>

100;! OF FUCKING COURSE

12 slaget for bli 101.

Jag har galet snygga och fina vänner. Ni vill ligga med dem, killa som tjej. Jag är seriös.
Jag vill. DU VILL.

jag har nu ätit förrätt och varmrätt. har lila häxläppar efter röttvin. sex. Alla gillar en häxa. Carro är en vampyr och ska äta mig och s. jag är grym på att sätta på fransar. Jag är grym.

DU suger. tänk att man kan ha så fel och tro något helt annat om en. Men man kan ju ha fel. Där emot är MR.F sweet as fuck och jag lär träffa honom senare.

But that you will never know.
Nu grupp bild med SSC.
Hörs vid 12,

SHARKS

Lets eat some bitches.

Allt kan hända ikväll, C. Hon är. Inte hans. MEN. Jag äter sådana som honom till frukost.

CAUSE WE ARE THE CAPITAL OF THE WORLD

Snart är det dags, det är snart dags! Nu sitter vi och äter en sen frukost och har precis kommit hem från en snabb runda på stan. Jag är galet taggad och på det bästaste sättet. Jag vill sjunga, dansa och hoppa runt!

TOMTEBLOSS. Peace n out!

slumber party

Jag har haft en riktigt mysig dag vilket tyvärr har resulterat i dålig blogging. När jag va på väg in till stan träffade jag på mamma på tåget så vi tog en fika, efter åkte jag hem till MR och sen gick jag och köpte mat till honom (ryggen!). Vid halv 8 mötte jag upp Fia på bussen och vi åkte hem till Carro för att släppa av all packning.. Resväskor.. Efter det gick vi ner till en mysig restaurang och åt tapas och drack ett glas vin. (Great minds think alike!) Mötte Carro och gick sen hem till henne. Fram till nu har vi suttit i köket och snackat hur mycket skit som helst. Otroligt fina flickor har jag! Så mysigt.

Nu ska vi ha kuddkrig i Carros säng sen ska vi få våran skönhetssömn. Imorgon blir de upp relativt tidigt för att bli cancerbruna och köpa lite smått och gott. Puss och godnatt!

Ps. Fia kom precis in i rummet och frågade om Carros säng lutar åt höger. Vi är lite oroliga allihopa... Uppdatering imorgon om hur hon mår då.


So tell me what you wanna hear

HAJ. Den här skiten med kyss på tolvslaget (som jag själv pratar om flera veckor innan nyår de senaste åren) är det inte lite uttjatande. Är det inte lite prins och prinsessans "lyckliga" slut. Som ändå bara händer i böcker & film.

Jag har fått en ny mobil btw, påtal om inget. Tack papp.

Nej men det jag menar är, where are all my single ladies? Jag tänker inte ha någon töntig kyss vid tolvslaget (eller.. okej om MR.F dyker upp. Den jäveln kan man ju inte motstå.)

Nu längtar jag verkligen efter imorgon. Har allting klart, - sista drickat. Och tomtebloss! SHIT TOMTEBLOSS. det hade jag glömt!! Måste inhandlas idag, eller hinner man det imorgon kanske? Jag och Sanna måste ta en runda på stan hursom helst. Måste köpa ögon och ben. Ska snart åka och träffa henne. Tapas + vin på caliente maybe sugar? Eller så blir det väl donken + coke på kungs? Haha. Carro slutar jobba 9... Duktig tjej det där. Dagen innan.


{gågle}
Nu ska jag packa det sista till nyår. Pusshajhaj

All the things you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck. I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not.


[/sharks]

I feel stupid to call you


[TM]

Nu har jag packat klart allting till nyår,ska snart börja röra mig hem till carro. Nu är det verkligen bara en dag kvar! Vet inte om jag har så förväntansfull eller ser fram emot det. Men vi ska fan ha kul! SKOJA bara; VI SKA HA RIKTIGT JÄVLARNS TREVLIGT.

Nu, dusch. Pusshaj


I need you to know


still an animal

Vi hade riktigt mysigt på stan idag. Träffade ju som sagt en tjej, Alexandra, som vi hängde med ute en kväll för drygt en månad sedan. Kul att vi tre bestämde att ses idag! Tjejen är sjukt söt! Snart blir det fest igen. Pole dancing. Yeah!

Jag köpte en top från topshop och ett par blommiga leggins från hm som tydligen kom in i affär idag. Kameran glömde jag hos Carro så ni får se någon annan dag eller om jag lyckas få en bra bild med webcamen. Jag köpte även en hel del kedjor och sånt plock för Fia ska göra smycken till mig inför nyår. Kommer bli stört snyggt!

Strax ska jag orka släpa mig själv till en varm dusch och efter ska jag packa allt inför nyår, sen blir det sängen och some true blood. Möjligen lite The Hills/The City.
Imorgon åker jag och Fia in till Carro igen. Köper all mat vi kommer äta på nyår och fixar allt inför det. Vi kommer med resväskor och flyttar in ett tag.



- Sanna

what are you doing this week?

Hej tisdag. Hej baksmälla.
Fast som tur är är den inte så tung idag.

Igår va ju Fia på middag och firade en vän till henne samtidigt som jag begav mig till Carro och åt middag med henne och Alexandra. Sen åkte vi ner till Friday's och drack fruktiga drinkar och sen mötte vi upp Fia och Emelie och drog till en rockbar. Fia hade kul. Jag hade helt okej kul, ska inte klaga. Men jag och Carro kände oss väldigt out of place i början. Det syntes. Och det sas. Men vi stannade tills klockan blev tre och vi blev utslängda.

Nu har Fia gjort klart våra nudlar så jag ska gå och äta. Sen ska vi ner på stan och fika med en tjej som vi träffade ute för några veckor sedan. Och lite shopping på det!

Puss och hej - sannie

I don't know who you think you are,

Carro vet vad jag menar, Sanna med. Graven.

Nu är det snart dags att sätta sig på bussen och åka över till en vän som har födelsedags middag och firande!
Sen in till staden och sen ska jag sova hos min snygging. 

Har inte mycket att skriva, ska snart terra sanna med ett samtal och störa henne hos MR. Imorgon blir det rea shopping, kommer komma hem med lika mycket som jag hade från början. Inget. Hittar aldrig något och allt är säkert redan utplockat i min storlek. Men man vet ju aldrig. Kanske hittar någon snygg bustier till nyår som jag har letat efter..


[wildfox]

Phia

90. sorry

 
mytheresa, gstar, miumiu, journelle, chanel, farfetch, topshop

Soph

 


sweet dreams



Hej gullisar. Jag har sovit gott inatt. Vovven villle mysa och tog sig upp i min säng. Men nu ligger hon i min soffa och piper för att hon vill ha mina kanter från mackan.
När som ska jag ta bussen in till stan och MR. Vi skulle gått på bio idag men han är orörlig pga att han har ont i ryggen.. Men han har fått smärtstillande iaf. Så jag kommer dit med ett paket och får ta hand om honom lite.

Hörs senare! Puss - sanna

Nights

Har suttit vaken till nu och inte gjort något viktigt alls riktigt. Skulle ha vart bra om jag hade somnat för några timmar sen. Men har vänt dygnen totallt. Så kollade de senaste 2 gg avsnitten.. Suck.

Lite trevligt har jag haft det nu ikväll med tanke på att någon här i trakterna verkar tro att det var nyår idag. Så mellan klockan 11 fram tills någon timme sen har de smällt upp en massa fina fyrverkerier. SÅ NU ÄR JAG RIKTIGT PEPP. Men nej menar ja, ska inte ha några förväntningar alls! Inte bra.. Det ska bara vara en trevlig normal festlig torsdag.. .. ... Nej det menar jag inte heller i för sig. Får se nu hur det blir alla fall, alla är lite upp och ner. Ska alla fall bli middag hos C med några söta damer. Sedan efter det så vet jag inte än.

