta med en godis påse. Sitter helt ensam hemma, så despo att jag till och med har kollat glamour idag, suck. Har alla fall hyrt hem The Ugly Truth med Gerard a la eyecandy Butler. Kärleks slisk en sådan här sjuk fredags dag och kväll. GREAT ju!
Sophia

i don't need no man to take care of me

Jag har så sjukt tråkigt. Åt för en stund sedan.. Fick lillebror och hans kompis att gå och köpa mat till mig. De va ju självklart inte helt gratis utan dom fick varsinn godispåse på köpet. Väl förtjänat. Jag känner mig helt tung i huvet och bara allmänt jäkla död. Men inte tillräckligt död för att inte ha tråkigt. Sux. Ska väll ta och ringa något samtal och sedan sova en stund.

Hoppas ni mår bättre än mig idag!
- Sanna

sharkie

Tydligen spelade våran älskade Hajen på Filippa K´s visning här i dagarna. Det verkar som att folk äntligen fått upp öronen för henne. Kul! Här har ni hennes myspace.



- sanna

friday love

Typiskt. Så jäkla typiskt. Tror ni inte att jag vaknar upp jätteförkyld idag?! Jo, det är klart. Jag gick inte ut i lördags och jag har varit jättetaggad för ikväll eftersom vi hade massa roliga planer. Jag ringde Fia och beklagade mig men sa att "äh vafan, jag kan gå ut ändå om näsan reder sig". Idag är Fia den förnuftiga av oss. Hon tyckte att vi ska vila lite idag (hon är också förkyld) och så går vi ut imorgon. Tråkigt och förnuftigt. Men ikväll kanske de blir filmkväll hos Fia då. Förhoppningsvis får vi med oss Carro också.
puss - sanna


Det här är inte jag just nu

What if?


[osbourne]

Godmorgon! säger jag med en av mina favorit bilder. Ha en trevlig dag, hörs senare!
Sophia


kiddo



Jag känner mig som ett troll just nu. Sitter här i sängen med rufsigt hår, inget smink och så är jag lite småröd i ansiktet efter bastun. Men jag känner mig ren och fräsch. De va riktigt skönt att simma lite, stänka ner lillebror och hans kompis och basta. Känner mig som ett barn! Har varit barnslig den här veckan med spring i korridorerna och nu lekte vi med småkillarna i poolen. Jag tror att det behövs ibland. De va kul att Isabelle och Carro var med också.. Annars hade jag nog aldrig kommit i poolen. Är en sån badkruka..

- sanna

Soldier on.


[Yep.]

sophia

cause you're sex on a stick and you got a stick between your legs;


[bild: muse magazine]

- sanna

it's time for take off

School. Okej dag dock finns det alltid puckade människor. Hade yoga, kul. Ikväll ska jag simma med Isabelle och Carro. Jag har inte fått så här mycket träning på kanske ett halvår. Mer? Ja, möjligt.. Jag är otroligt lat. Annars har jag inte så mycket annat att göra ikväll vilket är galet skönt. Manikyren hade jag inte tid för igår så det blir idag.

Förresten! Jag vill göra något med mitt hår.. en förändring. Antingen färga rött eller slinga ljusare. What to do?
Det behöver inte vara samma röda som jag har på dom först två bilderna. (Är jag inte liten??! haha) Den tredje bilden är färgen jag har nu. Kom med förslag!

  

- sanna

pick me, pick me, pick me.


[lara stone]

Godmorgon, får skjuts till skolan om ett litet tag. Skönt. Kollat ut idag? Hur är det meningen att man ska överleva det här. Det ska väl bli plus grader nu? Snart är det mars, sen april och sen maj. Då ska man ju kunna gå runt barbent med endast shorts och förstor tröja utan att frysa. Inte långt kvar nu, men just nu känns det väldigt långt borta. Sandra förlåt, men jag tror du också blir lite depp när sådana hära depp-frys-långtkvartillsommaren-dagar dyker upp!

Ha en fin dag, sophia

don't call me baby if you only gonna fuck me up


F CK you.

 carros nya skor/><em><br />rollover the image.<br />fick ett mms av carro, lila dr.m.<br />sweet</em><br /><br />sophia</div><b></b>
   <div class= 2010-02-03 @ 23:29:32 Permalink Days Kommentarer (0) Trackbacks ()


play with colours; be colourful



- sanna

Great day, great ending.

Nu börjar en film, Revolver. Aldrig sett eller hört talas om. Men den har två av mina favvosar med i en och samma film, kan inte bli bättre?



+ ray liotta,

Sophia

i know you're just playing hard to get. you want me and you want me bad.

Bra skit att jag somnar på näst sista lektionen och direkt efter har prov. Provet gick nog bra ändå. På vägen hem fick jag med mig 2 nya nagellack! Fun fun, ikväll vankas det nog manikyr här hemma.

Vill åka in till stan ikväll dock. MR ska ut och det är ingen bra idé för mig ikväll. Och Carro den jäveln har flytt landet. Det är typ dom jag kan tänka mig att träffa ikväll men no can do. Sux!! 

 - i know you too damn well]



- sanna

So i'm sitting here again,

Kan inte sova. Satte på datorn igen, kollade lite gamla bilder. Med tanke på dagens ämne. Hittade denna på mig och kände knappt igen mig själv eller någon utav de bilderna från den tiden. 2 år sedan. En liten Sandra i bakrunden, eller alla fall hennes rygg.