Jaja. Godnatt, sophia

mudface

Just nu sitter jag med en lermask i ansiktet.. Jag fick ett litet prov av mamma här om dagen. När jag klämde ut det såg jag att det verkligen var lera! Eller ja, typ blöt jord. Jag hoppas att jag inte blivit lurad och att det här faktist funkar nu för jag känner mig lite äcklig av den här jorden i mitt ansikte.. Och nej, ni får ingen bild.

Jag ska ha lite egentid nu och fixa klart med ansiktsmasken sen ska jag ta hand om mina händer och naglar till lite mer TrueBlood och en kopp, asnyttigt, te.

puss- sannie

spotted

Vi har lyckats lokalisera lite av vad Alexander Skarsgård gjorde igår. Tydligen köpte han (förmodligen till lunch) en hamburgare, eller så, på McDonalds i Åkersberga. Jag undrar vad som förde honom dit ut.. Och för middag befann han sig på Le Rouge i gamla stan. Fastfood och fancyfood.
Hur najs är han inte i TrueBlood?!


Ni får en till bild från igår;


- sharkie

Christmas with me


En liten bild på min fina julgran! Vi kan ju ha den finaste och hur löjlig är inte jag som ens tycker det. Vill ha jul nu igen.. Var ju lite dålig på att blogga där efter jul eftersom, så som sanna förklarade och jag, var död.

Idag är jag död.

Sophia


hangoversssss










a friends party



Det här är jag och Fia just nu. En halv, vaken, jag och en väldigt trött Fia. Hon har redan somnat tryckt in mot väggen i min säng. Skönt att vara hemma måste jag säga. Tror att det är andra gången ever efter en utgång i stan som jag åker hem till mig. Täby. Ja, det är en bit från stureplan. Men det är skönt att komma hem till en hund som knappt kan hålla ögonen öppna men som vill komma och pussas ändå, en säng som är min och mina egna grejer. Jag slipper köra en walk of shame imorgon! Woho! haha. Snarare är det Fia som ska köra en härifån. Jag ska nog upp och träffa MR. Har köpt en julklapp till honom äntligen.

Vi träffade Ellen och hennes pojkvän tidigare på kvällen på ett mysigt ställe för att föra lite. Riktigt trevligt var det! Och juste, ja måste berätta för er! Det gick bra med touchen!! Dock var det ett mobilinlägg som inte kom fram men tror inte de har att göra med att jag inte kan min mobil. Men hur som så kan jag använda touch även när jag är wasted! Hur bra?!

We missed you tonight C!!

Jag vill gå ut imorgon!!!!!! Det blev en för tidig kväll, men det va väll lika bra. Så som Fia sussar nu. Men ändå. Mina behov är inte fyllda.
Träffade på min stalker ikväll. Det är kul att han har samma namn som mitt ex.. nej. Han är bitter min stalker. Och en 30årig(?) fjortis. Sluta stalka mig på faceboooooook. Jag är 18. Men ålder kan vi prata om en annan gång. Jag antar att jag har lite att säga om det... Eller en del. Vill höra era åsikter också men det får bli en annan gång. Vi kan starta en diskussion!

Förresten lyckades jag äntligen minnas att fråga våran sugar daddy om hans namn (vilket jag tidigare glömt). Han göder oss så fint med skumpi-dumpi. Snart kommer jag och Fia förvandlas till finaste gyllene bubblor.
Vi träffade även på ett par fina killar från LULEÅ! Trevliga var dom. Men om dom nu tycker att dom ska bo här får dom lära sig lite mer om stockholm och tjejerna härifrån först. Eller ja, Jag och Fia är inte som andra tjejer så jag förstår om det inte är så lätt där. Söte pojks.

Gud vad Fia kommer skratta åt det här fylleinlägget imorgon. Och förmodligen jag också. Ha överseende!
GOD NATT RUMPNISSAR (bilder kommer när vi fått våran skönhetssömn!!!)

- Sannnnnnnnnnni

på Collage...

-544677398bab8ad1d28dc5e575d9ffa.png

Kolla varifrån!

 

på Collage vip vip. Lucky us

 


I wanna; do bad things with: you

Say licky licky, truck truck, zoom zoom, POW

Jag har vaknat ut ur min koma och är på topp! WONT LET YOU DOWN TONIGHT HUN. Nu ska sanna byta om, jag är halvt klar. Ikväll blir det mer ´bilder, and that's a promise. På julafton fick jag klagomål om denna blogg från min bror och hans fästmö. "Ni lägger ju inte upp några bilder, det är ju inge kul!". Jaja, så för att inte mista våra trogna läsare så börjar vi med mer sånt från och med nu, mer party bilder!

Börjar redan nu med en riktigt snygg bild på mig. Tagen för 2 minuter sen,


WOW.. right?

Nu ska jag sätta på mitt dockansikte och locka håret eller nåt sånt där. Pussåhhaj!

Sophia

partypooper

Jag är uppe tidigt idag! Ska iväg till centrum och shoppa lite nödvändigt och förhoppningsvis hittar jag något mer kul.
Ingen utgång igår.. Fia drog sig ur och jag blev otaggad. Får inte bli en vana! Fia, jag kommer släpa med dig ut om du fortfarande känner dig "död". Ej okej!

- sanna

Kelli Lumi



- Sanna

Licky

Jag kom hem igår efter julfirandet, orkade bara inte skriva i bloggen då. Dagen igår var helt okej men det va julafton och julafton blir aldrig riktigt toppen. Men jag vart hur som helst nöjd med presenterna jag fick! Jag fick en jättefin samsung touch mobil, lite klädesplagg, massa pengar, en ny berlock till mitt Tomas Sabo armband, en pälsväst ect. Mycket bra paket! En del av pengarna ska jag lägga på min och Fias DJ-plan resten på kläder och på att leva gott på sturep ett tag. Alltså bjuda mig om mina tjejer istället för att massa killar ska komma fram och göra det. I love it!

Ikväll blir det utgång som lovat. Dock satt Fia uppe hela natten och kollade på True Blood. Ja, nu har hon också fastnat.. Så jag vet inte hur dags hon kommer hit. Jag hade tänkt shoppa loss idag men allt är ju tydligen stängt så de sugerrrrr. Innan Fia kommer ska jag nog kolla en hel del True Blood, komma ikapp på alla bloggar jag läser och shoppa shoppa shoppa på nätet.

 

Sanna

Merry fucking christmas

Jag kan inte låta bli att älska att Fia blir som ett barn vid jul! Jag önskar att jag kunde bli lika exalterad men jag tror att Fia täcker upp för båda två, så det är ju bra!
Nu har jag precis kommit hem efter mys med MR. Jag ska ta en dusch och äta julbrunch med la familia och sen ska jag och mami iväg till min morbror och hans familj med mormor och morfar. Det ska nog bli mys. Vet inte hur jag gör ikväll än, ifall jag åker hem till MR och hjälper honom att få lite julstämning eller om jag åker hem. Men det lär ni märka!

puss puss puss & god jul på er!

- sannie

I'm not; there,

Ja det är lite patetiskt att jag är inne på bloggen på julmorgonen. Men vafan, kunde inte låta bli! DET ÄR JULAFTON. Helt galet underbart! Det man vaknar av var doften av apelsiner med nejlikor och doften av nygräddade pepparkakor. (allt i sista sekund som alltid). Nu ska jag klä på mig min jul outfit!.. haha.

HAJar.

Sanna föresten! Vet du var julia fixade till mig, säsong 1&2 true blood. Nu vet jag vad denna nattuggla ska ha för sig inatt! Om jag inte är trött efter jul och kan äntligen somna lite tidigare som normala människor..

Avslutar morgonens julinlägg med detta fina julkort på mig och sanna

Julmössa från Chanel, Rudolf näsa + renhorn från buttricks. 2 för 1! FYNDA.

SHARKS


Merry fucking christmas!


They're in my head


CK+topshop, oasis, topshop, bloomingdales, stella's, stevesasco

New years eve in my head.

sophia

Let's make nasty


[snejana onopka]


bye

Nu ska jag åka och träffa MR. Ska försöka få med mig en chokladask på vägen dit i liten julklapp. Tror jag spenderar natten där om jag inte får för mig något annat så vi hörs igen imorgon! God Jul på er, puss!



Sannie

Love my baby


[source: models.com]

Det är Jul imorgon?

Jag läste för ett tag sen om det här med alkohol och hjärnceller. Det är så att de hjärnceller som dödas först av alkohol är de svagaste och "sämsta" hjärncellerna. Så vi borde ju bara må bättre och bättre efter varje helg? Haha vet inte om jag kommer ihåg fel. Får kolla upp det. Men läskigt lite med det där sanna skrev. Inte en sån utgång igen i helgen!

Inatt var jag en riktig uggla. Kan aldrig sova bra dagarna innan jul. Jag beter mig som en 5 åring.. Satt uppe och kollade på Rambo 2, bra film.. Nej okej men bättre än den senaste. Här i den här är han ju inte plastic fantastic i ansiktet. Sen kollade jag Saints & Soldiers. Den kan där emot vara en utav de hemskaste och finaste filmerna jag har sett.

Sophia


braindead

Ju mer jag pratar med folk om vad vi gjorde i helgen och ju mer jag kollar in skickade och mottagna sms från lördags desto mer inser jag hur mycket minnesluckor jag har! Det är helt sjukt! Jag har nog aldrig haft så mycket luckor som efter i lördags och då tyckte jag ändå inte att jag var för full. Jag vart ju hur som helst inte nekad på hells. Men efter ingång där och på spy bar blev det en shot och något/några glas champange (enligt uppgifter). Fan vad hemskt. Jag börjar nästan undra om någon la något i våra glas för att alla tre flöt iväg och tappade bort varandra. Och vi håller ihop i princip all the time när vi är ute. Fast Fia drev ju iväg innan vi ens va klara på Collage. Haha! Hon ville till hells bad i guess. Aja, i will never know. Ingen större skada skedd mer än att vi förmodligen förlorat lite för många hjärnceller. But that's our thing.

Nighty - Sanny

Ensam-mys

Jag blir hemma ikväll. Ganska skönt faktist. Jag låter MR va ute och roa sig och så får han ta igen det imorgon genom att ägna hela sin dag åt mig. Vem vet, kanske spenderar vi julaftons morgon tillsammans. Vore mysigt.
Idag fick jag äntligen mitt paket från H&M. Beställde ett par kängor och en body därifrån för ca 2 veckor sedan. Tyvärr så funkar det inte att lägga upp bilderna nu men de kommer senare. Bodyn är tyvärr för liten på längden men perfekt över tuttarna. Knasiga mått! Så jag vet inte hur jag ska göra, tvivlar på att jag kommer orka skicka tillbaka den. Får lösa det på något annat sätt!

Nu ska jag hoppa i mina mysbyxor, sätta på en kopp te och kolla på True Blood.
Hoppas ni får en bra kväll!

Puss - sannie

Ps. Jag gillar att ni har börjat kommentera lite mer!

My audrey is a vampire



lagarconne, stella mccartney, givenchy, bluebanana, marmèn, victorias secret


Just like before

Imorgon fyller lillfenny år. Inte långt kvar nu till du fyller 18 vännen! Då kommer s,c och jag ta hand om dig för one night.. haha.

Nu är allt julklapps handlande klart. Äntligen, ingen panic nu inte. Träffade på backen idag också. Henne har jag inte sett på länge, hon var söt och trevlig som alltid! Vart lite smyg shopping till mig själv idag även. + att jag pekade ut lite saker till mamman min så hon vet vad hon ska köpa imorgon till mig..

Fint paket du fick sanna! Sött Sebbe! Förstod inte det hela med stek i för sig..

    
MSTRKRFT

Sophia

julklapp



Nu är Sebbe här med mig och jag har fått min julklapp! Fick en julpåse med choklad, kaffe och te i samt lite lakrits. Väldigt gott, det kan jag sitta och mumsa på ikväll! Thanks darl!

Puss, Sannie

GARETH PUGH



Nu när det är sol. Nu får det blir vår, eller hur Sanna. Kängor, skinnjacka + pastellfärgade klänningar.

Sophia

you gonna want me




- Sannie

sex and drugs



Vackra Kelli Lumi

- Sanna

Love should be simple



Sol? Det är sol ute? Det är fint väder? Känner mig helt isolerad när jag har rullgardinen nere och det är helt kolsvart här inne. Nu drog jag upp den och det kändes som om att jag skulle bli blind. Men så underbart! Ingen dunjacka idag inte! Den skrotar vi och tar skinnpajen istället. Idag blir det sista jul shoppingen!
Ska möta upp mamma som ska bjuda mig på sushi också, fast det vet hon inte om än.

Sanna ringer mig när hon har fått sin "stekar" present.. hmm, en stekpanna tyckte jag i för sig lät som en bra julklapp..

Sophia


messed up

Humörsväningar eller vad? Nu mår jag bra igen. Va ganska glad för en stund sedan till och med. Sebbe ringde och lurade mig att vi ska åka till danmark imorgon och jag gick på att de va hans julklapp till mig.. I wish. Jag frågade helt överexalterad om han skojade och han sa ja. MEN imorgon ska jag hänga med honom och han ska ge mig något annat. Är sjukt nyfiken men har ingen aning om vad det är. Han sa att jag skulle kunna steka med det och därför fick jag för mig att jag skulle få en stekpanna men det va ju inte det han menade med steka.. Så de va ju tur!
Sen ringde min MR också. Imorgon eftermiddag intar jag förmodligen hans lägenhet. Han ska på julbord och kommer nog hem ganska sent så jag lär sitta där med hans projector och min laptop och ha de ganska bra medans jag väntar på honom! Fia, har du lust att komma över och hålla sällis? Vi kan knäcka hans spritskåp och ha underground fest! Haha, tveksamt dock..

Nighty! - Sannie

Cant laugh, I'm on a diet.


Jag antar att jag har lite Balmain feber just nu med.

SILVER&BALMAIN,
marc by marc jacobs, a wang, f21, balmain, balmain, balmain.

Stackars sussie, chips påse lät bra idé det. True blood också, men nu ska jag kolla på the omen pentology. Som en avrundning av städdagen. Imorgon blir det ut och kolla sista julklapparna. Ena systern klar, bara 4 till!...
Har fått mycket gjort alla fall idag, känns bra! Nu längtar jag efter imorgon, sen att det ska bli onsdag. Sen julafton, och sen helg. (längtar mest till jul faktiskt, kommer lite före i längtan än helgen).

Phia

i miss you

Idag har varit en jäkla skitdag. Däför jag inte bloggat så mycket men som tur är skriver Fia också här! Jag vill bara dra täcket över huvudet, eller ja egentligen inte. Jag vill in till stan och MR men det känns lite sent nu. Han har ju trots allt inte lov som jag..

Jag tror jag ska gå ner och kolla om vi har chips hemma och så ska jag väll lägga mig framför true blood igen.. Hörs imorgon om inget annat händer.

Shark sannie

Pink light on

Wildfox Couture Spring 2010
Snyggt.

Sophia


Here in my galaxy

Jobbar på en ny header nu sanna. Photoshop rocks! Hmm märks att det var ett tag sen jag verkligen satt och pillade med det. Så blir något enkelt..
Får se om jag hinner klart idag med det. För just nu springer jag fram och tillbaka mellan datorn, disken och städandet av mitt rum. Är halvt klart över allt.
Har fortfarande inte gjort en riktigt önskelista. Satte ihop denna bild till er med lite sånt smått jag skulle vilja ha i julklapp OCH vill ha på mig på fredag.