[en av många kvällar hos adde]

Nej nu ska jag försöka sova igen. Godnatt på er,

pick-up-lines. Hi, I'm a fashion photographer. Would you like to be in my next photo shoot?

Girls:
(As you walk by the person you’re attracted to, turn around and say) Excuse me, did you just touch my ass? He: No. No? Damn!

“How bout you, me, and privacy?”

“Here I am! Now what were your other two wishes?”

“Beer, drinks, me?”

Boys:
As she's leaving....Hey aren't you forgetting something? She: What? Me!

“Do you believe in love at first sight or should I walk by again?”

“Hi, I'm Batman. Wanna see my batmobile?”

“Great legs, what time do they open?”



Hahahahahahhhha
hahaha
haha
.

Godnatt,sophia

give it to me; yeah

[Jag har pluggat på bra hela kvällen. Har hunnit stoppa i mig en sjukt stor kebabrulle också. Ja, magen mår ju bra.. Idag har jag haft noll inspiration till bloggen. Ja ni såg väll mitt inlägg om vad jag brukar äta till frukost? Sjukt ointressant. Jag ber om ursäkt för det.]

Helg skulle för övrigt sitta fint. Inte för att jag får dricka på min medicin nu men anyhow.. Nästa vecka är jag ledig måndag, tisdag och onsdag. Det lär bli någon utgång eller iaf en drink runt dom dagarna. På torsdag kommer Carro hem från London med kläder som jag och Fia ska sno till helgen. You know it. And I love it.

Just nu vill jag ha;
- vår
- sjukt långt hår i en fläta
- en vit tunn klänning
- en nitad jeans eller skinnväst
- nya kängor med klack och öppen tå
- massa färgglada nagellack




- sanna


Whatever happend with sex, drugs and rock 'n' roll? Now we just have aids, crack and techno


je t'aime de tout mon coeur

Försöker att plugga. Går inte allt för bra just nu. Klistras inte fast i huvudet. Provet är efter lunch imorgon så det är skönt det. Blir helt galen just nu. Idag i skolan är det enda jag har pratat med mina vänner om gamla fest minnen och galna idiotiska saker vi har gjort. Jag vill ut ikväll?! Eller imorgon? Fasen för provet. MEN! hejdå.

sharks
[DLSW]

sophia

I have a cat.

Fick klagomål från en kär vän idag som läser bloggen. Vi har klagat lite för mycket på senaste, korta depp inlägg och så vidare förutom på helgerna då. Men djur är ju alltid söta? Många bloggare som lägger upp bilder på sina djur. Så why not. Jag har en katt. Han älskar att ha rosetter på sig. Seriöst.


[my cat at christmas]

Nu vart det en söt och härlig blogg igen right? Sandra?

Dags för dödspluggningen hela natten. sophia

A picture can say so much more


[stellamccartney+smashedpink+blackrussian]

sophia

Up 'n' Go Go


[vollers]

GODMORGON!

Sophia

birthday party in school

Godmorgon!
Kom till skolan precis och har hunnit köpa min vardagliga frukost; Vitamin well Focus och en mini baguette med kycklingröra i. Mums! Nu ska jag leta upp födelsedagsbarnet Isabelle och sen gå på lektion. Puss - Sanna

your like an indian summer in the middle of winter

Nu är jag hemma igen. Jag fick medicin av den snälla doktorn så jag är relativt nöjd. Dock börjar jag känna av halsont nu.. Ska försöka tänka bort det, ta en kopp te, en dusch och sen sova tidigt. Så natti på er om vi inte hörs en gång till ikväll - Sanna

No words for the one; [CAMI]




Its;raining






gammalt, nytt, fönstret, nytt,nytt [lindex], carro, dr.m

sophia


i'm gonna wear only this for the entire summer



Tog en liten shoppingrunda på vägen hem och fick med mig det här. Jag har inte provat bustiern än men ska göra det så fort jag orkar. Kommer bli så fint i sommar! Från lindex.

/ sanna


let's talk weekend

Nu har jag och Fia äntligen tagit oss i kragen och pratat i kapp om helgen. Vi missade dock lite; Fia, minns du att du stog i hallen och bara glodde på mig när jag gick i lördags natt?! Hur creepy som helst. Jag hoppade till när jag såg dig och sprang ut till hissen.. När jag satt i hissen ringde de från dolt nummer också. Där va de två samtal på en dag, mer än vanligt. Sjukt creepy det med. Det är helt tyst i telefonen varje gång.

Om ett tag ska jag på en lägenhetsvisning sen förbi doktorn en sväng och förhoppningsvis få någon medicin som kan hjälpa min (relativt lindriga) urinvägsinfektion. Efter det blir de raka vägen hem och plugga!



/sanna

That boy Josh

sophias

It takes more then fcking someone to keep your self warm


{IDLM, F21, Urbanoutfitters, N-A-P, Adorevintage }

Sophia


Vampire Weekend - Oxford Comma



and then I always tell the truth


[;modenessa]

Från topshop, behöver jag ens förklara mig? Sanna, to die for? Den vill vi ha + sol + duff + dr.

sophia

RSS 2.0