Topshop, barryM, alexander Wang, forever21, angryyoungandpoor, donna Karen, bluebanana, asos, zappos
Många kollage i know, har så mycket inspiration just nu helt enkelt. (och jag behöver påfyllning i garderoben..) Tur att jag har en syster som kan det där med design, nu vet jag var hon ska få sy upp till nyår åt mig.

Sharcs Sophia

ps,
en skön låt.

sexy

Hello, nu är jag också vaken. Det blev lite sent igår.. Pratade i telefon i ca 2 timmar sen kollade jag några avsnitt av true blood. Hur bra?! Fia, SE! Vampyrer och sex. Awesome.

Igår hade jag världens ögoninflammation på ena ögat, de va inte najs! Idag är det mycket bättre. Har inga riktiga planer för idag.. är väll lite mer en kvällsmänniska än en dags. Så ikväll kanske de blir en tripp in till stan för att hälsa på en mysig. Vi får se! Nu blir de lite mer sex och vampyrer. Hörs sen




puss - shark sannie

Make;up&beauty:inspo



Vogue + luisaviaroma, e.l.f nude nailpolish, benefit cosmetics, bed head, ulta flat iron, christian dior, o.p.i, lancome

Sharcs-Sophia

Rest in peace

GODMORGON. Jag är vaken! Jag är pigg, jag är glad..

Nu ska jag sova snart igen tror jag. Eller nej jag menar städa. Måste städa lite i hemmet idag, det är ju faktiskt dan före dan före dan före doppardan. Hmm vart det rätt där nu <-- ? Hur som helst

Igår dog Brittany Murphy, är det här ett skämt? 4 dagar innan julafton, (5 i usa?).

Skådespelerskan Brittany Murphy dog tidigt imorse lokal tid i Los Angeles efter att hon drabbats av akut hjärtstillestånd medan hon stod i duschen hemma. Enligt uppgift så hittade Brittanys mamma hennes livlösa kropp i duschen varpå Brittanys man Simon Monjack ringde en ambulans och sa att hans fru var sjuk. Murphy togs till Cedars Sinai Medical Center där hon senare dödförklarades. Skådespelerskan var bara 32 år gammal. (Källa: TMZ)

1 tyst minut.



Shark Sophi

Under the stars at 12


nars, lola rose, andrew hamilton, kenneth jay lane, blue banana, balmain, topshop, YSL

Snälla inge snö på nyår..

Sharx Sophia

I'm dead I'm gone

Ja sanna gjorde ju en fin sammanfattning utav gårkvällen. Väldigt kortfattad, men bra. Kan nog inte riktigt fylla ut hålen mer. Kan säga, collage var kul (vv, annars är det aldrig kul) träffade nya trevliga människor och den där killen från senast! Han var i för sig lite grinig på oss från senast.. haha.
Efter det drog vi som sagt till hells, heaven's. Grym musik + jack d. Var där kanske en timme max?
Sen over to spy gubbisen. Där råkade jag slängas in i filip hammar. Det var trångt och folk tryckte på som i en snuskig lokal konsert. Han var trevlig och full och jennie hammar är snygg. Sen försvann Carro i vimlet och Sanna med MR så jag hittade ett nytt gäng snygga människor och stod och dansade med dem. Hoppas vi ses igen nästa helg!

Här kommer crappy bilder med överexponering (i ljuset alltså. Inte sanna som flashar något)






Här kommer en bra låt;


Sharksophi

för mycket av det goda

Hej på er!
Tänkte att jag skulle berätta för er att vi båda lever. Dock är söndagar inte riktigt våran dag. Vi brukar mer vilja isolera oss lite från omvärlden. Men kan dra kort vart vi va igår så får ni en fullständig rapport senare ikväll eller, förmodligen, imorgon. Först middag på Caliente, sen Collage och vippen, sen Heavens gateHells och slutligen gubbrummet på Spy bar. Mycket trevligt. För trevligt. Asfulla.

Hoppas ni har haft en bra helg! Puss

Sharx

Going out tonight



Topshop, modekungen, net-a-porter, lulu guiness, beckham

Såhär ser ni mig ikväll, så ni vet.. eller I wish

White wedding

IGÅR vart de film mys hos mig(sophia)! Yes ni hörde rätt. Vi tog det lugnt igår, faktiskt första fredagen på länge. Vet inte om det är pinsamt att erkänna det.. Sanna hade alla fall en grym dröm om en grym utgång. SÅ jag kan ju säga att vi på ett sätt hade det..?

Vi kollade på filmen The Messengers, med twilight hunken donnan Kristin Stewart. Den var bra! Slutade dock lite för lyckligt för att kunna vara en riktigt skräckis om ni frågar mig..

Sen kollade vi på Queen Of The Damned, en bra vampyr film, ladies se den om ni gillar heta vampyrer.



Bra scen från filmen, se den.

Nu sitter vi hemma hos Carro och lyssnar på billy idol. Laddar upp lite för kvällen, snart kommer systrarna ljung hem från jobbet och då ska vi börja fixa oss! Vi ska fira mini carro som fyller år nu på onsdag. Det blir fördrink här och sen ner till Caliente.. MUUUUUMS.

SHARXEN SANNA SOPHI

Lets name the pet









Name The Pet

Hanna Brandén, en sån talang! Har lyssnat galet mycket på den här damen. Borde spelas mer ute på klubbarna, när get on the bus spelades i fredags förra veckan vart vi som galningar! haha äntligen! Så vi gick och önskade den hela tiden. Vi har träffat den här tjejen en gång på berns och vilken utstrålning! Hon var så trevlig och glad.

LYSSNA. And you will.. be addicted. to it..


Cause im drunk?

Nu har det blivit stooora ändringar i våra planer! Men fan vad bra de kan bli. MYS med min favorit haj och cuc (uttalas inte kuk utan låter med som cookie). Förestene hatar jag sannas dator. Det är en sån där liten, jag träffar ju inte tangenterna och måste skriva om hela tiden!

Just nu står sanni och duschar, jag sitter här. Och lyssnar på You Say France & I Whistle - When lovers die. Väldigt bra dem där.

 

Såhär kul ser jag ut idag.. Ser inte alls trött ut. JAG HATAR DENNA JÄVLA KYLA. Jag tror jag har fått tårna avfrysna. Men nu ska jag få låna ett par sockisar av sanna att ha på mig i mina skor. Bara så ni vet.<


Men skriver mer och kvällen senare! Måste slänga iväg ett samtal till min kära vän Carro.

Sharxs Sophia

Drinks on me! Anyone?..

Jag vaknade runt 4-tiden inatt av att jag hostade sjukt mycket. De gick inte över så jag gick ner och gjorde varmt honungsvatten. Drack de. Försökte sova. Hostade ändå. Så jag satte mig vid datorn och letade andra bra huskurer som är slemlösande. Hittade inga bra. Märkte att jag inte hostade lika mycket när jag satt upp så jag somnade sittandes. Vaknade sedan med nackvärk så jag la mig ner och fortsatte sova. Gick bra.
Fia ska få köpa slemlösande på apoteket till mig på vägen hit.. Hoppas det funkar.

Nu är jag trött men va taggad för en liten stund sedan. Ska ju fira minijul med tjejorna ikväll. Äta ute osv. Trodde också att vi skulle till Marie Lavaue och se Christian spela. Hade velat gå till flickrummet ikväll också. Men vi hade tydligen bestämt myskväll med film. (jag hejar på godiset). Och Carros horoskop för fest är ändå inte 5/5 och då vet vi ju vad som händer, haha. Jag vet inte hur jag ska klara av denna myskväll.. Självklart har jag underbart sällskap men det va grymt länge sedan jag satt inne en fre/lör. Vi får se hur de går.. Det är möjligt att jag åker ner på stan när Fia och Carro har somnat i soffan och tar en drink med min MR. Bli inte förvånad! Inte ni heller tjejer om ni vaknar upp utan mig.. Sorry.

 Nu ska jag äta något och sen försöka ta mig i kragen och göra klart det sista i en inlämning jag missat.

- Sanna

Sucker for oldies

Jag sitter hemma nu, i min ensamhet. Borde inte vara hemma men det är jag. HELT SLUT: men ska till suss senare.. Just nu sitter jag och kollar på The fall of The Roman Empire med Sophia Loren. Finns bättre filmer men den här har jag inte sett på länge! Och den är väldigt vacker att se.



Sophia Loren

Men som sagt, tycker mer om de de lite äldre filmerna. Så som, Some like it hot med Marilyn Monroe. Kommer ihåg när jag skulle se den med en av mina vänner och hon vart helt förskräckt! "DEN ÄR JU SVART VIT?!".

Men nu fördriver jag mest tiden medans jag äter lite frukost och väntar på att håret ska torka. (Sanna har ju min fön.. inte smartaste draget att lämna den)

Pusstjohaj! Sophia

Talk back

Jahaja, här hånar vi varandra! Det är faktist kyckling-curry. Inte bara curry, det låter äckligare än det är. Och du Fia, jag kan para ihop dig med någon av hans vänner så kan vi säkert få riktigt trevliga planer på nyår. (Vad säger du om en Laroy? HAHA.) Det är ju inte som så att han är Moneybrother anyway såå... hahah. Right?

Hur som! Det är freeeeedag, imorgon, vi ska vila upp oss inför. Självklart lördag också men det är fredag vi har planer för. Vad yrar du om? Är det kanske en överraskning!? sturebadet? Åh, jag visste att du och C skulle fixa en perfekt present till mig! Thanks darlings.

Påminn mig imorgon att vid middagen måste vi prata om nyår!!!!


- Shark Sanna

Ps. Jag har legat med Tiger.

When the music goes out

Tack sanna, tack. "bli full innan". HÄR MÅLAR VI UT VARANDRA VA
då faan ska jag nog allt berätta något riktigt och snuskigt och dumt om dig vavava. Jo så här är det, susanna. Den där susanna hon äääälskar att!!! Äta..

..
.
...
Curry soppa från kelda! De ni, de kunde ni inte tro va. (Ett tips till er killar om ni vill bjuda ut henne på någon billig middag)

Jag är trött.. Ja som sagt vart ju ingen utgång. Skönt/tråkigt. Men vi tar igen de på lördag! SLUTA SNÖA. Det här är för mycket, all busstrafik ställdes in under 3 timmar?? Första gången iår jag tog på mig en fet dunjacka idag. Kände att det var läge (hatar dunjackor, de är mysiga. MEN inte fina att synas i). Gick bra allting i dag alla fall. Nu ser jag bara fram mot nyår (och jul). Måste fixa sista klapparna till syskonen (har 4).. MEN imorgon är de mini jul med suss och cucc.

Sanna till dig säger jag bara good luck till din dejt! (+ den du själv ska betala). Verkar trevlig den där pysen!



Haj Haj! Sophia

Randoms

Haha! Aldelles nyss kollade jag igenom min telefonlista och hittade ett nytt namn som jag inte känner igen. Vad jag minns och antar är att det är från någon jag har haft ett kort möte med på krogen (det måste ha varit kort eftersom jag inte minns honom) och så minns jag hur han bokstaverade sitt namn för mig så de skulle bli rätt.
Av nyfikenhet var jag tvungen att smsa för att se vem de va. Jag betedde mig som en stalker strax innan och sökte på bla. stureplan.se och eniro. På stureplan hittade jag en kille med samma namn som va ganska söt.. Han svarade direkt på mitt sms med sitt efternamn och det visade sig att de va rätt kille. Han sa åt mig att lägga till honom på facebook och där pågår just nu en konversation. Mycket trevligt. Kul att lära känna främlingar..

Dock! Killen bor på andra sidan stan och han har redan börjat snacka om att vi ska gå på två dejter. OCH han tyckte att jag skulle betala för andra dejten. Nej, det här går för fort. Time to slow down. Jag dejtar ju redan?!

- Shark Sanna

Snoris

Min dag har bestått av julavslutning, att jag stannat kvar i skolan onödigt länge pga Ellen, lite fika och inställda bussar. Har jag sagt att jag inte gillar snö? Vad säger ni.. Kan ni fortfarande, idag, säga att ni gillar snön? Nej, det tror jag ärligt inte ni kan.

Hela dagen har jag också gått runt och snorat som jag vet inte vad.. Det resulterade i att det tyvärr inte blir någon drink idag. Jag och Fia skulle nämligen till Stures, V rättaresagt, ikväll och träffat lite vänner. Men snoret och snön kommer ivägen. Samt att Fia inte kan bli full innan (pengarna räcker inte så långt). Vi får helt enkelt ladda upp inför imorgon! Då jävlar ska jag vara frisk. Varken jag eller någon av tjejerna skulle nog tolerera att jag är sjuk då.

Nu ska jag ringa någon som kan komma med en påse godis och sällskap samt skälla lite på Fia för att hon har varit usel på att blogga idag. Skäms!

Puss så länge - Shark Sanna

Som rudolf

Efter sex timmars somn är jag uppe.. Dock inte frivilligt. Jag mår sämre än igår men bättre än när jag var som sjukast. Det som tillkommit är att näsan rinner. Jag har hällt i mig ett glas magnesium och tagit massa omega3 tabletter + 1 ipren. Hoppas det hjälper! Jag tror iförsej att så fort jag går ut i det här jäkla vädret kommer jag må lika dåligt igen. Jag hatar det.

Nu ska jag dricka en kopp te och sätta på mig dom varmaste, och förmodligen fulaste, kläderna jag har.

-Shark sickie Sannie

Anklever & ostbågar. Någon som håller med?

Jag är hemma från middagen nu!
Det jag kommit fram till ikväll, genom att se tillbaka på mina sms, är att rött vin är underskattat. Har saknat det en hel del.  Att anklever smakar ostbåge. Hur konstigt? Och att jag ska tjuva mormors gamla kappa som mamma hittade i förrådet idag. I love mink.

Nu måste jag verkligen sova. Imorgon blir tidigaste uppgången på hela veckan.. Men det blir också lov! Fun fun.

TTYL

-Shark Sanna


Christmaswithalexander

TRÖTT. I natt var jag som sagt uppe sent, sent för att vara en vardag alla fall. Somnade gott vid halv 3. Vaknade vid 10. Kom hem klockan 6. Somnade, och vaknade 10. FAN. Inte klar med uppgiften som ska in, men den är fixad och klar nu. Den ser fin ut och jag är nöjd. Får se bara vad resten säger..

Nu ska jag sussa, hoppas sanna har haft en trevlig kväll! Nej fan, måste ju packa till imorgon. Åker hem direkt till Sanna på eftermiddagen, orkar ju inte åka hem mellan.. What to wear, what to wear. I för sig har Sanna som sagt halva min garderob hemma hos sig (3 plagg??) Men jag vet inte än hur det blir imorgon i för sig. Lite tight. Hatar jul tider, att man ska vara så osjälvisk och ge en massa saker till andra?!

Neej skoja bara. Det är kul, jag gillar julen. Men lite panic bara.


Alexander McQueen är grym.
Armband, browns Läppstift Yves Saint Laurent

Dags att sova, Shark SOP

Feathers in my hair

Hej pojkar och flickor! Nu ska jag när som helst åka iväg på middagen. Det blev leggins ändå, skulle inte känt mig bekväm i något annat idag! Till det snodde jag Ellens kavaj som hon glömt här hemma (förlåt!!) och en svart tröja under samt ett par snygga kängor med liten och bred klack. Det är finare än det låter jag svär. Fjädrar i håret har jag också. Lyfter min outfit lite i guess. Fint!
+ Röda läppar


Ledsen för grymt dålig bild!

- Shark Sannis

Vitamin Water



Idag har Vitamin Water releasefest. Äntligen har drycken kommit till sverige! Den är supergod. Drack den varje dag när jag bodde i usa. Det är nästan så att jag skulle kunna byta ut all alkohol jag dricker på krogen mot den här drycken. Eh, ja kanske inte då.. Men jag skulle kunna blanda mina shakers med den här drycken istället för annan läskedryck! Mums!
Hur som värmer Signe och Hanna upp som DJs innan the Misshapes. Min MR. ska förbi där en sväng. Är jag avundsjuk eller?? Skulle gärna vilja vara där. Men det kommer fler tillfällen. På fredag blir det nog något DJ event för min och Sophias del (Carro?). Skoj!

-Shark Sanna

bust the meter when you see her

Jag försov mig imorse! Jag gick upp klockan 8 och trodde jag hade all tid i världen på mig, men icke. Skulle åkt hemifrån vid 9 så som tur va kom jag inte allt för sent. Men det resulterade i att jag inte hann skriva något inlägg här till er!

Som ni förstår mår jag supermycket bättre idag. Har bara lte hosta kvar. Jag hann till skolan för att ha en halv lektion, sen hade vi julbord och efter de åkte några klasser från skolan in till stan för att se bio. Behöver jag säga att jag SOV genom hela filmen?? Jag tror de är första gången jag verkligen sover i en biograf, annars har jag bara slumrat till. Jag såg kanske 10 minuter i början och 10 på slutet. Men skönt var det!

Nu sitter jag i sängen med en kopp te, är frusen. Halsduken har inte fått åka av än heller.. Känner mig galet mysig idag. Har sockar, leggins, en slapp tröja och en mysig kofta över.
Snart ska jag börja göra mig iordning inför ikväll. Ska ju som sagt på fancy middag på Leijontornet med lite släkt. Ska bli kul! Men en sådan fin restaurang kräver fin klädsel.. Jobbigt värre. Jag som känner för att bosätta mig i mina leggins! Klackarna skippar jag nog.. Leijontornet ligger i gamla stan och klackar blandat med kullersten och snö/is är inte mina bästa erfarenheter. Hellre är jag lite nerklädd än att se ut som bambi på hal is! 


 Jag just nu

Hörs om en stund!
- Shark Sanna

In my mind



Gissa vad jag ska göra den 7nde augusti 2010.. (
har inte riktigt något med bilden att göra)


Night owl

01.46 Är det så? Nu såhär "sent på kvällen" så sprakar min hjärna igång. Tanke gången är tagit riv start och det bara flödar in tankar i hjärnan (borde sova just nu). Har deadline imorgon.
Men jag skulle aldrig kunna komma hem på eftermiddagen och sätta igång med ett sånt här arbete. Jag fungerar bäst senare mot kvällen. Skumt?

Kan det vara därför man alltid har sådana intressanta och djupa samtal när man är ute? ..
Som man har glömt bort dagen efter men man tasig fasen kan komma ihåg att det var väldigt lärorikt och trevligt med den där människan man bytt sina djupaste tankar med.

Skärpning. Nu ska jag försöka sova, men det känns som om att jag har druckigt 5 koppar kaffe inom de senaste 3 minuterna. Alla sover förutom något gammalt random ragg på msn. Känns riktigt värmande.



Godnatt, turning the lights of!


/ Night Owl Shark Phia 01.50


Rock n roll junkie



Nyktrare bild går inte att hitta! Lite överexponerad. Så smickrande bild på mig och richard.
Men jag tycker den är fin + att jag inte syns så mycket medans jag står gömd bakoms hans vogue pose. Ska börja göra det nu, gömma mig så fort en kamera kommer upp (som om att jag inte redan gör det?). Man är ju inte lika fotogenisk som top model sanni. Nej skoja bara nu låter jag jätte emo. Nu tänker jag inte skriva mer om hur jag tycker att jag ser ut på bild.

Sanna skrev nyss ett godnatt meddelande på msn. Själv ska jag fortsätta med det där dumma arbetet som ska in imorgon.. Okej inte dumma, det är ganska kul. Men att jag alltid ska dra ut på det till sista sekund = det stör mig själv. Och sen det där som ska vara klart på torsdag.. Har gjort flera loggor och en webbsida (show off)! Så jag hoppas att de inte blir besvikna på mig. MEN som sagt, på torsdag ska det firas! Äntligen halvt klart nu tjejer! Eller ah C:et har de lite bättre just nu.. Får se hur det blir än nu på torsdag, galen utgång eller mys firande utgång? Hmm.. Måste tänka på den.

.
..

Nu måste jag fortsätta!

PajenHajen - Phia

All ASOS

Detta skulle jag mer än gärna bära till nyår! Coolt och enkelt. Jag skulle också kunna byta ut halsbandet och ringen mot överflöd av Fias egendesignade kedjesmycken. Awesome. Tyvärr finns inte jumpsuiten kvar i min storlek.

- Shark Sanna


I can't sleep when the sun goes down

Mår lite bättre nu, hade egentligen vart tvungen att åka förbi sanna idag. Bodde där förra helgen kan man väl säga. Och nu.. nu är min fön och locktång där! AAAAAAAH. Nej okej så farligt är det inte, behöver de inte förän till helgen.




Mickey Avalon - So rich, so pretty

Vill ha 4th and bleekers kavajen. På något sätt skulle man ju kunna göra det själv right? Eller ett linne? Kommer ihåg att jag såg ett liknande mönster för någon vecka sen på H&M. Ganska snyggt, kanske borde spana in det igen?

Nu ska jag färga min systers hår, hoppas på att hon blir nöjd och att jag blir. Hon kan ju inte se ful ut i håret då måste jag ju gå runt och skämmas..

Shark+Soppia=Byebye

Sickie

Nu har jag kollat på en hel del Gossipgirl avsnitt och ligger fortfarande i sängen. Det börjar bli tråkigt. Mina planer för kvällen är att fortsätta friskna till, göra klart ett arbete inom marknadsföring och välja ut kläder till imorgon. Ska nämligen på en fin middag med lite släkt på Leijontornet då. Det vill jag inte missa! Det blir nog också skola för min del imorgon.. Mår tillräckligt bra nu för att vara rastlös och har heller ingen feber.

Hörs om ett tag, ska måla naglarna nu!

-Shark sanna


en till bra sak med jul



Någon som vill komma och baka lussebullar till mig typ nu?


Confusion

Hej på er! Klockan är strax efter halv ett och jag ligger fortfarande i sängen. Idag igen. Jag är verkligen sjuk.. men förmodligen lite bättre än igår. Kroppen gör ont, jag är hes och har ont i halsen men febern verkar vara borta.

Igår hade jag svårt att sova. Förmodligen pga ett missförstånd vilket jag fick reda på att det var när klockan slog 2 inatt. Bättre sent än aldrig. Men att jag inte kunde sova resulterade i tankar vilket ledde till att jag smsade mitt ex. Det är aldrig bra.. Så jag smsade Sophia att jag hade gjort något dumt. Men faktist så gick det väldigt bra. Det var skönt att ösa ur sig lite vad man kände. Ingen av oss fick någonsin chansen att göra det när det tog slut. Hur som kunde jag tillslut sova!

Jag har läst på facebook nu imorse att det är en massa snö ute.. Vissa hatar det och andra älskar det. Jag vågar knappt titta ut. Vill att det ska försvinna.

Jul och nyår närmar sig ju med stormsteg! Fortare än jag vill så därför har jag skjutit på att hitta en nyårsklänning och nu är det sjukt svårt att hitta något! Dock har jag en idé om vad jag vill ha på mig, eller rättaresagt två idéer.. Men den ena är Fia också sugen på så den överlåter jag nog till henne! Återkommer kanske senare med lite inspirationsbilder på vad jag vill ha på nyår.

puss - shark sanna

Knuckles


brownsfashion, farfetch, alexander wang, thenewguard, givenchy, philip lim, dimepiece, juicy couture, net-a-porter


-:-

Jag fryser, det snöar, jag hatar dunjackor, det är kallt, det är morgon.

Vill inte.



+ Massa halsband
- Klackar i snö...

Min önskelista

Nu när det ändå ska vara jul, trots att jag inte känner för det, kan jag ju lika gärna önska mig något. Jag menar, då blir det lite mer okej.
Önskelistan för i år består av;
- Mobil
- Djkurs med Fia
- Lite härliga SPAgrejer, krämer ect.
- Underkläder, helst från AP
- Lite berlocker till mitt Tomas Sabo armband. (det ska gå i rött, svart och silver)
- Ett par Dr. Martens kängor (svarta utan stålhetta)
- DG´s nya parfymer. De har ju gjort en serie med en doft för olika saker man vill utstråla. Vill ha en av varje i miniatyr.
- Boken "Fattig Miljonär" av Fredrik Robertsson

(Inget är i ordning)

    


- Shark Sanna

You can call me; x





Quickie.

Leggings är snyggt med instoppade tröjor eller bustier eller hur man nu väljer att bara upp det. Det funkar på vissa och andra inte. Elin Kling ja. Susanna ja. Vill inte vara elak men, kissie nej och blondinbella nej. Inte för att de har bärt det men bra. Gör det ej.

Jag mår illa och har panic över ett arbete som måste in på onsdagen. Men blir räddad av en vän som ska maila mig. Om hon inte glömmer det vill säga..

Borde köpa julklappar imorgon men hinner inte.
Borde fixa min surprise till sanna imorgon (kommer hinna! i hope..)
Borde gå och lägga mig.

- Sharxs Sömni Sophi

Tajts som byxor?

Jag läste den här artikeln om att Elin Klings bloggläsare hade blivit upprörda när Elin endast hade haft på sig tajts (självklart heltäckande) och en instoppad spetstopp eller body som dagens outfit. Dom ansåg väll att man inte kan gå ut i endast tajts utan att täcka rumpan.
Själv tycker jag att det är helkorkat av hennes läsare. Tajtsen var heltäckande!! Vem bryr sig, det kunde lika gärna varit jeans eller jeansleggins. I lördags hade jag på mig tajts och en oversize tröja som jag hade stoppat in. Det visar väll vad jag känner om det hela. Men vad tycker ni? Vill gärna höra lite relevanta åsikter och tänk på att dom faktist var heltäckande! Kan man ha tajts/leggins som byxor?

- Shark Sanna

Badass soldier



Alice D


UGG...

To benefit St.Jude children's research hospital.

Jag har hittat ett par till några av mina vänner som bara skrek dem, även ett par som jag MÅSTE HA.?.


Stuart Weitzman (Sharks 2)                                  Betsey Johnson (Behöver jag ens säga vem? ah. C)


Reem Acra (Fennys)                               
Leanne Marshall, joo jag är ju en lover för projekt runway (Soppans)

Sugen på några eller vill skicka över ett par till mig eller suss, klicka här


Bojkotta julafton!

I år gillar jag varken snö eller jul. Skulle mer än gärna vilja resa iväg och slippa allt detta. Håller med Fia om vad hon säger om snön också.. snöbollskrig vid utgång är ingen hit. Frågan är om det någonsin är en hit. Nja, inte i år iaf.

Igår när jag kom hem va allt julpynt uppe.. Ja, vi va lite sena med det i år. Trodde faktist inte att det skulle upp alls här hemma nu. Blev både förvånad och lite besviken. Självklart är det mysigt med jul och stämningen men den här julen kommer bli väldigt annorlunda. Förra året var också annorlunda, jag var nämnligen i usa vid den här tiden förra året. Bodde där ett tag. Julafton sög och den tiden var ganska nedstämd för mig. Fia, vad säger du.. Ska vi bojkotta julafton (vi kan stanna för klapparna) och gå ut och ta en drink istället? Riche? Är något öppet på julafton? I så fall ska självklart våran tredje vapendragare Carro med!

Vad tycker ni om julen i år?



- Shark Sanna


Right on time

Lillan då, gått och blivit sjuk! Massa pussar och kramar till dig. Gillar att jag skriver till dig på bloggen istället för att hämta mobilen och ringa dig.. Men det ligger ju så långt borta..

JAG ÄR OCKSÅ SJUK. Och just nu kan jag inte göra något annat än att hata att det är snö ute. Det förstör ju allting. Vi vet ju vad det betyder, sena nätter men snö bolls krig på stan som förstör håret. Is utan för klubbarna så att man helt plötsligt verkar 100 gånger fullare än vad man är om man lyckas ramla (vilket jag alltid gör det vet jag..) "Nej alltså det är is här! Jag är inte full!". "Säääääkert Fia"

Ja både jag och Suss har haft otur med is och snö. För att inte tala om Sanna.. Men det kan vi ta upp en annan gång, kan ju ge några ledtrådar. 90 graders lutande backe, Liss, is, inge middag + too much of the good. Ja ni kan ju dra en slutsats.

Jag ska till tandläkaren idag. Tänker inte berätta varför, men jag är fortfarande tydligen 6 år.



Såhär ser jag ut när jag myser runt. Kavaj och sten läckert halsband. Nej men jag ska ju faktiskt till tandläkarn..

- Shark
Soppian


13:35

Jag är sjuk. Precis som jag trodde att jag skulle bli. Jag har en riktig whiskyröst just nu.. Nackdelen är att halsen gör ont. Annars hade de varit lite coolt!
Jag ligger fortfarande i sängen, har inte orkat ta mig upp än. Drömde mardrömmar hela natten också. Ska snart ta mig i kragen och hoppa ur sängen för att jaga mat.

Det här kommer jag driva runt i idag;
Linne och flanellshorts från Forever21



- Shark Sanna


I think I'll wake you now and hold you

Ont i kroppen. Verkar vara feber på gång.. Skulle vara skönt att få vila ut utan att vara sjuk någon gång. Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förren 12. Får se om det blir en klass, men hur som ska jag nog träffa Fia. Hon har lite grejs att hämta här.

Ska sova strax. Ligger redan i sängen. De känns som länge sen jag sov själv.. Hade varit skönt med sällskap inatt igen. Jag vill vara + 1. Släcka ljuset. Lägga mig på golvet. Lyssna på underbar musik. Och röka en cigarett. Som inatt.
 



- Shark Sanna


Mornin' song

MR. gick imorse runt och sjöng "all the single ladies" lite tyst för sig själv. Han trodde nog inte att jag skulle höra. Bör jag vara orolig?

- Shark Sanna

when i grow up

Nu äntligen går det att ladda upp bilder! I nuläget får ni bara dessa två.



Fia och Rickard
HUR COOL TRÖJA HAR FIA?! korset är gjort med hjälp av säkerhetsnålar.



Jag & två vänner


Vi får bli bättre på det här med outfitbilder. Vi båda var riktigt snygga i fredags. Och jag va bh-lös! Är man bh-lös kan kvällen inte bli annat än bra. Haha! Skämt osido! Bilderna är alltså från fredags.

- Shark Sanna


Shakers n sodas

Ja men förra inlägget täcker ju de mesta från igår! Två greats utgång på en och samma helg var det? Men ja, det får bli nästa vecka, torsdag så blir det firande av att vi har äntligen fixat halva ***** och halva *****. Fredag blir det mini Jul med de bästa SNC. Hmm.. dags att fixa det där med julklapparna nu.

MEN. Fredagen var riktigt trevlig alla fall.

Jag har redan laddat upp för nästa. Sannie you will die när du ser skorna jag ska ha, Carro gjorde det alla fall. Sucks att inga bilder kommit upp. Men Sanna har bilderna och hennes dator har blivit lite grining och ville helt enkelt inte.


Önskelista/Torsdag

Ge mig en hajring nu från Patricia Field!!

- Sharken Soppan

Vattenläcka på Hells

Hej på er! Dålig update idag jag vet. Har varit på släktglögg och nu är jag galet trött!

Dock vart det en relativt tidig kväll igår. Det är nog sant som jag sa att man bara får en toppenkväll i helgen. Igår vart det som sagt en vattenläcka på hells när vi var där. Det sög. Tyckte så synd om Rebecca!
Jag och Sophia satt nere vid toaletterna och helt plötsligt stängdes musiken av och dörrarna stängdes till trapporna. Tydligen var det en propp som gått så vi satt kvar och drack upp våra glas. Och eftersom vi satt nere hade vi ingen koll på vad som hände uppe i klubben. Efter en stund kom en vakt och sa att de måste utrymma lokalen. När vi kom upp för trapporna stod alla gäster och skulle hämta ut sina kläder ur garderoben. Det forsade vatten ur en vägg och hela dansgolvet var blött. Efter det gick vi en sväng förbi Spy bar och mötte upp min fnittriga och något fulla MR. sen tog vi en taxi hem då klockan var strax innan tre. 

Vi tar igen kvällen i veckan!

Bilder från helgen har vi haft problem med att ladda upp men vi ska försöka lösa! 

- Shark Sanna

Hells vart precis till en pool. Kä

0-2c045d8da1963ad9d28f3c6a9cfe2763.png

Kolla varifrån!

Hells vart precis till en pool. Känner för ett dopp kom dit, bär gasmask. Det luktar något skumt och det var snack om att en propp hade gått? Just det, club v har gardinen rullat ner på med. Sucks


På helvetes kök, rullar in mer och

7d4562e8dafab25de4b18d6437547c17.png

Kolla varifrån!

På helvetes kök, rullar in mer och mer folk så kan bara bli bättre! Minus en störig kille dock. Men det förstör inget! - Sharks


Nu sätter vi igång igen. Sitter på

65f59e3ce810837f8de8feb77ac9c458.png

Kolla varifrån!

Nu sätter vi igång igen. Sitter på ett mys ställe och tar en liten återställare! Ha en trevlig kväll! För det ska vi ha..


På->G.

Sanna står halv näck framför mig och byter om samtidigt som hon sminkar sig. Ja hon lyckas väldigt bra med det. Jag, sitter vid datorn, leker DJ och tar fram de bästa låtarna. Just nu spelas det om du vill veta; Name The Pet - Club Kid. Den där Hanna kan sin shit!
Sanna börjar se smoking hot ut nu, hmm. Kanske borde klä på mig och sminka mig också. Klockan är redan halv 9?

Nej nu ska jag slänga en kudde på Sanna, nej inte riktigt. Men såg bilden och vart sugen på att ta sönder någon utav Sannas fina kudar och fota. Men nja, gör det en annan dag...



Happy saturday



Det här är vi just nu... Resultatet av en riktigt bra kväll!
Vi kom hem till mig för några timmar sedan och efter det har vi bara ätit, hällt i oss vätska och knaprat ipren. Snart ska vi börja göra oss iordning för kväll 2.

Kvällen igår bestod av en snabbvisit på en spelning då en vän till mig spelade, nype, champange på Hell´s Kitchen och efter drog vi en Spy bar till strax innan stängning. Alltså en sen toppenkväll. Jag och Fia vandrade runt i stan en stund på väg till varsinn sovplats och träffade på intressanta människor, och lite mindre intressanta.
Bilder från igår kommer sen!

/ Susanna

Bus!.. Gammal bild (en vecka? Haha

74d0668ae251d9af13ffc098c84ba47d.png

 


Bus!.. Gammal bild (en vecka? Haha) nej men efter en av de första bästa kvällarna! Och de firar vi med ett första mobilblogg inlägg!


Second home

Jag försökte mobilblogga imorse men någonting funkar inte som det ska. Får försöka fixa det.
Hur som helst va de sol imorse, eller ja.. när jag åkte till skolan va väll klockan närmare 12. Tog en skön liten sovmorgon och skippade luciafirandet. Det jag möttes av när jag kom till skolan vad en tallrik med kött, potatis och beanaise(?)sås samt lite mys på lektionen. De va mycket trevligt! Dock började det snöa när jag skulle åka hem.. Jag gillar inte snö. Speciellt inte snö ikväll.

HUR SOM HELST!
Nu är Fia påväg över. Vi ska mysa lite mer och bli lite fina fisken. Hajar.
Det blir en självklar utgång ikväll.
Den kommer se ut som följande;


Bild från stureplan.se


Jag antar att Fia inte hann med designen idag. MÅNDAG it is

/ Sanna


dancing around to: MJ

Denna morgon dansar vi till! Eller så bra mår jag inte riktigt. Stupid cold. Men! bryr mig inte allt för mycket, för att ikväll blir det dansas runt med Sanna.
Denna morgon skickade jag iväg ett sms, tänkte precis på dig. Sanna vi är bra skumma. 

FUCK. Nu måste jag klippa av mig mitt hår. det är hemskt och det är slitet. slitet kan vara snyggt. men nu när topparna trillar av så är det riktigt illa. håret nedanför JA. perfect. (Men för feg, lilla jag)


























Edie Sedgwick

 


I wanna hear you say my name over and over

Om man smsar till någon att man tänker på honom/henne, är inte det samma sak som att man ringer en person och han/hon säger att "hm, jag tänkte precis på dig"????

Okej jag fattar ju skillnaden men är den inte minimalisk?? kom igen, hjälp mig lite här. visst hade jag inte behövt mena något speciellt med det!
back me up 

haha busted

Glömde för övrigt nämna att detta är och var (i förra inlägget) Susanna som talar(?)!

Jag har längtat hela veckan på fredag

Hej bloggen! - Skriver man så? Är det verkligen så man börjar sitt första inlägg..? "Hej bloggen!". Skärpning.. De låter ju asnördigt! Jag kan lova att det kommer inte bli några fler sådana hälsningsfraser. Hur som helst kommer jag inte mena allvar med det.

Just i det här ögonblicket har jag lite mindre ångest än för en stund sedan. Tack vare min vapendragare vid namn Sophia. Jag har nämligen börjat få lite vardagsångest.. Tror de beror på alla utgångar. Jag tror också att man bara får en toppen partykväll per vecka. Max. Men vafan, så länge vi inte går under totalt kommer vi fortsätta i samma tempo. Det är ju trots allt där vi trivs bäst. Ja, på dansgolvet alltså.

Den här Sophia då.. Ja henne kommer ni nog få lära känna inom kort. Först och främst genom att hon är GALET duktig på webdesign, imorgon kommer den. Den nya designen här på bloggen! Haha, nu har du stora krav på dig Sophia!

Och mig.. jag kanske inte har presenterat mig så bra. Det tänker jag nog inte göra heller. Ni kommer få lära känna oss under tiden ni läser. Men jag är säker på att Sophia slänger in någon gammal historia eller berättar (kanske lite för mycket) om oss någon dag.

Stay tuned!
 


Jag och Sophia i dj-båset på Hell´s Kitchen


RSS 2.0